pajdeczka 25.03.03, 14:24 Ja też niewiele dzisiaj piszę, bo z kolei u mnie - "urwanie kija". W przeciwieństwie do Pana (i) Negry28 sypiam 8 godzin na dobę, bo to kobiecie służy najlepiej. (Ciekawe, jak wygląda kobieta-mężczyzna po 4 godzinach snu?). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: jak przez okno 25.03.03, 14:50 capa_negra napisała: takie z kratami?:)) A swoją drogą szkoda , że Negra 28 dzisiaj niczego już nie napisze . Chociaż u mnie na wsi powiadają, że szkoda to jest wtedy, kiedy krowa wlezie w cudze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areco5 Cześć pajdeczka, jak ci le ci? IP: 217.8.188.* 25.03.03, 15:57 Pozdrawiam, fan Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Cześć pajdeczka, jak ci le ci? 26.03.03, 10:16 Gość portalu: areco5 napisał(a): > Pozdrawiam, fan Cześć! Jak co miesiąc!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areco5 Re: Cześć pajdeczka, jak ci le ci? IP: 217.8.188.* 26.03.03, 10:29 Na to w sumie liczyłem. Nie wiem jeszcze kiedy sie miesiąc zaczyna, ale głęboko analizuje nastrój postów. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: jak przez okno 26.03.03, 07:34 z kratami i do tego nie umyte - ostatecznie jak ktoś śpi 4 godziny, a na pindrzenie poświęca 3 to wniosek prosty - maszkara musi być straszna skoro tyle czasu jej zajmuje żeby sie móc ludziom pokazać. Z głowką też nie tego... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: jak przez okno 26.03.03, 10:18 capa_negra napisała: > z kratami i do tego nie umyte - ostatecznie jak ktoś śpi 4 godziny, a na > pindrzenie poświęca 3 to wniosek prosty - maszkara musi być straszna skoro tyle > > czasu jej zajmuje żeby sie móc ludziom pokazać. > Z głowką też nie tego... Capa, wrzuć sobie na luz. To to nie warte nerwów. Ale zawsze można się pośmiać. Przynajmniej na FK coś się od czasu do czasu dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: jak przez okno 26.03.03, 10:21 cały czas jestem na luzie i bawie się swietnie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
reindeer Re: Moje drogie żabki! 25.03.03, 16:21 nie wiem. zazwyczaj wtedy staram sie omijać lustro wieeeeelllllkim łukiem. ale sądząc po komentarzach kolegów z pracy raczej nieciekawie. wolę zatem sypiać 8 godzin...... kum kum kum ;) no i nosze majtki. bo zimą to raczej zimno jest i podwiewa. no i nie mam asystenta ......... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś