mario2 16.04.03, 17:02 wie czego chce lubi sie dupczyc lubi mnie nie jest trywilna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hal9000 Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 17:06 mario2 napisał: > wie czego chce > lubi sie dupczyc > lubi mnie > nie jest trywilna No tak, wiosna idzie... :-) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 17:09 mario2 napisał: > a co wiosna ma z tym wspolnego? Nie wiesz... niedługo maj, miesiąc zakochanych... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: podwyższone.. 16.04.03, 17:13 a ja to pierdole. Wole sie kochac w kobiecie z krwi i kosci Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 19:24 mario2 napisał: > wie czego chce > lubi sie dupczyc > lubi mnie > nie jest trywilna to zabawne :-) a wszystko to wiesz stąd, z forum. wiedza, zaiste, godna pozazdroszczenia. co z empirią? powodzenia. ps. na FK robi się coraz głupiej ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 20:12 mario2 napisał: > wiem to z reala co to jest "reala"? nowa pozycja? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 20:15 no coz... skoro Tobie sie wszystko z biala chusteczka kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 20:20 mario2 napisał: > no coz... skoro Tobie sie wszystko z biala chusteczka kojarzy... kojarzy mi się w konwencji pierwszego postu. Twojego postu. wspominasz coś o "białej chusteczce". Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 20:31 mario2 napisał: > lubi sie dupczyc to chyba o "białych chusteczkach". Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 20:35 mario2 napisał: > Nie- to o dupczeniu! z którym kojarzy się pozycja w "realu", z którą to pozycją kojarzą się "białe chusteczki", z którymi to białymi chusteczkami kojarzone jest "dupczenie". pała z logiki, "jasiu" od chusteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 20:40 skoro Tobie sie wszytko z dupczeniem kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Re: Kocham Negre bo: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.03, 20:43 znasz Negrę z realu? Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 20:51 Gość portalu: szarak1 napisał(a): > znasz Negrę z realu? "real" to rodzaj wirtualnej pozycji seksualnej. mario raczej nie mówi prawdy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 20:53 mario2 napisał: > skoro Tobie sie wszytko z dupczeniem kojarzy... ależ skąd. mnie sporo kojarzy się z "białymi chusteczkami", a to jak widać z Twoich niekompetentnych rozważań, nie zawsze ma związek z wyżej wymienionym przez Ciebie d***. Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 21:00 ma-riusz napisał: > a szkoda- bo to przyjemne :) czy ja przeczę? Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 21:02 ma-riusz napisał: > a potwierdzasz? czy każdy brak zaprzeczenia jest potwierdzeniem? zajrzyj do wittgensteina ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 21:11 ma-riusz napisał: > popatrzylem w Konfucjusza- jest! bliższe są mi syntaktyczno-semantyczne rozważania LW. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 21:13 ma-riusz napisał: > a co ja moge za to? to, co lubisz i to, co podobno jest przyjemne, jak twierdzisz, a ja nie przeczę. Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 21:17 ma-riusz napisał: > a co Ty lubisz? zrób małe śledztwo. to dość proste w tej przestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 21:31 ma-riusz napisał: > nie chce mi sie. niech Cię zatem zadowoli moje milczenie. miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-riusz Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 21:37 Nawzajem- a milczenie nie jest zadowoleniem! Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Kocham Negre bo: 16.04.03, 21:40 ma-riusz napisał: > Nawzajem- a milczenie nie jest zadowoleniem! skoro lenistwo daje Ci większą satysfakcję, milczenie musi Cię zadowolić. Odpowiedz Link Zgłoś
hamled ONA JEST Z PLASTIKU 16.04.03, 22:25 sztywna sztuczna przeróżowiona i ..gniecie w łóżku - nie potrafi sie wpasowac Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Kocham Negre bo: 17.04.03, 10:05 mario2 napisał: > wie czego chce > lubi sie dupczyc > lubi mnie > nie jest trywilna Hormonki rozgrzały Twój umysł (i nie tylko), Maryś...? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kocham Negre bo: 17.04.03, 12:37 ona tego dokonala a nie jakies tam hormonki! Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: zalosne... n/txt 18.04.03, 09:30 Zalosna dla mnie jest Negra, ktora uwaza, ze swiat kreci sie kolo niej, albo na taka sie kreuje, ale szczerze mowiac, niewiele mnie to obchodzi. I Twoje krzyczenie na forum, ze sie z nia przespales, obojetne, czy to prawda, czy nie, tez jest dla mnie zalosne. Negre odbieram jako osobe, ktora chce sie dowartosciowac i krzyczy o uwage. Nie wiem, ile w tym co mowi jest prawda, ale wiem jedno: jest pustym czlowiekiem, a tacy stoja b. nisko w mojej hierarchii. A Ty krzyczac jaka jest wspaniala kochanka, tez chcesz sie dowartosciowac. Wesolych Swiat zycze. I trafniejszych ocen innych. Odpowiedz Link Zgłoś