Dodaj do ulubionych

chyba jestem niedopieszczona......

30.11.01, 11:18
cały dzień myślę tylko o tym,żeby się pieprzyć....
żeby go poczuć w sobie....te posuwiste cudowne ruchy...
język na mojej wilgotnej cipce...
czy jestem nimfomanką?
Obserwuj wątek
    • motor Re: chyba jestem niedopieszczona...... 30.11.01, 11:37
      Myślę, że tak ma wiele osób - tyle, że wstyd nie pozwala im się do tego
      przyznać - pozdrawiam i życzę realizacji pragnień
    • Gość: monia Re: chyba jestem niedopieszczona...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 11:42
      jeśli jest jakiś ON to i tak masz dobrze
      ja mam to samo, ale nie mam z kim...
      • Gość: Joanna Re: chyba jestem niedopieszczona...... IP: *.de.deuba.com 30.11.01, 11:47
        kazdy czlowiek lubi sobie pobaraszkowac i nie zawsze myslimy o tzw. uprawianiu milosci, ale porzadnym
        pieprzeniu.

Pozdrawiam
    • janush Re: chyba jestem niedopieszczona...... 30.11.01, 12:54
      Nie jesteś, ale zamiast myśleć o tym - rób to.
      • mona_ Re: chyba jestem niedopieszczona...... 30.11.01, 13:17
        dzięki janush :))))
        wzięłam to sobie do serca :))))
        • janush Re: chyba jestem niedopieszczona...... 30.11.01, 13:51
          mona_ napisał(a):

> dzięki janush :))))
          > wzięłam to sobie do serca :))))

Nareszcie ktoś zadowolony z mojej rady - niezmiernie cieszę sie.
          Pozdrawiam - Janusz
    • Gość: mrrau Re: chyba jestem niedopieszczona...... IP: *.bbnplanet.com 30.11.01, 14:35
      ciesze sie ze nie jestem sama :-))) najgorsze jest jednak to, ze np. siedzisz
      sobie pol dnia w pracy i nie mozesz sie nad niczym skupic, bo myslisz tylko o
      jednym...oblewaja cie naprzemian zimne i gorace poty/dreszcze, i czujesz ten
      niekontrolowany skurcz miesni...i nic nie mozesz z tym fantem zrobic, jedynie
      pograzac sie w swiecie fanazji...
      • janush Re: mrrau 30.11.01, 14:59
        Świat fantazji to rzecz wspaniała, ale...... czy to przynosi ulgę? Jeżeli nie
        to warto pomysleć nad innym rozwiązaniem problemu.
        Pozdrawiam - Janusz
      • Gość: icha Re: chyba jestem niedopieszczona...... IP: 157.25.164.* 04.12.01, 14:00
        najgorzej jest jak przychodza do ciebie różni faceci, a ty zamiast o wynikach
        sprzedazy myślisz: jakby mi z nim było...
    • Gość: hmm Re: chyba jestem niedopieszczona...... IP: *.bbnplanet.com 30.11.01, 15:06
      a co powiesz na goracy z sex z rownie niedopieszczona...???
    • niegrzeczna Bardzo normalne! 30.11.01, 15:10
      Musle ze wiekszosc kobiet taka jest, tylko sie nie przyznaja
    • Gość: pikuś Re: Jesteście wszyscy zdrowo popierdoleni! IP: *.talnet.pl 30.11.01, 15:16
      • Gość: aaa Re: Jesteście wszyscy zdrowo popierdoleni! IP: *.bbnplanet.com 30.11.01, 15:22
        a mnie jest Ciebie szkoda; nieodczuwanie takich potrzeb nie jest chyba oznaka
        zdrowia...ponadto, nie wiesz co dobre i naturalne
        • Gość: pikuś Re: Jak se puszcze bąka IP: *.talnet.pl 30.11.01, 15:29
          Jak se puszcze bąka to to jest zdrowo i naturalnie (o właśnie wylecial!)
    • Gość: frugo Re: chyba jestem niedopieszczona...... IP: 192.168.0.* 30.11.01, 15:29
      Zazdroszcze CI mnie sie juz nie chce....
      pozdr.
    • niegrzeczna Ja mysle ze jestes bardzo normalna 30.11.01, 15:36
      Bo jak juz powiedzialam mysle ze wiekszosc kobiet jest taka. A ty jestes tym
      normalniejsza ze masz odwage to publicznie wyznac. Gratuluje i Pozdr.
      • Gość: hmm Re: Ja mysle ze jestes bardzo normalna IP: *.bbnplanet.com 30.11.01, 19:35
        niegrzeczna napisał(a):

> Bo jak juz powiedzialam mysle ze wiekszosc kobiet jest taka. A ty jestes tym
        > normalniejsza ze masz odwage to publicznie wyznac. Gratuluje i Pozdr.

Dzieki. Masz racje, ze wiekszosc kobiet jest taka. Czasem nawet nie zdaja sobie z
        tego sprawy, ale gdzies w poswiadomosci tkwi to w kazdej z nas. Sa to nasze
        ukryte, instynkty, pragnienia, fantazje...Moze sie zdarzyc, ze znajdziemy sie w
        okolicznosciach, w ktorych nasze pragnienia moga sie zrealizowac, ale bywa, ze
        pozostajemy do konca poprzez niespelnienie w niepewnosci...
        • yak-ona Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna 30.11.01, 19:45
          ja tez tak mam!!! ciesze sie ze nie jestem sama!
          caly czas o tym mysle!
          mowi sie, ze faceci mysla o sexie co 5 sek, a ja mysle co 3 sek! moze
          wiekszosc kobiet tak ma!
          • Gość: Anna27 Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.90.24.119.Dial1.Washington1.Level3.net 30.11.01, 21:26
            Dziewczyny, skoro potrzeba jest a faceta niet - to roboty kochane. Twix twix
            dwa paluszki. Czy ja mam Was nawet tego uczyc?
            • Gość: krystofo Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 21:31
              po co ci paluszki , ja mam wolne moge ci pomoc
              • Gość: Anna27 Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.90.24.119.Dial1.Washington1.Level3.net 30.11.01, 22:31
                No i widziecie kobiety. Jak trzeba to i facet sie znajdzie.
                • iluzja Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna 30.11.01, 22:44
                  tez mysle czesto o seksie! ale nie co 3 sekundy! nie bylabym w stanie normalnie
                  funkcjonowac w pracy gdybym siedziala podniecona caly dzien. poza tym pracuje
                  z mezczyznami ktorych glowne zainteresowania skupiaja sie wlasnie wokol seksu.
                  przejawia sie to na rozne sposoby (wciaz kraza wokol tego tematu).

mysle ze gdy staje sie to obsesja tak jak u Ciebie to nalezy cos z tym
                  zrobic. moze zajac sie czyms intensywnie? przestawic sie troche na inny tor
                  myslenia.
                  iluzja
                  • Gość: Anna27 Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.90.24.119.Dial1.Washington1.Level3.net 30.11.01, 22:50
                    Jak ja sie napalam za czesto to moj chlop kaze mi sobie wyobrazac Dicka
                    Chenney. Przechodzi ochota jak reka odjal.
                    • Gość: kimono Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.sympatico.ca 30.11.01, 23:06
                      moge ciebie rznac nie wychodzac z lozka tylko gdzie ty mieszkasz,moj naganiacz
                      jest zawsze gotowy do boju o kazdej porze dnia i nocy czekam-a mam co pokazac
                      nie od parady zobaczysz to cie zatka nie tylko z wrazenia.
                      • Gość: Ped Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: 212.191.70.* 01.12.01, 12:51
                        Chetne dziewczyny ! Podajcie przynajmniej miasto i
                        kraj zamieszkania a takze wiek , to chetnych i
                        zainteresowanych chlopcow znajdzie sie mnostwo i to
                        niekoniecznie na sam tylko sex.
                        • Gość: leziox Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.addcom.de 01.12.01, 18:27
                          Kochane kobitki.Wy sie tu tak podniecacie,co jest jak najbardziej pożądane i
                          zdrowe.Ale czy wiecie na pewno,jakiej płci jest osoba,zakładająca ten wątek??Ja
                          też mogę się podać za Hermenegildę Kowalską i powiedzieć,jak to mi się
                          chce.Podejrzany,oj podejrzany ten wątek ,nawet dla mnie,faceta...
                          • iluzja Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna 01.12.01, 22:29
                            Chyba masz racje leziox. Zalozyl watek a teraz siedzi przy kompie i ryje ze
                            smiechu:))))

iluzja
                            • Gość: leziox Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.arcor-ip.net 01.12.01, 23:40
                              Albo i co innego robi.Kto wie,kto wie...
                              • iluzja Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna 02.12.01, 21:46
                                nooo teraz to ja padam ze smiechu leziox:)))
                                iluzja
                    • Gość: axel Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: 10.5.16.* 03.12.01, 22:01
                      Dicka Chenney, czy dicka Dicka Chenney?

Gość portalu: Anna27 napisał(a):

> Jak ja sie napalam za czesto to moj chlop kaze mi sobie wyobrazac Dicka
                      > Chenney. Przechodzi ochota jak reka odjal.

• Gość: ihnn Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.bbnplanet.com 03.12.01, 11:07
                    a jakie sa Twoje preferencje, iluzjo...?
                    • iluzja Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna 03.12.01, 19:01
                      tajemnica:)
                      iluzja
                      • Gość: ihnn Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.bbnplanet.com 04.12.01, 09:38
                        iluzja napisał(a):

> tajemnica:)
                        > iluzja

tajemnica, powiadasz...? a moze jednak delikatnie sugerujesz, albo ja mam swietna
                        intuicje...:) mysle, ze po prostu lubisz zycie, nazwijmy to...wielobarwne :)))
    • ignac1 Re: odpo. 04.12.01, 10:21
      Nie jesteś nimfomanką
      Ale zamiast się pieprzyć , możesz się posolić
      Wtedy twoja wilgoć będzie jak nad morzem Bałtyckim
      ( słona , brudna i śmierdząca )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka