Dodaj do ulubionych

sterylizować

28.04.03, 11:48
i jajka obciąć (temu facetowi).na żywca.
bez znieczulenia....
www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1448312.html
Obserwuj wątek
    • oka5 Re: sterylizować 28.04.03, 11:55
      anndelumester napisała:

> i jajka obciąć (temu facetowi).na żywca.
      > bez znieczulenia....

Niestety. Kiedyś do jeżdżenia rowerem trzeba było mieć kartę rowerową, a do
      pływania kajakiem - pływacką. Do robienia dzieci żadnych zezwoleń nigdy nie
      było trzeba, w rezultacie każdy psychol mógł i może spłodzić sobie tyle
      potomstwa, ile zechce.
      • hal9000 Re: sterylizować 28.04.03, 23:02
        oka5 napisała:

> anndelumester napisała:
        >
        > > i jajka obciąć (temu facetowi).na żywca.
        > > bez znieczulenia....
        >
        > Niestety. Kiedyś do jeżdżenia rowerem trzeba było mieć kartę rowerową, a do
        > pływania kajakiem - pływacką. Do robienia dzieci żadnych zezwoleń nigdy nie
        > było trzeba, w rezultacie każdy psychol mógł i może spłodzić sobie tyle
        > potomstwa, ile zechce.

Chciałabyć dawać zezwolenia na posiadanie dzieci?
        Bo zdarzył się jakiś psychol?
        Takie lekarstwo byłoby gorsze od samej choroby...

Pozdrawiam,
        • oka5 Re: sterylizować 28.04.03, 23:57
          hal9000 napisał:

> Chciałabyć dawać zezwolenia na posiadanie dzieci?
          Przeczytaj sobie mój wpis uważnie i nie pleć o zezwoleniach, które twoim
          zdaniem chcę rozdawać (?!). Ja niczego nie chcę. Mnie się nie podoba, że
          psychol robi sobie dzieci, by je zabijać. Stosując twoją metodę powinnam teraz
          stwierdzić: chcesz, żeby psychol spłodził jeszcze trochę potomstwa i po
          zabiciu zapakował w beczki. Tylko, że byłoby to tak samo bezsensowne jak twoja
          wypowiedź.
          • hal9000 Re: sterylizować 29.04.03, 00:05
            oka5 napisała:

> hal9000 napisał:
            >
            >
            > > Chciałabyć dawać zezwolenia na posiadanie dzieci?
            > Przeczytaj sobie mój wpis uważnie i nie pleć o zezwoleniach, które twoim
            > zdaniem chcę rozdawać (?!). Ja niczego nie chcę.

To po co piszesz o kartach rowerowych i pływackich?
            ----------------------------
            Niestety. Kiedyś do jeżdżenia rowerem trzeba było mieć kartę rowerową, a do
            pływania kajakiem - pływacką. Do robienia dzieci żadnych zezwoleń nigdy nie
            było trzeba, w rezultacie każdy psychol mógł i może spłodzić sobie tyle
            potomstwa, ile zechce.
            ----------------------------
            Każdy może spłodzić dzieci.

> Mnie się nie podoba, że psychol robi sobie dzieci, by je zabijać.

A jaka na to rada?

> Stosując twoją metodę powinnam teraz stwierdzić: chcesz, żeby psychol
            > spłodził jeszcze trochę potomstwa i po zabiciu zapakował w beczki.
            > Tylko, że byłoby to tak samo bezsensowne jak twoja wypowiedź.

???

Zapytam jeszcze raz: To po co piszesz o kartach rowerowych i pływackich?

Pozdrawiam,
            • oka5 Re: sterylizować 29.04.03, 00:40
              hal9000 napisał:

> Zapytam jeszcze raz: To po co piszesz o kartach rowerowych i pływackich?

Po to, by pokazać jak paradoksalna jest nasza rzeczywistość. Sformalizowaliśmy
              czasami do absurdu mnóstwo różnych dziedzin życia. Pół biedy, gdy te
              formalności mają teoretycznie służyć bezpieczeństwu (karta pływacka). Ale
              spróbuj np. przywieźć do Polski roślinę kupioną w kwiaciarni za granicą. Na
              zgodę poczekasz ponad miesiąc. Tymczasem coś tak odpowiedzialnego, jak
              wychowywanie dzieci, nie wymaga żadnych kursów, egzaminów, pozwoleń. Nic. Kto
              chce, ten ma. Rodzice adopcyjni muszą przechodzić skomplikowaną procedurę
              weryfikacyjną. Rodzice naturalni mają pełną swobodę. Co z tego, że są debilami
              o skłonnościach sadystycznych? Ja nie wiem, jak temu zaradzić, ale jak czytam
              o zabijaniu własnych dzieci, to zaczynam popierać pomysł przymusowej
              sterylizacji osobników niebezpiecznych.
              • hal9000 Re: sterylizować 29.04.03, 00:49
                oka5 napisała:

> hal9000 napisał:
                >
                > > Zapytam jeszcze raz: To po co piszesz o kartach rowerowych i pływackich?
                >
                > Po to, by pokazać jak paradoksalna jest nasza rzeczywistość.
                > Sformalizowaliśmy
                > czasami do absurdu mnóstwo różnych dziedzin życia. Pół biedy, gdy te
                > formalności mają teoretycznie służyć bezpieczeństwu (karta pływacka). Ale
                > spróbuj np. przywieźć do Polski roślinę kupioną w kwiaciarni za granicą. Na
                > zgodę poczekasz ponad miesiąc. Tymczasem coś tak odpowiedzialnego, jak
                > wychowywanie dzieci, nie wymaga żadnych kursów, egzaminów, pozwoleń. Nic. Kto
                > chce, ten ma. Rodzice adopcyjni muszą przechodzić skomplikowaną procedurę
                > weryfikacyjną. Rodzice naturalni mają pełną swobodę. Co z tego, że są
                > debilami
                > o skłonnościach sadystycznych? Ja nie wiem, jak temu zaradzić, ale jak czytam
                > o zabijaniu własnych dzieci, to zaczynam popierać pomysł przymusowej
                > sterylizacji osobników niebezpiecznych.

Rozumiem Ciebie. Nóż się w kieszeni otwiera i chciałoby się temu jakoś
                zaradzić... Ale jeżeli nie ma dobrego rozwiązania i lekarstwo mogłoby się
                okazać groźniejsze od samej choroby, to nie pozostaje nic innego, jak pogodzić
                się z niedoskonałością tego najlepszego ze światów... :-)

Pozdrawiam,
    • charlota Re: sterylizować 28.04.03, 11:59
      Jestem za tym aby w Polsce było coś takiego
      jak sterylizacja bo jak na razie to bardzo źle,
      że jest zabroniona
    • matrek Re: sterylizować 28.04.03, 11:59
      a tej kobiecie ? Coś obcinać ?
      • charlota Re: sterylizować 28.04.03, 12:04
        matrek napisał:

> a tej kobiecie ? Coś obcinać ?
        >

wysterylizować
      • anndelumester Re: sterylizować 28.04.03, 12:40

> a tej kobiecie ? Coś obcinać ?
        WYCINAĆ...
        wszystko..
    • pajdeczka Re: sterylizować 28.04.03, 12:11
      anndelumester napisała:

> i jajka obciąć (temu facetowi).na żywca.
      > bez znieczulenia....

I to czym prędzej, bo po wejściu do Unii nie wolno będzie nawet psom obcinać
      ogonów!
    • Gość: T. Rydzyk Re: sterylizować IP: 213.241.18.* 28.04.03, 13:06
      W każdym razie kobieta owa nie dopuściła się czynu moralnie odrażającego jakim
      jest aborcja. Mamy oto dowód, że ustawa antyaborcyjna, wyśmiewana przez wielu
      bezbożników jako nieskuteczna, okazała się w tym wypadku wystarczająco
      skuteczna.
      • moniorek1 Re: sterylizować 28.04.03, 22:52
        Nic dodac nic ujac.Pewnie pojdzie do nieba za to,ze nie wyskrobala.Kto by sie
        tam przejmowal dziecmi niechcianymi,ktore sa juz na swiecie.Wszyscy powinnismy
        sie cieszyc ,ze dalismy im szanse na to zeby sie urodzily,a ze mamusia je
        potem zabila bo nie chciala,no coz to juz nie nasz problem.
        • Gość: renia Re: sterylizować IP: *.athens.access.acn.gr 28.04.03, 22:58
          Wybacz Monitorku, ale gadasz bez zwiazku. Jakie logiczne przeslanki z tej
          historii wynikają dla Ciebie ZA ustawa aborcyjna, czy tez przeciw
          antyaborcyjnej? Innymi slowy - co ma piernik do wiatraka?
          • moniorek1 Do renitorka 28.04.03, 23:42
            Odpowiadalam na post Rydzyka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka