soczewica 06.03.03, 14:43 ja może nie w temacie, ale: spotykałyscie się kiedyś w realu, czy tylko gawędzicie na forum cały czas? w ogóle - miałoby sens takie wieksze spotkanie, czy lepiej jest spotykać się 1:1? to jak z integracją na foróóm? soczew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: szanowne panie! 06.03.03, 14:54 Napewno wiemy jak niektórzy z nas wyglądają. Przynajmniej mamy jakieś tam, wyobrażenie o sobie. Oczywiście poza forum też się kontaktujemy ze sobą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: szanowne panie! 06.03.03, 18:13 soczewica napisała: > ja może nie w temacie, ale: > spotykałyscie się kiedyś w realu, czy tylko gawędzicie na forum cały czas? w > ogóle - miałoby sens takie wieksze spotkanie, czy lepiej jest spotykać się > 1:1? > to jak z integracją na foróóm? ja nie widzialam jeszcze in real nikogo z forum. ale nie mam nic naprzeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: szanowne panie! 06.03.03, 18:16 kłopot polega jedynie na zgraniu się w wolnym czasie. Okazuje się, że mimo wcześniejszych uzgodnień zdarzają się "nagłe wypadki" w pracy/domu i na spotkanie dotrzeć trudno. Ale są rzeczywiście fajną rzeczą. Poznałam trochę ludków w realu - b.często zupełnie inaczej ich sobie wyobrażałam. I w większości wypadków są to miłe niespodzianki Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: szanowne panie! 07.03.03, 17:40 Oczywiście, że sie spotykamy - mówię o Warszawie, co z resztą niestety nie wiem. Bardzo fajnie jest. Na początku warto chyba w większym gronie, a potem można rozwijać jeden na jeden. Przyznam, że mnie postacie wirtualne zgadzają się z żywymi ludźmi - może mam szczęście? :-) Odpowiedz Link Zgłoś