11.02.07, 12:08
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43667&w=57127736
Sprawa pilna! Na apel Gościa Niedzielnego rozdzwonią się telefony od
moherów;osłowie niezdecydowani nabiora wrażenia,że Naród chce antyludzkiej
ustawy.
Apeluje do Was-dzwońcie!To ważna sprawa.
Obserwuj wątek
    • iokepine Re: Dzwońmy! 11.02.07, 15:04
      Przesłąlam tą listę na listę pro-chocową, mam nadzieję,z e zaraz sie rozpełznie
      po wszelkich feministycznych stronach:) I ze ludzie będą dzwonić:)
      • lolyta Re: Dzwońmy! 11.02.07, 15:36
        pozwolilam sobie to przekopiowac na forum dla dziewczyn po 30 (ukryte, ale pare
        setek luda to czyta:))
        • iokepine Re: Dzwońmy! 11.02.07, 15:38
          Skoro tam jesteś i jest fajne, czy mozesz zapytać, czy nie chciałyby się
          wymienić linkami z naszym forum?

Pod warunkiem, ze jest fajne:)
          • lolyta Re: Dzwońmy! 12.02.07, 00:47
            swego czasu Tad wyprodukowal kilka watkow na forum feminizm siegajacych po
            prawie trzysta wpisow w temacie tamtego forum, no to juz sama musisz okreslic
            czy traktowac to jako reklame czy antyreklame :P
            ale z powodu, hem, nadmiernej popularnosci zostalo ukryte i nie wiem, czy
            adminie by zalezalo na rozprzestrzenianiu linka, niemniej zapytam.
            A swoja droga, prywata do Kociej, nie dalej jak dzisiaj na forum pinezkowym
            (pinezka wlasnie powstala na wzmiankowanym forumie) widzialam pytanie czy bys
            czego nie napisala, zwlaszcza, ze za dwa miechy mamy trzecia rocznice i mamy
            zamiar conieco fajnych rzeczy przygotowac.
            • iokepine Re: Dzwońmy! 12.02.07, 14:34
              lolyta napisała:

> swego czasu Tad wyprodukowal kilka watkow na forum feminizm siegajacych po
              > prawie trzysta wpisow w temacie tamtego forum, no to juz sama musisz okreslic
              > czy traktowac to jako reklame czy antyreklame :P

Myślę, że to reklama:D
              Poza tym pinezka jest fajna:)

>
            • kocia_noga Re: Dzwońmy! 12.02.07, 21:23
              lolyta napisała:

> A swoja droga, prywata do Kociej, nie dalej jak dzisiaj na forum pinezkowym
              > (pinezka wlasnie powstala na wzmiankowanym forumie) widzialam pytanie czy bys
              > czego nie napisala, zwlaszcza, ze za dwa miechy mamy trzecia rocznice i mamy
              > zamiar conieco fajnych rzeczy przygotowac.
              >
              >
              Jej, bardzo bym chciała!
              Akurat w najbliższych dniach wybieramy sie do N.S.żeby pogłodowac z tydzień.Nie
              będzie internetu,to może coś napiszę.
              Nic mi jednak do głowy tak samo z siebie nie pzrychodzi,chyba że glossa do
              książki "Mężczyzna od podstaw",którą mi pozyczył Pavvka i którą kończę czytać.
              Podrzuciłam wam juz Jarka,on jest płodny :))
              No i dzięki serdeczne,że mnie pamiętacie.
              • lolyta Re: Dzwońmy! 13.02.07, 15:24
                Oj plodny :) dzieki za Jarka.
                Mysle ze pinezka chetnie wchlonie tekst o tym menciznie od podstaw.
                Ale w sumie kupa jest fajnych tematow na twoim forum chociazby czy tutaj ktore
                moznaby rozwinac w artykuly (ja wychodze z zalozenia ze jak jakis wont jest
                dlugi, to warto z tematu zrobic artykul bo to znaczy ze ludzie sa tym
                zainteresowani), byl u Ciebie wont o bajkach feministycznych na ten przykald
                bardzo fajny.
                Wiesz ze nam sie forum redakcyjne przenioslo z GW na pinezke?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka