Gość: asia IP: *.to.krakow.pl 11.04.03, 11:13 Ostatnio lekarz przepisal mi tabletki antykoncepcyjme MERCILON,mam 21 lat i sa to moje pierwsze pigulki.Co o nich sadzicie?? DZiekuje i pozdrawiam;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: mercilon??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 11:32 Troche słonawe, trzeba duzo popijać. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: mercilon??? 11.04.03, 12:45 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Troche słonawe, trzeba duzo popijać. No co Ty! Dopochwowe popijać!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_p Re: mercilon??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 12:41 Jedne z tych o niższej zawartości hormonów. Mnie przy nich mdliło i lekarz zmienił mi je na Cilest, ale znam i odwrotne przypadki. Mój lekarz mówił, że to kwestia wypełniacza w pigułkach, no, wiesz, tego, co w nich jest oprócz hormonów. Ogolnie przy pigułkach przez pierwszy miesiąc-dwa możesz się srednio czuć, ale już trzeci powinien być ok, jeśli nie będzie, to powiedz o tym lekarzowi, niech zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś