leocaltrop1 22.04.07, 23:01 ciekawe dlaczego tak jest? Dlaczego jak wszystko jest dobrze to ona się nudzi? A jak potrzymasz ją trochę w zmartwieniu i niepewnosci to jest bardziej zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modrooka Re: kobieta jak nie ma problemu to go wymyśli 22.04.07, 23:11 Ja tak nie znoszę. Biada temu kto się w ten sposób zabawia Odpowiedz Link Zgłoś
leocaltrop1 Re: kobieta jak nie ma problemu to go wymyśli 22.04.07, 23:14 ale to jest fakt. Jak nic się nie dzieje to wy się nudzicie strasznie i narzekacie. A jak facet uśmiechnie się inaczej :) do innej kobiety to o zgrozo ............. z igły widły ------------------------------------------------------------------------ "Zawsze mawiałem matce gdybym chciał słuchać narzekania to bym się ożenił" Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: kobieta jak nie ma problemu to go wymyśli 22.04.07, 23:16 No a co się dopiero dzieje jak kobieta się tak inaczej uśmiechnie do faceta... to dopiero są widły Odpowiedz Link Zgłoś
leocaltrop1 chyba u żonatego 22.04.07, 23:19 nie miałem nigdy takich problemów, pewnie dlatego że moj krokodyl jest już oswojony i wie na co może sobie pozwolić Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: chyba u żonatego 22.04.07, 23:26 No więc właśnie, ale jakby nie daj boże jakoś tak się ten krokodyl spojrzał na innego łowcę to by tez miał awanturę Odpowiedz Link Zgłoś
leocaltrop1 co do krokodyla 22.04.07, 23:41 to chyba już za bardzo się oswoił i przywiązał, tyle niebezpieczeństw przezył, tylu łowców dybało w rzecze (dyskotece) na mego krokodyla i tylko ja go śmiertelnie zraniłem w serce i ta rana ciągle się odnawia mojemu krokodylkowi :) Chyba dojdzie do tego że razem z tym krokodylem osiwieje :P Odpowiedz Link Zgłoś
cias_fet Re: co do krokodyla 22.04.07, 23:42 Krokodylek przy Tobie żeby już zjadł;) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: co do krokodyla 22.04.07, 23:45 i ty się dziwisz że od czasu do czasu krokodyl dostaje amoku gdy spojrzysz na nieoswojonego krokodyla? :) Musisz być bardziej wyrozumiały Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: kobieta jak nie ma problemu to go wymyśli 23.04.07, 08:48 pierwsze slysze... gdzies to wyczytal? Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: kobieta jak nie ma problemu to go wymyśli 23.04.07, 10:38 Mówisz "wy - kobiety" na podstawie tego, jak zachowuje sie twoja dziewczyna?! Słabo znasz kobiety (albo tylko jedną znasz - i jeszcze jakąś dziwną). Jak kobieta ma "swoje" życie (czyt. ciekawe) to ma wystarczająco dużo problemów, by nie zamartwiać się spojrzeniami swego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: kobieta jak nie ma problemu to go wymyśli 22.04.07, 23:52 ja sie nudze, ale wszystko nie jest dobrze :) gdyby bylo, to bym sie nie nudzila :) Odpowiedz Link Zgłoś