nutopia 26.04.07, 11:51 a ja dalej się cieszę, że jak przychodzi maj to moge cieszyć się zapachem bzu a nie stresować maturą:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: minęło tyle lat 26.04.07, 11:57 nutopia napisała: > a ja dalej się cieszę, że jak przychodzi maj to moge cieszyć się zapachem > bzu a nie stresować maturą:D hahahahaha oj Nutka:) Ja się zachwycałam dzisiaj rano jak wyszłam do pracy zapachem świeżo skoszonej trawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:16 Cholera jasna, przez to, że jeżdżę na rowerze bardzo dużo bzów omijam... Odpowiedz Link Zgłoś
dolly19 też bym chciała 26.04.07, 12:19 mieć to za sobą. ja własnie teraz się stresuje.... 7 dni do MATURY.... chyba lecę do nauki... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: też bym chciała 26.04.07, 12:22 hahaha no własnie:D <gra na nosie> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:22 mala_mee napisała: > Cholera jasna, przez to, że jeżdżę na rowerze bardzo dużo bzów omijam... rower bez hamulców?;D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:22 ...to był maj pachniała Saskiej kępa.... Cudowny miesiąc i cudownie go zacznę jak dożyję do jutra do 17 :( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:25 trypel napisał: > ...to był maj > pachniała Saskiej kępa.... > > Cudowny miesiąc i cudownie go zacznę jak dożyję do jutra do 17 :( głupio by było jakbyś dożył do 16.55 p.s. Saskiej kępy nie wąchałam:D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:35 Bo z minuty na minutę okazuje sie że jeszcze mam milion spraw na wczoraj które do jutra muszą być zrobione a jakos nikt o nich wczesniej nie pamietał... bo Niemcy co roku są zaskoczeni naszym długim weekendem :( Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: minęło tyle lat 26.04.07, 13:03 No to nie gadam do Ciebie :))) Tym bardziej, że dzisiaj czwartek i ja nie przy kompie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:21 A ja jestem na studiach i maj też mam zarąbany nauką;( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:23 sundry napisała: > A ja jestem na studiach i maj też mam zarąbany nauką;( aaaaaaaaaahahhahahah:D a ja nie;)))) tyle, że to w sumie tylko ten maj mi tak się kojarzy sundry tylko się nie obrażaj:D Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: minęło tyle lat 26.04.07, 13:52 Nie obrażę:) to moja wina,że mam takie głupie studia...wkurzam się w każdy majowy weekend.. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:22 ja też, nie wyobrazam sobie zakuwania. zresztą zawsze szłam na łatwizne i zdawałam z polaka, matmy i anglika, bo nie musiałam się z tego specjalnie przygotowywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:24 myszz napisała: > ja też, nie wyobrazam sobie zakuwania. zresztą zawsze szłam na łatwizne i zdawa > łam z polaka, matmy i anglika, bo nie musiałam się z tego specjalnie przygotowy > wać:) > zakuwać to i ja nie zakuwałam ale stres cholerka był! jak mi szkoda tych dzieciaków z gimnazjum jak ich widzę w tych garniturkach Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:25 nie przesadzaj, do liceum my też musieliśmy się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:26 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > nie przesadzaj, do liceum my też musieliśmy się dostać. no fakt ale jak się nie zdało to się nie zdało a jak się nie zda tych teraz egzaminów to... to właściwe nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:29 gimnazjalistki teraz wyglądają jak maturzystki. Ubrania, włosy, makijaż za moich czasów tak nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: minęło tyle lat 26.04.07, 13:01 myszz napisała: > gimnazjalistki teraz wyglądają jak maturzystki. Ubrania, włosy, makijaż > za moich czasów tak nie było! > Za Twoich czasów???? To ile teraz masz lat ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: minęło tyle lat 26.04.07, 13:13 myszz napisała: > gimnazjalistki teraz wyglądają jak maturzystki. Ubrania, włosy, makijaż > za moich czasów tak nie było! > no własnie ja byłam pewna, że to matury:D Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:23 pamiętam, że matura wydawała mi się czymś nie do przejścia. Wtedy brat mi powiedział - matura to pikuś, ja nigdy tak się nie bałem jak przed egazminem z analizy matematycznej na pierwszym roku. Kilka miesięcy później dane było mi na własnej skórze przekonać się, że miał rację :-) Swoją drogą ciekawe czy zdałabym idąc teraz na żywca - śmiem twierdzić ze owszem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:32 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > > Swoją drogą ciekawe czy zdałabym idąc teraz na żywca - śmiem twierdzić ze owsze> m :-) ja bym nie zdała, wysiadam na materiale z podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:39 polski wziełabym podstawowy (albo i poszerzony, najwyzej bym oblala), to chyba nie jest trudne, z matmą bym zaszalała i zdawałabym poszerzoną (wesoloby bylo jakby stedentka piatego roku matematyki oblala) no i z angielksim chyba nie jest tak zle... No, chyba ze jeszcze cos trzeba zdawac? Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:45 matme miałam tylko na pierwszym roku. ostatnio jak popatrzyłam w zeszyt koleżanki córki to wysiadłam Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes heh matma :) 26.04.07, 13:26 Jak wspominam to się uśmiecham - pisemną zdałam na 6, więc z ustnej mnie zwolnili :D -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: heh matma :) 26.04.07, 15:20 i.nes napisała: > Jak wspominam to się uśmiecham - pisemną zdałam na 6, więc z ustnej mnie zwolni > li :D > ines! internet oddali złodziej???:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: heh matma :) 26.04.07, 15:27 nutopia napisała: > ines! internet oddali złodziej???:D Sama wyrwałam... z gardła :> A tak serio, to roboty było po pachi... aż taczek nie miałam czasu załadować :D -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: heh matma :) 26.04.07, 15:34 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > ines! internet oddali złodziej???:D > > Sama wyrwałam... z gardła :> > A tak serio, to roboty było po pachi... aż taczek nie miałam czasu załadować :D > > >ech i ja tyle roboty miała ! Ale kartofli już w piwnicy to i popisać mogie Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: heh matma :) 26.04.07, 15:39 nutopia napisała: > ech > i ja tyle roboty miała ! Ale kartofli już w piwnicy to i popisać mogie Mnie czeka jeszcze jeden kursik z taczką. A potem - czniam wszystko i jadę na łono, coby zatruć się tlenem :D -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: heh matma :) 26.04.07, 15:42 nutopia napisała: > a ja w długi weekend pracuję:( > chlip Ha! A ja rozpirzyłam towarzystwo na cztery wiatry. Nie będą mi tu psuć wizji. -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: heh matma :) 26.04.07, 15:44 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > a ja w długi weekend pracuję:( > > chlip > > Ha! A ja rozpirzyłam towarzystwo na cztery wiatry. Nie będą mi tu psuć wizji. > >a mnie wiążą 4 umowy:( Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:46 a ja nie wiem, o co chodzi z tym strachem, nawet ściąg na zapas nie miałam.Poszłam, napisałam, poszłam, powiedziałam i ok. Odpowiedz Link Zgłoś
koni42 Re: minęło tyle lat 26.04.07, 12:54 Ja też tak mam....;-)) I jak widzę tych, co na biało i granatowo, na przystankach, w metrze etc. brrrrrrrrrrr nigdy więcej. Jestem po studiach, a nigdy nie lubiłam się uczyć - dziwne co? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: minęło tyle lat 26.04.07, 13:14 koni42 napisała: > Ja też tak mam....;-)) I jak widzę tych, co na biało i granatowo, na przystanka > ch, w metrze etc. > brrrrrrrrrrr nigdy więcej. Jestem po studiach, a nigdy nie lubiłam się uczyć - > dziwne co? nie:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: minęło tyle lat 26.04.07, 13:15 nutopia napisała: > a ja dalej się cieszę, że jak przychodzi maj to moge cieszyć się zapachem > bzu a nie stresować maturą:D Bez mnie trochę mdli. A na maturze nawet nie ściągałem dzień przed grałem w piłę. I zdałem. Co prawda historię traktuję jako jedną ze swoich największych porażek życiowych i ciągle boli. Może właśnie dlatego, że przed maturą w ogóle się nie stresowałem. Powdycham sobie zapach świeżo zaparzonej kawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:19 lupus76 napisał: > nutopia napisała: > > > a ja dalej się cieszę, że jak przychodzi maj to moge cieszyć się zapache > m > > bzu a nie stresować maturą:D > > Bez mnie trochę mdli. A na maturze nawet nie ściągałem dzień przed grałem w > piłę. I zdałem. Co prawda historię traktuję jako jedną ze swoich największych > porażek życiowych i ciągle boli. Może właśnie dlatego, że przed maturą w ogóle > się nie stresowałem. > Powdycham sobie zapach świeżo zaparzonej kawy :) też piękny!:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: minęło tyle lat 26.04.07, 13:29 nutopia napisała: > a ja dalej się cieszę, że jak przychodzi maj to moge cieszyć się zapachem > bzu a nie stresować maturą:D mam tak samo, chociaz z sentymentem patrze na kwitnace kasztany, na biale koszule i swiadectwa w rekach:) w upalne dni Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: minęło tyle lat 26.04.07, 13:49 o przepraszam po świadectwo maturalne poszłam w czerwonej sukience:) Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Masz rację, przereklamowana ta młodość 26.04.07, 13:41 Niby najpiękniejsze lata życia, a tymczasem jeden wielki stres. Matura, studia, złapać męża, złapać pracę, urodzić dzieci (albo się tłumaczyć, dlaczego nie)... A ja już te wszystkie problemy mam za sobą i nie zamieniłabym się na wiek z żadną licealistką. Pozdrawiam maturzystów tegorocznych i tych z lat ubiegłych (ja z '83). Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Masz rację, przereklamowana ta młodość 26.04.07, 14:36 echtom napisała: Pozdrawiam maturzystów tegorocznych i tych z lat ubiegłych > (ja z '83). **Witam :) 1983 rok ? Ech ! Kiedy to było ? Zdaje się , że Napoleon wówczas ruszał na Moskwę, to były czasy ! Pozdrawiam :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:05 nie ma nic co by mnie bardziej krecilo jak rozgrzany sloncem zapach kwitnacego bzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: a gdybym mogła cofnąć czas to chciałabym 26.04.07, 15:22 nutopia napisała: > mieć 23 lata:D Dlaczego akurat 23:)? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a gdybym mogła cofnąć czas to chciałabym 26.04.07, 15:25 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > mieć 23 lata:D > > Dlaczego akurat 23:)? > > bo wcześniej byłam zbyt głupiutka a potem zbyt dojrzała:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: a gdybym mogła cofnąć czas to chciałabym 26.04.07, 15:24 A ja niewiele ponad 21. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a gdybym mogła cofnąć czas to chciałabym 26.04.07, 15:29 nutopia napisała: > mieć 23 lata:D No! To był piękny czas... <wzdech> -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:21 nutopia napisała: > a ja dalej się cieszę, że jak przychodzi maj to moge cieszyć się zapachem > bzu a nie stresować maturą:D hihihi ja tam się nie stresowałam:D Ani jak zdawałam do liceum ani maturę ani na studia. Miałam wtedy jakieś zwiększone zapotrzebowanie na ćwiczenia fizycznie i bardzo dużo trenowałam:D Chyba mózg mi się przez to nieźle dotleniał bo wszystkie wiadomości wchodziły gładziutko;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:23 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > a ja dalej się cieszę, że jak przychodzi maj to moge cieszyć się zapache > m > > bzu a nie stresować maturą:D > > hihihi ja tam się nie stresowałam:D > Ani jak zdawałam do liceum ani maturę ani na studia. Miałam wtedy jakieś > zwiększone zapotrzebowanie na ćwiczenia fizycznie i bardzo dużo trenowałam:D > Chyba mózg mi się przez to nieźle dotleniał bo wszystkie wiadomości wchodziły > gładziutko;) > > a ja mogłam być obkuta jak nie wiem co a i tak się stresowałam dlatego szłam zawsze na betona na betona miłam kurde najlepsze oceny! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:25 Ja jak szłam na betona to się nie stresowałam. szłam z przekonaniem, że luzik, zdam za drugim razem. I zdawałam za pierwszym. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:26 mala_mee napisała: > Ja jak szłam na betona to się nie stresowałam. szłam z przekonaniem, że luzik, > zdam za drugim razem. I zdawałam za pierwszym. Ja to się w ogóle nie przemęczałam nauką:D Aż się mąż złościł, że ja nic w domu nie robię a w indeksie piątki:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:34 mala_mee napisała: > No aż tak dobrze nie miałam :))) nikt ci piątek nie wytykał?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:39 Nie miałam aż tyle piątek żeby było co wytykać... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:40 mala_mee napisała: > Nie miałam aż tyle piątek żeby było co wytykać... :) oj mała dałam ci szansę a ty od razu prawdę piszesz:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:42 No bo jak tak mam... Nie zauważyłaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:43 mala_mee napisała: > No bo jak tak mam... Nie zauważyłaś??? pomalutku, pomalutku nauczymy cię życia:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:44 To gdzie mam się udać na korepetycje??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:45 mala_mee napisała: > To gdzie mam się udać na korepetycje??? jakoś to z izkom i ineskom załatwim Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:46 nutopia napisała: > mala_mee napisała: > > > To gdzie mam się udać na korepetycje??? > > jakoś to z izkom i ineskom załatwim i z pineskom też;P Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:47 No musicie się za mnie dziewczyny jakoś zabrać bo zginę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:49 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > mala_mee napisała: > > > > > To gdzie mam się udać na korepetycje??? > > > > jakoś to z izkom i ineskom załatwim > > i z pineskom też;P > > pineskom to my ją dziabać będziem jak sie słuchać nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:49 izabellaz1 napisała: > i z pineskom też;P A nie, nie, tu końcówka jest nieregularna i z przegłosem - mówi się "z pynesko" ;PP -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:45 nutopia napisała: > mala_mee napisała: > > > No bo jak tak mam... Nie zauważyłaś??? > > pomalutku, pomalutku nauczymy cię życia:DDD Tak jest;P! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:45 nutopia napisała: > mala_mee napisała: > > > Nie miałam aż tyle piątek żeby było co wytykać... > > :) oj mała dałam ci szansę a ty od razu prawdę piszesz:D hehehehe:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: minęło tyle lat 26.04.07, 15:52 > a ja dalej się cieszę, że jak przychodzi maj to moge cieszyć się zapachem > bzu a nie stresować maturą:D Z myśli mi to wyjęłaś!!! Tak mam co roku :D I bez jakoś piękniej pachnie :D Tylko ile juz lat od matur minęło... Ale tym się stresowac nie będę! Odpowiedz Link Zgłoś