unmasked1 14.11.06, 11:22 Mam na myśli taki starannie utrzymany a nie jakieś niechlujne kędziory. Jeżeli tak to jaki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Lubicie zarost na twarzy mężczyzny? 14.11.06, 11:23 nie. Tylko gładka twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: Lubicie zarost na twarzy mężczyzny? 14.11.06, 11:34 5 o'clock shadow moze byc, jak najbardziej. Jezeli zarost ma nie wiecej dlugosci niz 1-2mm i jest wygolony "we wzorek", tzn nie porasta na dziko calej twarzy i szyi, to ewentualnie tez. Natomiast cokolwiek dluzszego mnie degustuje. Ani to ladne, ani higieniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Lubicie zarost na twarzy mężczyzny? 14.11.06, 11:48 A długie włosy na głowie też są nie higieniczne:)??? Jak zarost starannie utrzymany to włos może mieć więcej niż 1 mm. Ja tam lubię takie dłuższe "wyregulowne" i ładnie, równo przystrzyżone zarosty;P Ps. Specjalną maszynką do brody i wąsów sama lubię modelować zarost mojego męża:) Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: Lubicie zarost na twarzy mężczyzny? 14.11.06, 14:45 Nic nie poradze, mnie obrzydza :( Zwlaszcza jak otworu gebowego nie widac miedzy broda a wasami, a facet tam pakuje jakas kanapke i okruszki (badz tez majonez) zostaja na wasach... Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Lubicie zarost na twarzy mężczyzny? 14.11.06, 11:48 Lubię. Różne lubię. Hetfield ładnie eksperymentuje z różnymi brodami i mi się to podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Lubicie zarost na twarzy mężczyzny? 14.11.06, 11:50 O tak! Zgadzam się:) Ładnie zawsze wyglądał z różnymi brodami. Ale to chyba tak jest, że nie każdemu mężczyźnie zarost pasuje. Mój tata na przykład zawsze najlepiej wyglądał "na gładko". I tak chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: Lubicie zarost na twarzy mężczyzny? 15.11.06, 08:26 Hetfield wyglada zawsze bosko:) Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: Lubicie zarost na twarzy mężczyzny? 14.11.06, 12:43 ja uwielbiam kiedy mój facet mnie drapie takim kilkudniowym zarostem uhm.... Odpowiedz Link Zgłoś
sara8519 Re: Lubicie zarost na twarzy mężczyzny? 14.11.06, 12:49 podpisuje sie od powyzszą wypowiedzią :) Odpowiedz Link Zgłoś
marmoladka33 króciutka bródka 14.11.06, 13:31 nie jest zła, mój mąż - taki wizualnie w hiszpańskim typie:) wygląda pociągająco z takim zarostem ale gdy się ogoli... jak cudownie jest się miziać z takim "gładkim" mężczyzną... Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Lubicie zarost na twarzy mężczyzny? 14.11.06, 14:16 Trzydniowy zarost jest sexy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz09 nie lubicie zarostu? 14.11.06, 14:23 juz to widzę: www.seriesadictos.com/perdidos/fotos/personajes/sawyer/Sawyer.jpg to chyba ten gośc z LOST, na jakie forum by nie wejść dziewczyny (albo dziewczynki) sikają na jego widok w majtki :) więc z zarostem chyba tez się podobają, a przynajmniej ten :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_buziaczek Re: nie lubicie zarostu? 14.11.06, 14:34 Może taki ładny, dobrze utrzymany jest OK. Zalezy czemu ma to służyć hahah ;). Odpowiedz Link Zgłoś
bupu Re: nie lubicie zarostu? 14.11.06, 14:57 Akurat Josh lepiej wygląda obrośnięty niż ogolony, podobnie jak Sam Elliott, który bez swych wąsisk wygląda jakby był goły ;). Bardzo mi się też podobają wspominane już w tym wątku eksperymenty z zarostem Jamesa Hetfielda, za wyjątkiem może koziej brody z czasów klipu do Mission Impossible. Generalnie rzecz biorąc zależy to od faceta, niektorym zarost pasuje, innym ni cholery, a jeszcze inni, jak na przykład Johnny Depp, albo Gerard Butler wyglądają pociągająco w dowolnej konfiguracji owłosienia twarzowego, jako i bez :) Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: nie lubicie zarostu? 14.11.06, 22:05 To zależy, bo jeżeli jest kłujący - wtedy nie abrdzo można się całować. Odpowiedz Link Zgłoś