kohinor 22.05.03, 18:03 Samochód, las, sauna, winda - jakie jeszcze znacie miejsca, gdzie uprawiać można seks, a nie ma się tzw. wolnej chaty? (przed chwilą martwił się tym mój kolega, ktorego nie stać często na hotel) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Lokum 22.05.03, 19:36 kohinor napisał: > Samochód, las, sauna, winda - jakie jeszcze znacie miejsca, gdzie uprawiać > można seks, a nie ma się tzw. wolnej chaty? > (przed chwilą martwił się tym mój kolega, ktorego nie stać często na hotel) Trzeba sie schowac na noc w sklepie meblowym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Lokum IP: 148.228.174.* 22.05.03, 19:37 damska toaleta w super restauracji Odpowiedz Link Zgłoś
helaraja Re: Lokum 22.05.03, 21:33 A co powiecie na przebieralnię w sklepie odzieżowym? Fajna, bo z lustrem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Lokum 22.05.03, 21:34 helaraja napisała: > A co powiecie na przebieralnię w sklepie odzieżowym? Fajna, bo z lustrem:-) a moze nawet z weneckim?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimum estetyki Re: Lokum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.03, 21:39 helaraja napisała: > A co powiecie na przebieralnię w sklepie odzieżowym? Fajna, bo z lustrem:-) Zajebista sprawa.Ochrona będzie miała radochę.Może nie wiesz ale we wszystkich supermarketach są takie kamery u sufitu,które obejmują też przebieralnie.Może to nie do końca legalne ale w końcu chodzi o to by hołota nie kradła.Tak czy inaczej czereśniaki z ochrony będą miały ubaw.Prostym chłopcom nie często się trafia taka frajda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wonsz Re: Lokum IP: 24.76.196.* 22.05.03, 23:20 Niech kolega kupi samochod - vana. Dla mnie sprawdzal sie Ford Transit i VW Bus. Moze pelnic nie tylko funkcje jebowozu (przepraszam - tak licealni koledzy ochrzcili moj automobil dawno temu). Swietnie sie tym jezdzi na wakacje: mozna zaparkowac i spac gdzie sie tylko zechce. Mozna tez zapakowac paczke i wyskoczyc na dzien nad morze :))) K. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Lokum 23.05.03, 10:56 Gość portalu: Wonsz napisał(a): > Niech kolega kupi samochod - vana. Dla mnie sprawdzal sie Ford Transit i VW > Bus. Moze pelnic nie tylko funkcje jebowozu (przepraszam - tak licealni koledzy > > ochrzcili moj automobil dawno temu). Swietnie sie tym jezdzi na wakacje: mozna > zaparkowac i spac gdzie sie tylko zechce. Mozna tez zapakowac paczke i > wyskoczyc na dzien nad morze :))) > > > K. Pomysłświetny, ale odpada :-( Ten mój koleś to biedna studencina Przebieralnia jest OK. Powiem mu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: Lokum 23.05.03, 11:29 Gość portalu: Wonsz napisał(a): Moze pelnic nie tylko funkcje jebowozu. Ja preferuję określenie kopulodrom :)) pzdr -K Odpowiedz Link Zgłoś