kasianorwegia 04.04.07, 16:30 " isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem,i tak zawsze az do konca" J.Conrad potraficie marzyc? i czy marzenia sie Wam spelniaja :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grogreg Re: marzenia:) 04.04.07, 16:31 Mam problem z marzeniami. Ostatnio jak cos glosno powiem to sie kurcze spelnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: marzenia:) 04.04.07, 16:33 no ale to dobrze czy zle? bo mnie jakos to "kurcze" zbilo z tropu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: marzenia:) 04.04.07, 16:44 ...klopotliwe. Mieszkam w Manchesterze. Ale mi i Zonie bardzo sie spodobal Liverpool. "Fajnie byloby tu kiedys sie przeprowadzic" tak sobie powiedzielismy. I co? Firma Zony otwiera biuro projektowe w Liverpoolu. Przeprowadzka w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: marzenia:) 04.04.07, 16:49 oj nie marydz;) wyslij nam pozdrowienia z Liverpoolu :) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: marzenia:) 04.04.07, 16:51 Jak dam rade. Tutaj przeprowadzki to istne pieklo. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: marzenia:) 04.04.07, 16:34 Jestem niepoprawną marzycielką, choć często przekonuję się, że nie zawsze warto wcielać je w życie. Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: marzenia:) 04.04.07, 16:34 Część moich marzeń z przeszłości się spełniła. Większość z nich dotyczyła jednak dość błahych spraw. Mam nadzieję, że te nowe -już bardziej poważne- staną się rzeczywistością. Oby wszystkie... Odpowiedz Link Zgłoś
vonny Re: marzenia:) 04.04.07, 16:34 uwielbiam marzyć, zwłaszcza przed zasnięciem:) z jednej strony chciałabym, żeby się spełniły a z drugiej wychodze z załozenia że nie ma nic gorszego niż spełniające się marzenia, rzeczywistość może okazac sie zbyt brutalna i nic nie bedzie tak jak w wobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: marzenia:) 04.04.07, 16:41 marzenia zwykle sie spelniaja, ale nie tak i nie wtedy gdy bysmy tego chcieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: marzenia:) 04.04.07, 16:57 nie wiem Elus,czesto mi to przyjaciolka powtarzala :) ale ona ani Dabrowska ani Nalkowska:) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: marzenia:) 04.04.07, 16:59 To jest chyba cytat z Dąbrowskiej, na 85%. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: marzenia:) 04.04.07, 16:42 same się nie spełniają - ja wytrwale pracuję nad ich spełnianiem i nawet mi się udaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: marzenia:) 04.04.07, 20:28 To ja sobie pozwole zacytowac modiglianiego:) ..Naszym jedynym obowiazkeim jest ocali nasze marzenia.. A z moim to roznie bywa,czasem trace nadzije i wiare na nie... Stare przetarte ,destrukcyjne przekonanania staraj sie od czasu do czas zaklocic moj spokuj.. Nie walcze z tym,ale stram sie zrozuymiec przyczyne tego nastroju. Po jakims czasie znowu wracam do moich marzen...to chyba najwaznijsza czesc naszego zycia..w koncu o mysli wszystko sie zaczyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: marzenia:) 05.04.07, 07:28 Problem pojawia się wtedy, kiedy spełnienie marzenia jest zupełnie niezależne od naszej woli. Odpowiedz Link Zgłoś