liszu 24.11.06, 17:36 Czy robicie pod koniec roku bilans zysków i strat? Jaki był dla Was ten rok? Dla mnie pełen zmian. Zmieniłam prace, nazwisko:) Prawie w życiu wszystkch moich znajomych w tym roku zaszło bardzo duzo znaczacych zmian. A u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: koniec roku 24.11.06, 17:41 Ja sobie zawsze robię taki bilans i listę postanowień na nowy rok;) U mnie każdy następny rok jest coraz bardziej stresujący i pracowity, ale też coraz ciekawszy. Dlatego już nie mogę sie doczekać następnego i wszystkich niespodzianek, które ze sobą przyniesie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: koniec roku 24.11.06, 18:00 A dla mnie nic nie zaczyna sie ,ani nie konczy 1 tycznia,ani tez 1 sierpnia, nai zadngo innego dnia roku. Podsumowac moge zwiazek,gdy sie skonczy,studia,prace otd. Dziwne mi sie wydaje,ze ludzie wieza w ta date 1 stycznia,zycza sobie szczerze wytrwac w jakichs durnych postanowieniach i mysla,ze to im wszsytko co zle odwroci,a gruby brzuch wessie do srodka. To tak nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
sperma_we_wlosach I koniecznie ... 24.11.06, 18:25 ... wizyta u wrozki. Nie zapomnijcie! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: koniec roku 24.11.06, 19:39 W tym roku dzieje się w mojej rodzinie baaardzo dużo. Aż za dużo zmian itp. Nie będę robić bilansu bo by mnie tylko głowa rozbolała. Chcę żeby zaczął się już 2007. Może będzie korzystniejszy:) MAM NADZIEJĘ Odpowiedz Link Zgłoś