lupus76 24.04.07, 13:18 pisze na Forum, ze mam doła. Kobietki, przytulcie i pocieszcie, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sottobosco Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 13:23 Wiesz, pierwszy raz zawsze najtrudniejszy:) Przytulam, pocieszam bardzo ładnie umiesz prosić:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 13:30 No chodź tutaj do Ani, przytulę, pogłaszczę po główce, od razu się lepiej zrobi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 13:34 lupus76 napisał: > pisze na Forum, ze mam doła. Kobietki, przytulcie i pocieszcie, proszę. Lupus wez się do cholery w garść (trzaska z liścia) :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 13:44 nutopia napisała: > lupus76 napisał: > > > pisze na Forum, ze mam doła. Kobietki, przytulcie i pocieszcie, proszę. > > Lupus wez się do cholery w garść (trzaska z liścia) > :D Lupus: <upadł> Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 14:06 Nie dla mnie dla Nutopii:)) Z poziomu podłogi. Ale ona coś agresywna dzisiaj :D Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Ja tez tak chce 24.04.07, 13:47 mialem dolek kilka dni temu i tez bym chcial zeby mnie ktos przytulil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ja tez tak chce 24.04.07, 13:48 konrado80 napisał: > mialem dolek kilka dni temu i tez bym chcial zeby mnie ktos przytulil ;) ja tu tylko trzaskam z liścia <podciąga rękawy> Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Ja tez tak chce 24.04.07, 13:51 No to było gadać. Byśmy Cię ponaprzytulały. A co Ci się stało??? A tak teraz musisz wykradać Lupusowi jego przytulańczy watek... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Ja tez tak chce 24.04.07, 13:55 aj, nie chcialem pokazywac zem mietki :DD ogolnie sie nazbieralo tego troche i musialo w koncu sie ujawnic... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Ja tez tak chce 24.04.07, 13:58 Tym razem chyba to źle wykombinowałeś. Chyba każdy czasem ma tak, żę już nie daje rady. Nazbiera się, nazbiera i ileż może człowiek wytrzymać??? następnym razem pisz. Możesz na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Ja tez tak chce 24.04.07, 14:05 a co tu kombinowac, tak po prostu bylo nie wiem ile moze, u mnie bardzo rzadko bywa dolek i krotko... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Ty?! Masz doła?! 24.04.07, 13:52 lupus76 napisał: > pisze na Forum, ze mam doła. Kobietki, przytulcie i pocieszcie, proszę. Co się stało??? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Ty?! Masz doła?! 24.04.07, 14:08 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > pisze na Forum, ze mam doła. Kobietki, przytulcie i pocieszcie, proszę. > > Co się stało??? > Właśnie poleglo moje przekonanie, że jak ktoś jest kmpetentny, to powinien pełnić określoną funkcję tak długo, jak długo jego kompetencje są wystarczające (albo i bardziej niż wystarczające). No ale publiczna służba zdrowia rządzi sięswoimi prawami. Zgnoili mojego dyrektora tak, że sam siępodał do dymisji. Bo jest "czerwony". W jakim my kurna kraju żyjemy? żeby ludzi u.d,upia.Ć za poglądy? Myślałem, że po 90 roku zostawiliśmy to za sobą... > Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ty?! Masz doła?! 24.04.07, 14:14 lupus76 napisał: W jakim my kurna kraju żyjemy? żeby ludzi u.d,upia.Ć za > poglądy? Myślałem, że po 90 roku zostawiliśmy to za sobą... > > > o naiwności ludzka...! > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Ty?! Masz doła?! 24.04.07, 14:17 nutopia napisała: > > o naiwności ludzka...! > > Właśnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ty?! Masz doła?! 24.04.07, 14:15 lupus76 napisał: > Myślałem, że po 90 roku zostawiliśmy to za sobą... Nic bardziej błędnego Lupciu:( Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 14:06 oj, jak kobita tak pisze, to zaciąga się na długą powieść- czy tu również będzie jakaś historia? czekamy? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 14:06 lupus76 napisał: > pisze na Forum, ze mam doła. Kobietki, przytulcie i pocieszcie, proszę. Wiesz co? Nie chciałam mówić ale gdybym nie wiedziała, że Ty to napisałeś to pomyślałabym, że to baba;PPP Za dużo przebywasz na FK;))))))) <tulę tak mocno, że czujesz pulsowanie w oczach>;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 14:25 lupus76 napisał: > Dzięki. Tylko tyle???!!! No drooobraaaaaaa <wytarmosiła dłonią czuprynę, ściśnęła tak, że oczy są już w połowie drogi do opuszczenia oczodołów, krew odpłynęła z palców>;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 14:36 izabellaz1 napisała: > Tylko tyle???!!! > No drooobraaaaaaa <wytarmosiła dłonią czuprynę, ściśnęła tak, że oczy są ju > ż w > połowie drogi do opuszczenia oczodołów, krew odpłynęła z palców>;PPP > Dzięki bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 14:50 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > Tylko tyle???!!! > > No drooobraaaaaaa <wytarmosiła dłonią czuprynę, ściśnęła tak, że oczy > są ju > > ż w > > połowie drogi do opuszczenia oczodołów, krew odpłynęła z palców>;PPP > > > Dzięki bardzo :) No cholera z Ciebie to taki mało wylewny człowiek jest;P No droooobraaaa...sam tego chciałeś <ścisnęła tak, że oczy wypadły na podłogę, palce nie odzyskają już krążenia>;P Teraz masz inne zajęcie jak skupianie się na swoich dołach...szukaj tych patrzałek co były wypadły;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 14:53 izabellaz1 napisała: > No cholera z Ciebie to taki mało wylewny człowiek jest;P > > No droooobraaaa...sam tego chciałeś <ścisnęła tak, że oczy wypadły na podło > gę, > palce nie odzyskają już krążenia>;P > Teraz masz inne zajęcie jak skupianie się na swoich dołach...szukaj tych > patrzałek co były wypadły;PPP > > <szuka języka, co wypadł> Bardzo, ale to bardzo dziękuję. <szuka oczu > <znalazł> Idę obejrzeć kill billa part II Dzięki, do jutra :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 14:57 lupus76 napisał: > <szuka języka, co wypadł> Bardzo, ale to bardzo dziękuję. <szuka oczu > > <znalazł> Idę obejrzeć kill billa part II > Dzięki, do jutra :) Do jutra:) Oglądałam obie części i mnie sie nie podobało...;PPP Ale miłego...;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 14:58 izabellaz1 napisała: > Do jutra:) > Oglądałam obie części i mnie sie nie podobało...;PPP > Ale miłego...;) > Ja też widziałem obie. Ale w II jest fajna scena z okiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 15:05 lupus76 napisał: > Ja też widziałem obie. Ale w II jest fajna scena z okiem :) Tak tematycznie pod dzisiejsze ściskanie;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 14:47 lupus76 napisał: > Kobietki, przytulcie i pocieszcie, proszę. hmm a co na to Twoja kobieta?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 14:50 iberia.pl napisała: > lupus76 napisał: > > > Kobietki, przytulcie i pocieszcie, proszę. > > hmm a co na to Twoja kobieta?:-) > Jest normalna. I ufa mi. A ja tego zaufania nie nadużywam. To ewidentnie koleżeńskie przytulenie. Ona mnie już też utuliła sms-kiem :) > Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 15:07 lupus76 napisał: > Jest normalna. I ufa mi. A ja tego zaufania nie nadużywam. To ewidentnie > koleżeńskie przytulenie. Ona mnie już też utuliła sms-kiem :) w takim razie prosze : <przytul_kolezenski> :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 14:51 iberia.pl napisała: > lupus76 napisał: > > > Kobietki, przytulcie i pocieszcie, proszę. > > hmm a co na to Twoja kobieta?:-) Eeeeee wszystko zostanie w naszej forumowej rodzinie:D Nikt nie piśnie słówka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz przytulam do piersi 24.04.07, 14:59 i muszę lecieć do garów. później poczytam co się stało Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 15:06 lupusie. myśle ,ze po moim e-mailu ci przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 20:33 nutopia napisała: > lupusie. myśle ,ze po moim e-mailu ci przeszło. co tam dobrego miałas? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Po raz pierwszy 24.04.07, 22:07 myszz napisała: > nutopia napisała: > > > lupusie. myśle ,ze po moim e-mailu ci przeszło. > > co tam dobrego miałas? > Izka w bikini:D Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Po raz pierwszy 25.04.07, 02:41 Nie możesz zabronić ptakom smutku krążyć nad twoją głową, ale możesz nie dopuścić do tego, by uwiły gniazdo w twoich włosach. Przysłowie chińsk Uwielbiam ten cytat. Mi pomaga w wielu sytuacjach.. Przypominam sobie wtedy,ze to ja mam kontrole nad swoim zyciem.. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Po raz pierwszy 25.04.07, 09:07 nutopia napisała: > lupusie. myśle ,ze po moim e-mailu ci przeszło. Zrobiło się dużo lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś