angellooo 10.01.07, 06:58 mialam porobione wsyztskie baania-wyniki dobre,wiec przepisala mi jasmin. po 4miesiacach wysokie libio--> zmalalo do zera, bole w klatce piersiowej, bole glowy, bolesne piersi. zastanawiam sie nad zmiana. tylko na jakie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
powodzenie Re: zamiana 10.01.07, 14:07 mialam dobre wyniki badan(hormony,morfologia,usg etc) a jasmin chcialam z tego wzgledu ze nie zatrzymuje wody w organizmie i podobno redukuje bole menstruacyjne. pierwsze dwa opakowania-owszem,lepiej, ale potem tragedia. od 3 dni ledwo siedzetak mnie boli watroba, bole w klatce piersiowej, rozsadza mi glowe, libido jak bylo na wielkim plusie teraz w ogole nie istnieje. i wsyztsko to pogarsza sie z kazdym dniem. od piatku nie biore tego swinstwa. co mozecie mi poradzic na bole menstruacyjne z tabletek anty? Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: zamiana 10.01.07, 21:13 Zapytaj po prostu ginekologa. Najlepiej ci doradzi, przecież pigułka to sprawa indywidualna i nie kazdemu każda pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: zamiana 10.01.07, 23:25 angellooo, powodzenie - wybierz jeden nick bo mozna się pogubić Odpowiedz Link Zgłoś