maialina1 04.09.06, 21:29 www.metacafe.com/watch/116651/dogs_so_smart/ Ja myslalam ze sie zesikam jak to zobaczylam! :)) Jest gdzies w polowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selsdon.mowbray Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 04.09.06, 21:54 Dla mnie smutne i żenujące. Pies miał smutne oczy. Kobieta na filmie bawi się dobrze. Może mój pogląd wydać się Wam zbyt ostrą oceną "żartu". Nic na to nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 04.09.06, 21:57 Psy mają wszystkie smutne oczy, dlatego ludzie tak chetnie je kupują, bo "tak patrzą".... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 04.09.06, 22:37 Nie, nie wszystkie psy mają smutne oczy. Psie oczy wyrażają emocje i stan ducha lepiej od ludzkich (może dlatego, że nie mówią) i średnio doświadczony "psiarz" wie, kiedy oczęta są smutne, wesołe, zakochane czy przerażone. A filmik no cóż, zgadzam się z koleżanką dwa piętra wyżej - mało śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
citizen017 Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 04.09.06, 22:44 Zalosne, ze to moze smieszyc. Widac,ze nie masz szacunku do zwierzat... pewnie do ludzi tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 04.09.06, 22:49 Nie wiem skąd ten głupi wniosek. Szacunku do zwierząt mogła nie mieć tylko kobieta trzymająca psa. Całe zajście wyglądało zabawnie i tak też zostało przyjęte-gdyby działa się psu krzywda napewno ktoś by zainterweniował,ale ten wniosek co do mailny i sposobu traktowania przez nią ludzi jest naprawdę durny i bezpodstawny. Odpowiedz Link Zgłoś
citizen017 Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 04.09.06, 23:02 Szacunku do zwierzat brakuje tez tym, dla ktorych takie zachowania wydaja sie zabawne. "ten wniosek co do mailny i sposobu traktowania przez nią ludzi.." Ludzui? chyba zwierzat... Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 04.09.06, 23:11 "Widac,ze nie masz szacunku do zwierzat... pewnie do ludzi tez nie." Pisząc o szacunku do ludzi miałam na myśli właśnie ten fragment. No,ale dobrze już nie kontynuuję. Miłej nocy i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 04.09.06, 22:46 Hehehehe. Niezłe nagranie-poprawiłaś mi humor. :) Trzeba przyznać,że mądre zwierzątko,bo jak woda to wie,że nalezy płynąć. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 04.09.06, 22:49 To Twój brat, sadystko? wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=35116&wid=8488291&rfbawp=1157402962.724 Odpowiedz Link Zgłoś
ko.hanka3 Niskie loty. 04.09.06, 23:17 Ty Melina nie masz nawet odrobiny klasy. Twoje tematy sa na poziomie twojej (zas..nej)sygnaturki. O subtelnosci na pewno nie slyszalas :). Jaki jest zenski odpowiednik buraka? Kalarepa? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Niskie loty. 05.09.06, 00:13 mnie tam nie smieszy, juz smieszniejsze byly pozostale filmiki wydaje mi sie, ze pies po prostu sie bal, czul ze pani zaraz moze wlozyc go do wody, wiec juz sie przygotowywala machajac lapkami, moge sie zalozyc, ze gdyby owa wlascicielka puscila go na ziemie to szybko zwialby z tej lazienki...biedactwo:( Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Niskie loty. 05.09.06, 09:21 Phi! Moj pies tez sie boi wody, co nie znaczy ze trzeba go z tego powodu przestac kapac! Nie robie tragedii jak moje psisko sie czegos wystraszy. Sadzac po waszych wypowiedziach to gdyby wasz pies bal sie wody, pewnie chodzilibyscie z nim do psiego psychologa! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 05.09.06, 04:10 jesteś pier....nięta ja cię to śmieszy i kijem bym cię tknął a ogólnie to na posiadanie zwierząt powinno się wydawać pozwolenia Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 05.09.06, 09:23 Wal sie na pysk, trzepniety idioto. Obronca zwierzat sie znalazl, od stu bolesci. Wez i tego pieska pocaluj w dupke, za to ze tak mu bylo smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 05.09.06, 08:57 maialina1 napisał: > > > Ja myslalam ze sie zesikam jak to zobaczylam! :)) i co , nie "zesikalas sie"? dla mnie to nic nowego, bo kazdy pies, ktorego mielismy robil dokladnie tak samo, kiedy wyczul,ze jest nad woda (w wannie czy w jeziorze). mnie bardziej zadziwil piesek trzymajacy w lapkach pisaki. a tak w ogole to nie moge sie nadziwic nad wlascicielami psow,ze robia z wlanych kochanych przyjaciol posmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 05.09.06, 09:34 Ludzie sami z siebie robia posmiewisko, to i z przyjaciol rownie chetnie... Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 przeczytalam wiekszosc waszych wypowiedzi 05.09.06, 09:19 Boze, ludzie, normalnie biadolicie jakby temu psu jakas tragedia sie stala! Ale macie poczucie humoru, no nie moge! Tylko wam wspolczuc! Zapewniam was ze szacunek do zwierzat mam, ze nie jestem "srednio doswiadczonym psiarzem" (od urodzenia mam psy, dopiero od dwoch lat nie mam, bo sie wyprowadzilam i mieszkam w centrum miasta), a zwierzeta robia rozne zabawne rzeczy i nie sadze ze nalezy im wspolczuc. Kotu tez wspolczujecie i biadolicie jak sie wdrapuje na stol po czym spada z calym obrusem? A ciekawe jaka tragedia dzieje sie malpie ktora lapie psa za ogonek (to bylo na innym filmie), no i temu psu oczywiscie, lolaboga!!! Zalamac sie tylko, ile dramatu na tym swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
ab03 Re: przeczytalam wiekszosc waszych wypowiedzi 05.09.06, 11:27 nie chodzi o psa, niech i bylby to pluszowy mis - chodzi o poziom "dowcipu" - tandeta na poziomie gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka No to co? 05.09.06, 11:47 Moze autorka jest właśnie w gimnazjum? Czemu wszyscy czuja sie tutaj powołani do oceniania innych? Odpowiedz Link Zgłoś
ab03 Re: No to co? 05.09.06, 11:51 wiec jesli jest gimnazjum to niech splywa na forum nastolatka bo taki poziom prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: No to co? 05.09.06, 12:53 wiesz, co? jesteś facetem, moze spłyń na forum Mężczyzna? Będziesz miał trudnosci żeby znakeźc sobie fajna laskę ze swoim charakterkiem, wiesz? Krytykanctwo masz we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 05.09.06, 12:32 Urrrrrrroczy piesek,i zabawnie macha lapkami.Nie widze zadnej tragedii o ktorej tu tak wiekszosc lamentuje.Nic mu sie tam nie dzieje.zadnej krzywdy ja tam nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Pies plywa "na sucho" - zobaczcie! :))) 05.09.06, 13:03 Ja też nie. Dowcip jest mierniutki i nie widze powodu do takiego nim zachwytu jak u autorki wątku, ale tym bardziej nie widze powodu do takich histerycznych reakcji, jakie prezentuje tutaj większośc komentujących. Żadnemu zwierzu się tu krzywda nie dzieje, a te uwagi o smutnych oczkach psa mnie rozśmieszyły bardziej niż pływanie na sucho :) Psiak był z lekka przestraszony i się zawczasu przygotowywał do pływania bo widział że zostanie wsadzony do wody, zwykły zdrowy odruch. Czy kąpanie psa też jest karygodne i dowodem na maltretowanie zwierząt? Według coponiektórych tutaj zdaje się że tak :) Kuku na muniu. Odpowiedz Link Zgłoś
o.kali Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:07 Melina, zsikalas sie? Moze masz klopoty z pecherzem i przepuszczasz. Poczucie humoru masz goowniane i higiene pewnie rowniez. Kapalas sie dzisiaj? Wygladasz mi na buraczke. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:08 I kto to pisze?Obraza innych a sama/sam nie prezentuje wielce wysokiego poziomu kultury i inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
o.kali Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:10 Spoko. Przy jej inteligencji ona nie zauwazy, ze jest obrazana :). Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:12 o.kali napisała: > Spoko. Przy jej inteligencji ona nie zauwazy, My sie znamy? Cos cie nie kojarze. A o inteligencji to sobie ze swoja matka gadaj, bo to pewnie ona nauczyla cie takich ladnych slow. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:11 O Boze, kolejny pokaz kultury. Tobie sie na pewno pojecia nie pomylily? Bo mi sie zdaje ze piszesz o sobie i jestes na tyle prymitywny ze nawet sobie z tego nie zdales sprawy. I naucz sie czytac, tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:13 Malina olej.Nie ma co sobie glowy zawracac. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:16 Niestety nasze moderatorki chyba sa na urlopie. Trudno. Niech dalej ziona nienawiscia ci "dobrzy ludzie kochajacy zwierzatka". To o nich swiadczy, nie o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:17 I taka postawa mi sie podoba:) masz racje, o nich swiadczy nie o Tobie.A moderatorka hmmmm nie ma obowiazku siedziec non stop na forum.Polecam Abuse i kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
o.kali Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:22 Zwroc uwage na siebie i swoj nudny kolor dyzurna respondentko jednostronna. Dawno patrzylas w lustro? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:24 Ale to juz nudne sie robi.Jakim sposobem ktos kto tak sprawnie obrzuca innych chamstwem( o.kali ) zada od innych szczytow kultury?Nie to juz przechodzi ludzkie pojecie! Szczyt chamstwa i braku kultury wymaga od innych czegos czego sam nie posiada! Odpowiedz Link Zgłoś
o.kali Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:16 Olewanie sie dobrze Melinie idzie. Nie zapomnij o dziennej higienie. Twoje posty smierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:24 Wez bo nie moge :)) My sie oczywiscie znamy, prawda? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:26 Ojjj watpie,zebys taka osobe znala. No chyba,ze przelotem gdzies.Bo nie sadze,zebys takie towarzystwo miala. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:28 Otoz to. Tylko ze to "cos" mnie smieszy, bo wymysle takie bzdety, jakby probowal trafic ze "a nuz akurat tak jest" :)) A twoja babcia sie nazywa Gienia, tak? I wczoraj na obiad jadles kluski? :)) hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:30 Ciesz sie,ze nie wyskakuje z "mrozacymi krew w zylach" opowiesciami z Twojej wczesnej mlodosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
o.kali A moze seksuolog wam ulge przyniesie? 05.09.06, 16:33 Polozcie sie razem kochane w pozycji 69. Bedzie wam do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 a moze wez i juz przestan sie kompromitowac? 05.09.06, 16:35 A moze wez i juz przestan sie kompromitowac? I tak dzis wieczorem wszystkie twoje mizerne wypociny zostana stad usuniete. Aha, jesli chodzi o mnie to wlasnie cie wpisuje na czarna liste wiec nie bede juz mogla czytac twoich blyskotliwych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
o.kali Wagary na nauce pisania. 05.09.06, 16:41 maialina1 napisał: "... A moze wez i juz " Piszesz z trudem i klecisz zdania zalosnie. To "wez i cos" powtarza sie u ciebie czesto. Znamienne jest, ze taki grafoman jak ty ciagle siedzi na forum i pisze gnioty. Twoja bezbarwna numerowana kolezanka rowniez. Wytarl sie wam material. Odpowiedz Link Zgłoś
o.kali [...] 05.09.06, 16:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:32 No nie, sorry, ale nie zgadles. A teraz zmykaj do szkoly, moze naucza cie czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Moze urolog pomoze? 05.09.06, 16:33 No co Ty o 16-30??Juz po zajeciach:)jutro pewnie ma na 9-40 to sobie moze szalec poki go mama do odrabiania lekcji nie zagoni:) Odpowiedz Link Zgłoś
o.kali Moze jednak seksuolog panienki? 05.09.06, 16:37 Moja wczesniejsza sugestia jest ciagle aktualna. Uluzcie sie wygodnie i sobie raczki podajcie. Melina pamietaj o bidecie. Wiesz co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 no i po krzyku 05.09.06, 16:38 khaki, tez radze ci tego prymitywnego trolla wpisac na czarna liste. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: no i po krzyku 05.09.06, 16:39 Juz wpisalam:) Nie ma co sie meczyc tego typu wypocinami:) Odpowiedz Link Zgłoś
o.kali Latwe meczenie sie. 05.09.06, 16:44 khaki3 napisała: " Nie ma co sie meczyc..." Faktycznie pisanie meczy was. To widac. Polozcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś