limka18 21.11.06, 15:02 Cytuje: "Współżycie seksualne często nie kończące się orgazmem może mieć również skutki zdrowotne i z czasem spowodować różne „babskie” dolegliwości: upławy, świąd pochwy, żylaki miednicy i odbytnicy". Czy to prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: Seks bez orgazmu---->choroba? 21.11.06, 15:04 co to sa zylaki miednicy????;) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Seks bez orgazmu---->choroba? 21.11.06, 15:05 choroba hehe:P nie wiem, nie mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Seks bez orgazmu---->choroba? 21.11.06, 15:08 lepiej powiedz gdzies to wyczytala;p nie wiem jak mozna miec zylaki kosci:/ Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Seks bez orgazmu---->choroba? 21.11.06, 15:11 ale to chyba chodzi o to co znajduje sie w miednicy, a nie o sama kosc:) wyczytałam to na stronie "durex" Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 hihihihi:) 21.11.06, 15:17 :))) No to ja przez kilka pierwszych lat wspolzycia mialam to wszystko i nawet nie wiedzialam :))) A ile kobiet ma to cale zycie!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra80 Re: Nieodpowiedni partner. n/t 21.11.06, 18:49 ja dopiero z 6 partnerem osiągnełam orgazm w trakcie stosunku...chyba zalezy od partnera rzeczywiście...moze od dopasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Seks bez orgazmu---->choroba? 21.11.06, 20:07 To chyba jakies kosmiczne bzdury :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katrinea Re: Seks bez orgazmu---->choroba? 21.11.06, 21:59 dziwne pierwsze slysze,ja z moim partnerem jestem prawie 7 lat i przyznam szczerze ze mialam moze ze 3 orgazmy a przewaznie to on szybko dochodzi ale niezawsze i chyba naprawde chodzi o dopasowanie wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Seks bez orgazmu---->choroba? 21.11.06, 23:42 o rety! współczuję. Nic nie próbowaliście zrobić żeby to zmienić??? Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielcowa Re: Seks bez orgazmu---->choroba? 22.11.06, 09:11 izabellaz1 napisała: > o rety! współczuję. Nic nie próbowaliście zrobić żeby to zmienić??? > Dolacze sie do "kondolencji", wspolczuje i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinea Re: Seks bez orgazmu---->choroba? 22.11.06, 09:55 ja niemowie zze podczas sexu niejest mi przyjemnie bo jest ale ten orgazm przychodzi albo nie a moj partner dochodzi szybciej a niestety nam kobietom potrzebom wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Seks bez orgazmu---->choroba? 22.11.06, 10:22 to partner powinien zwolnic, poczekac az jego podniecenie ciut opadnie i zaczac od nowa - z tego co piszesz wynika, ze jego orgazm jest najistotnieszy, a twoj wcale... poza tym moze cie doprowadzic do orgazmu nie wchodzac w ciebie, wiec argumentu nie ma;) ale trzeba go tego nauczyc....a jak sie przyzwyczail, ze nie musi, bo tobie jest dobrze.... (no rozumiwem, ze jest dobrze i bez orgazmu, czasem tak bywa, ale zawsze? nieeee!:))) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
katrinea Re: Seks bez orgazmu---->choroba? 22.11.06, 10:33 powiem tak fakt czesto jest tak ze powstrzymuje sie jak juz ma dojsc i przeczekujemy i dalej zaczynamy faceci sa takiego zdania ze raz i dwa i po sexie a on czasami sie dziwi czemu ja nioemoge dojsc fakt przyznam szczerze ze wolalabym sie kochac nawet i godzine i miec ten orgazm niz 15 minut i go niemiec a on sie dziwi czemu ja niemialam ta moze go piwinna m uczyc wszystkiego od nowa on jest facetem i on powinien zrobic tak zeby bylo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś