kasianorwegia 24.03.07, 17:51 zainspirowana watkiem o praniu biustonoszy... chcialam sie dowiedziec jakie preferujecie?!miekkie,usztywniane,push-up,koronkowe,gladkie,kolorowe?!jak to jest z Wami Kobietki?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: biustonosze:) 24.03.07, 17:52 wszystkie:) jam maniaczka bielizny w kazym wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
a_gu_196 Re: biustonosze:) 24.03.07, 17:52 Gładkie, pod sportowe, mam też koronki i eleganckie, ale raczej na "wyjścia" :P Na codzien chodze w usztywnianych. Push-up'ów nie lubię. Miękkie pod lekkie bluzki, np w lato. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziatraktorzystka Re: biustonosze:) 24.03.07, 17:57 kocham kolorowe i czarne. koronkowe. z fantazją:) nie znoszę zwykłych, najprostsze na świecie mam tylko bardotki - bo na ogół bluzka pod które je wkładam jest ozdobna. nie cierpię miękkich. nie rozumiem jak można je nosić. noszę tylko usztywniane. push up'y mogą być:) no i uwielbiam komplety. mmm w ogóle uwielbiam kupować, mieć i nosić bieliznę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: biustonosze:) 24.03.07, 17:54 Push-upów nie lubię, ponieważ mam dosyć duży biust i niekoniecznie czuję się w push-upie komfortowo. Z tego samego powodu raczej usztywniane. Nie lubię koronki, bo mnie gryzie. A jeżeli chodzi o kolorek, to kolorowe, najchętniej czerwone i niebieskie. W kwestii kolorów to sie kiedys tak zapędziłam, że na kilkanaście staników nie miałam ani jednego białego. A białe są często potrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: biustonosze:) 24.03.07, 17:59 Ja preferuję usztywniane:). Kolory spokojne klasyczne raczej jednokolorowe, najbardziej lubię czarne, białych mam najmniej i rzadko używam, wtedy kiedy muszę, choć ostatnio kupiłam fajny w groszki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: biustonosze:) 24.03.07, 17:59 ja tez nie lubie push-upow bo mi nie sa potrzebne(czyt.75D) i nie lubie sztywnej koronki:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykapturek Re: biustonosze:) 02.06.07, 22:15 nie wiem do czego biale sa potrzebne-oblesnie wyglada biały stanik pod biała przewitujaca bluzka. nie lepiej włozyc cielisty/bezowy, zeby go nie było widac?? Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:00 Ja nie chodzę, bo nie mogę hihi Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:02 a dlaczego nie mozesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:03 bo mam mały biust i bez stanika wyglądałabym zbyt płasko:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:05 hehe, no prosze Cie :) to stanik dodaje az tyle Tobie z przodu?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:06 no może i nie, ale zawsze ze stanikiem to lepiej wygląda:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:06 no nie wiem, musialbym Cie zobaczyc w i bez ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:08 hihi, ja tam nie potrzebuje eksperta, bo sama wiem jaka jest prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:09 no ale ja jako facet powiem jak bardziej mi sie podobasz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:18 aaa rozumiem:), ale ja i tak pewnie zdania bym nie zmieniła:) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:20 no tak mi się wydaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:21 eee, to trzeba sprawic zeby byla jasna sytuacja, a nie tylko domysly :)) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:24 a ja zawsze myślałam ,że faceci lubią ,że się tak wyrażę bardziej wydatne biusty i tak pewnie jest, tylko specjalnie czasem gadają inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:28 liczy sie caloksztalt, a nie tylko pojedyncze czesci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:30 no, dobra powiem tak, przecież widok kobiety prawie płaskiej, nie będzie chyba dla faceta jakiś szczególnie fajny:)? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:32 a ja caly czas bede upieral sie przy poprzednim dodatkowo powiem ze sa jeszcze tzw gusta :) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:35 z tymi gustami niby prawda:), ale takie gadanie to trochę takie specjalne triki manipulacyjne, tak się mówi kobietom, bo faceci to dobrzy populiści i wiedzą co kobietki z małym biustem chcą usłyszeć hihi, zdecydowana większość lubi duże biusty, takie są fakty:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:41 a czy chcesz podobac sie wiekszosci, czy tylko temu jedynemu?? Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:43 no jedynemu w szczególności, ale trudno takiego znależć:), a i podobanie się innym także bywa miłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:47 moze szukasz nie tam gdzie trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:53 no możliwe:), aczkolwiek jeszcze wierzę, że znajdę:). Pocieszam się, że mi jeszcze 3 lata zoastały do realizacji mojego kiedyś obmyślonego celu:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:59 pewnie ze znajdziesz, zreszta nie wiem jak mozna myslec/uwazac innaczej a jaki to cel?? Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 19:02 że wyjdę za mąż w wieku 25 lat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 19:03 a czemu tak mlodo?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 19:08 a tak jakoś mi się wymarzyło:), ale nie wydaje mi się to szczególnie młodo, ja myślę ,że to dobry i optymalny wiek do tego:)Poza tym moje koleżanki rówieśniczki już mają to od dość dawna za sobą:), więc mój plan nie jest chyba taki zły:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 19:12 nie no zartowalem :) ale jak znajdziesz go za 2,5 roku, to wtedy masz tylko 6 miesiecy na poznanie sie na nim i przygotowanie sie do slubu, a to chyba za malo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 19:15 no tak, 6 m-cy to za mało, dlatego najlepiej było by znależć już teraz:), może się uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 19:18 to powodzenia ;) moze zareklamuj sie na forumie, to moze siakis sie znajdzie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 19:24 dzięki za życzonka:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:10 a mnie sie wydaje ze lepiej wygladaja kobiety z malym biustem bez stanika niz z wielkimi balonami:) Odpowiedz Link Zgłoś
material_girl Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:11 zgadzam sie z toba jako zem posiadaczka "niebalonow" Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:19 a ja mam inne zdanie, nie chodzi zaraz ,że balony, ale w staniku wygląda ,że chociaż coś się ma, a bez się wygląda płasko, według mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:21 a mnie sie podobaja kobiety plaskie, bez stanika, ubrane na sportowo, wtedy taka energia i wolnosc od nich bije;) wie, jestem dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:00 ja po domu Konrado i spie bez;) Odpowiedz Link Zgłoś
material_girl Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:02 w lecie czasami sie uda ;-) ale generalnie lepiej nie wystawiac sie na nieprzyjemne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:04 a dlaczego komentarze?? kurcze, tutaj jakos ludzie bardziej przyjazni dziewczyny czasem chodza w dodatku w obcislej bluzce i bez stanika i jakos nikt nic nie mowi Odpowiedz Link Zgłoś
material_girl Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:07 kiedys spotkal mnie taki komentarz latem i bylo to bardzo nieprzyjemne. Jak przyjade do londynu to moze i ja tak sprobuje "bez" ... w koncu bedzie lato i goraco Odpowiedz Link Zgłoś
material_girl Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:13 nie chce go powtarzac, ale zaczelo sie od "ty pie..na ku.. ...." natychmiast wrocilam do domu, nie moglam sie po tym pozbierac .... dosc nieprzyjemne doswiadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:12 dziewczyny czasem chodza w dodatku w obcislej bluzce i bez stanika > i jakos nikt nic nie mowi i jak tak lubie, czuje sie swobodnie a to dodaje mi kobiecosci(tak mysle), a z przykrymi komentarzami sie nie spotkalam;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:16 a jakbys np zauwazyla lub spotkala siakiegos przystojniaka i wtedy by cos uroslo?? i byloby to widac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:18 napisze wprost, lubie jak mi stercza sutki niz jak sa wielkie i plaskie;)- uwazam ze wygladaja wtedy gorzej <zawstydzona>;) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:20 wtedy by cos > uroslo?? i byloby to widac ;)) ale jemu?;) to juz jego problem Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:24 wtedy to juz temat na inny watek, albo w ogole inne miejsce niz forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:29 konrado80 Ty zboczuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:31 ups, a nawet nie zauwazylam;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:34 ja juz od dawna wiem ze to kobiety sa bardziej zboczone :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:03 W domu jak jest gorąco. A tak to nie, z prostej przyczyny: mam rozmiar 75 D i jak się tego nie wepchnie w stanik, to jest niewygodnie, nie mówiac już na przykład o skakaniu, bieganiu i tańczeniu - bo to boli ;) Ja bym sobie biust zmniejszyła bardzo chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:04 elucha:) podajmy sobie dlonie:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:06 Ty Kasiu tez masz taki?? ;)) gg Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:17 to widze ze z Dorotka dobralyscie sie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:24 no widzisz Konrado...swoj do swego ciagnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:29 a rozmawialas juz z nia?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:35 nie.nie moge jej zlapac na gadulcu:( Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:42 a Ciebie czemu nie ma?? a pisalas do niej smsa lub maila?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:52 .. Konrado... nie mow,ze zateskniles ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 19:01 a dlaczego mam tak nie mowic?? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 19:09 aaaaaaaaaaaa:) widze,ze sie steskniles:) czemu mi puszczasz sygnalki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 19:13 bo nie chcesz wlaczyc gg :P Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: A chodzicie czasem bez?? ;) 24.03.07, 18:09 tak, latem albo gdy kroj bluzki nie pozwala ubrac Odpowiedz Link Zgłoś
material_girl Re: biustonosze:) 24.03.07, 17:59 przede wszystkim wygodne ;-) niezabudowane, z gladkimi, wyprofilowanymi miseczkami, ostatnio przyzwyczajam sie do usztywnianych, w lecie jednak sprawdzaja sie miekkie bez zadnych drutow (najlepiej byloby wtedy bez, ale tak chyba sie nie da), nie przepadam za koronka (gryzie i odznacza sie pod bluzkami), push upy tez bywaja fajne Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: biustonosze:) 24.03.07, 18:03 fajne push-upy robi firma Hirsch-z potrojna gabka jak ktos potrzebuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
material_girl Re: biustonosze:) 24.03.07, 18:05 nieeee, no potrojnej to nie potrzebuje, az tak zle ze mna nie jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: biustonosze:) 24.03.07, 18:08 tak?? hmmm, to trzeba sprawdzic ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
material_girl Re: biustonosze:) 24.03.07, 18:10 chcialbys :-P niewierny tomasz - nie uwierzy jak nie zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: biustonosze:) 24.03.07, 18:13 konrado80 czemu zdominowales czyjs watek?;p hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
material_girl Re: biustonosze:) 24.03.07, 18:15 on tak ma, lubi dominowac, przynajmniej czasami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: biustonosze:) 24.03.07, 18:18 jakto zdominowalem?? ;) ja tylko z ciekawosci kobiecego piekna ;) kwiatuszku, czemu nie chcesz mnie dodac i odezwac sie jak mialas kiedys zrobic?? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: biustonosze:) 24.03.07, 18:27 juz jestes moim przyjacielem:) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: biustonosze:) 24.03.07, 18:05 Usztywniane - ale bez poduch! - naturalnie sie układające, takie które nie udają że nosze DD. Kolorowe, z falbankaimi, kokardkami wielobarwne, w kwiatki, wesołe, kremowe (białych nie lubię), czarne rzadko, koronki umiarkowanie. Najbardziej mi odpowiada bielizna Intimissimi. Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: biustonosze:) 24.03.07, 18:11 ja najbardziej lubię chodzic bez stanika. ALe niestety nie wszędzie wypada, więc wówczas noszę koronkowe - żadnych usztywnień! A push-up'ów to w ogóle nienawidzxę - toż to jak pancerz jakiś! Brrr... I nie mam jakiś dużych piersi wcale. Ale wydaje mi się, ze push-upy wyglądaja nienaturalnie. Najlepiej w ogóle bez. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:06 niestety przy rozmiarze który noszę nie mogę być wybredna... No i na miękkie koroneczki nie mogę sobie pozowlić dlatego noszę porządnie usztywnione staniki które choć trochę redukują efekty okrutnej grawitacji. Swoją drogą to niepsprawiedliwe, że na dziewczyny noszące 75B mają taki wybór a ja całymi dniami muszę szukać czegoś co mi pasuje! Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:21 a dlaczego masz problem ze znalezieniem odpowiedniego dla siebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:31 no juz taki jestem, co ja na to poradze? Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:35 no widzisz, ty 'niepozbierana sieroto' :-), ciakwość to pierwszy stopień itd blabla Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:37 dlaczego "niepozbierana sieroto"?? :( Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:38 sorry, ale w inny wątku widziałam, że ktoś Cię tak nazwał i strasznie mnie to rozbawiło. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:40 nie no spoko, moze trzeba bylo jeszcze jakies przezwisko wymyslec, byloby ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:41 tylko mi się tu nie bocz! Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:42 bo co?? a z drugiej strony to splywa to po mnie Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:48 a ja tak na temat:nosze tylko push-upy bo coz robic taki los kusicielki Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:33 najlepsze staniki kupiłam w Matalanie w Irladnii, tam mieli cudowną rozmiarówkę. Niestety przez 2 lata zdążyły mi się one zniszczyć i nie mogę im znaleźć godnych następców. Na specjalne okazje można założyć coś nie do końca wygodnego, a ładnie wyglądającego, ale męczyć się na codzień w za małym staniku - i niewygodnie i nieestetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:35 to juz chyba wiem o jakim rozmiarze mowisz mam kolezanke ktora tez ma problem z kupnem w Polsce stanika ale w Irlandii, juz jest latwiej dostac takowe rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:39 ojej, zaraz wyjdzie, że mam tuszę podobną do przeciętnej Irlandki w moim wieku, a to nie prawda! Pierwsza część mojego rozmiaru to 70! Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:49 triumph ma chyba rozmiarowke jakiej szukasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:51 niby mają, ale strasznie brzydkie i koślawe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: biustonosze:) 24.03.07, 21:01 oj... trzeba dobrze poszukac i najlepiej w sklepie firmowym gdzie jest wybor:) a z innych marek to jeszcze firma Konrad(zadna aluzja do naszego tutaj rodzynka:)),Kinga,Samanta Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: biustonosze:) 24.03.07, 21:02 dzięki, spróbuję poszukać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: biustonosze:) 24.03.07, 21:17 chociaż faktem jest, że mi mało co się podoba. Nie znoszę przezroczystości na przykład, z drugiej strony w zbyt zabudowanym staniku czuję się jak w zbroi. No i uwielbiam jak podnosi biust pod samą brodę ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
rusa2002 Re: biustonosze:) 02.06.07, 20:38 Wszystkie cudenka do wyboru do koloru znajdziesz w sklepach internetowych - nawet jeśli w Irlandii kupowałaś 32J. Irlandzkie sklepy internetowe z bielizną wysylają zakupy do Polski, a cenowo może to wyjść taniej niż Samanta czy Avocado (polskie firmy robiące dużą rozmiarówkę i sprzedające przez internet) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: biustonosze:) 24.03.07, 20:28 Ja raczej usztywniane i push-upy, a jeżeli chodzi o wzornictwo to bardzo dowolne. Najbardziej ostatnio lubię właśnie z H&M, bo piersi mi się w nich ładnie układają.;) I jakoś tak mi pasują ogólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: biustonosze:) 24.03.07, 21:11 Ja uwielbiam bardzo wyciete biustonosze z roznymi sznureczkami i innymi fikusnymi ozdobkami ktore figralnie wygladaja zza bluzki z dekoldem;) poza tym uwielbiam roznego rodzaju koronki;) a kolory to zdecydowniae czerwien bordo, roz i czerń:) do cwiczen sportowy biustonosz, na specjlane okazje bardzo finezyjne;0 a na codzien moga byc gladkie ale niekoniecznie:) stawiam na ekstrawagancje;) pushupy sa blee jak dla mnie i nie oddaja pieknego ksztaltu piersi:) najllepsze sa usztywaniene w ktorych piersi tworza niezmienski rowek:):):) uwielbiam biustonosze i tego typu sprawy:) moglabym hurtownie zalorzyc ze swojej kolekcji hehe:) pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
slodkie_pomarancze Re: biustonosze:) 24.03.07, 21:20 ojej, nie chce mi się dużo pisać, ale mam bardzo podobnie:) lubię finezję, elegancję i naturalność:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: biustonosze:) 03.06.07, 00:07 a ja czesto chodze bez :) ale dopiero tutaj, za granicą odwazyłam się na to :) mam maly biuścik ale dobrze widoczny, na ulicach codziennie widze setki kobiet z "a" ktore idą bez staników wraz z koleżankami dumnie noszacymi przed sobą rozmiar "dd" wszystkie uśmiechnięte, zero wstydu - tutaj czuję luz że mogę wyglądac jak chcę zatem często (bo teraz są upały) nie wkładam nic pod spód i czuję sie z tym super :) Odpowiedz Link Zgłoś