mona_ 30.11.01, 11:18 cały dzień myślę tylko o tym,żeby się pieprzyć.... żeby go poczuć w sobie....te posuwiste cudowne ruchy... język na mojej wilgotnej cipce... czy jestem nimfomanką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motor Re: chyba jestem niedopieszczona...... 30.11.01, 11:37 Myślę, że tak ma wiele osób - tyle, że wstyd nie pozwala im się do tego przyznać - pozdrawiam i życzę realizacji pragnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: chyba jestem niedopieszczona...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 11:42 jeśli jest jakiś ON to i tak masz dobrze ja mam to samo, ale nie mam z kim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: chyba jestem niedopieszczona...... IP: *.de.deuba.com 30.11.01, 11:47 kazdy czlowiek lubi sobie pobaraszkowac i nie zawsze myslimy o tzw. uprawianiu milosci, ale porzadnym pieprzeniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janush Re: chyba jestem niedopieszczona...... 30.11.01, 12:54 Nie jesteś, ale zamiast myśleć o tym - rób to. Odpowiedz Link Zgłoś
mona_ Re: chyba jestem niedopieszczona...... 30.11.01, 13:17 dzięki janush :)))) wzięłam to sobie do serca :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
janush Re: chyba jestem niedopieszczona...... 30.11.01, 13:51 mona_ napisał(a): > dzięki janush :)))) > wzięłam to sobie do serca :)))) Nareszcie ktoś zadowolony z mojej rady - niezmiernie cieszę sie. Pozdrawiam - Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrrau Re: chyba jestem niedopieszczona...... IP: *.bbnplanet.com 30.11.01, 14:35 ciesze sie ze nie jestem sama :-))) najgorsze jest jednak to, ze np. siedzisz sobie pol dnia w pracy i nie mozesz sie nad niczym skupic, bo myslisz tylko o jednym...oblewaja cie naprzemian zimne i gorace poty/dreszcze, i czujesz ten niekontrolowany skurcz miesni...i nic nie mozesz z tym fantem zrobic, jedynie pograzac sie w swiecie fanazji... Odpowiedz Link Zgłoś
janush Re: mrrau 30.11.01, 14:59 Świat fantazji to rzecz wspaniała, ale...... czy to przynosi ulgę? Jeżeli nie to warto pomysleć nad innym rozwiązaniem problemu. Pozdrawiam - Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icha Re: chyba jestem niedopieszczona...... IP: 157.25.164.* 04.12.01, 14:00 najgorzej jest jak przychodza do ciebie różni faceci, a ty zamiast o wynikach sprzedazy myślisz: jakby mi z nim było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: chyba jestem niedopieszczona...... IP: *.bbnplanet.com 30.11.01, 15:06 a co powiesz na goracy z sex z rownie niedopieszczona...??? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Bardzo normalne! 30.11.01, 15:10 Musle ze wiekszosc kobiet taka jest, tylko sie nie przyznaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Jesteście wszyscy zdrowo popierdoleni! IP: *.talnet.pl 30.11.01, 15:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Jesteście wszyscy zdrowo popierdoleni! IP: *.bbnplanet.com 30.11.01, 15:22 a mnie jest Ciebie szkoda; nieodczuwanie takich potrzeb nie jest chyba oznaka zdrowia...ponadto, nie wiesz co dobre i naturalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Jak se puszcze bąka IP: *.talnet.pl 30.11.01, 15:29 Jak se puszcze bąka to to jest zdrowo i naturalnie (o właśnie wylecial!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frugo Re: chyba jestem niedopieszczona...... IP: 192.168.0.* 30.11.01, 15:29 Zazdroszcze CI mnie sie juz nie chce.... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Ja mysle ze jestes bardzo normalna 30.11.01, 15:36 Bo jak juz powiedzialam mysle ze wiekszosc kobiet jest taka. A ty jestes tym normalniejsza ze masz odwage to publicznie wyznac. Gratuluje i Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Ja mysle ze jestes bardzo normalna IP: *.bbnplanet.com 30.11.01, 19:35 niegrzeczna napisał(a): > Bo jak juz powiedzialam mysle ze wiekszosc kobiet jest taka. A ty jestes tym > normalniejsza ze masz odwage to publicznie wyznac. Gratuluje i Pozdr. Dzieki. Masz racje, ze wiekszosc kobiet jest taka. Czasem nawet nie zdaja sobie z tego sprawy, ale gdzies w poswiadomosci tkwi to w kazdej z nas. Sa to nasze ukryte, instynkty, pragnienia, fantazje...Moze sie zdarzyc, ze znajdziemy sie w okolicznosciach, w ktorych nasze pragnienia moga sie zrealizowac, ale bywa, ze pozostajemy do konca poprzez niespelnienie w niepewnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna 30.11.01, 19:45 ja tez tak mam!!! ciesze sie ze nie jestem sama! caly czas o tym mysle! mowi sie, ze faceci mysla o sexie co 5 sek, a ja mysle co 3 sek! moze wiekszosc kobiet tak ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna27 Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.90.24.119.Dial1.Washington1.Level3.net 30.11.01, 21:26 Dziewczyny, skoro potrzeba jest a faceta niet - to roboty kochane. Twix twix dwa paluszki. Czy ja mam Was nawet tego uczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystofo Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 21:31 po co ci paluszki , ja mam wolne moge ci pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna27 Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.90.24.119.Dial1.Washington1.Level3.net 30.11.01, 22:31 No i widziecie kobiety. Jak trzeba to i facet sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
iluzja Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna 30.11.01, 22:44 tez mysle czesto o seksie! ale nie co 3 sekundy! nie bylabym w stanie normalnie funkcjonowac w pracy gdybym siedziala podniecona caly dzien. poza tym pracuje z mezczyznami ktorych glowne zainteresowania skupiaja sie wlasnie wokol seksu. przejawia sie to na rozne sposoby (wciaz kraza wokol tego tematu). mysle ze gdy staje sie to obsesja tak jak u Ciebie to nalezy cos z tym zrobic. moze zajac sie czyms intensywnie? przestawic sie troche na inny tor myslenia. iluzja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna27 Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.90.24.119.Dial1.Washington1.Level3.net 30.11.01, 22:50 Jak ja sie napalam za czesto to moj chlop kaze mi sobie wyobrazac Dicka Chenney. Przechodzi ochota jak reka odjal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimono Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.sympatico.ca 30.11.01, 23:06 moge ciebie rznac nie wychodzac z lozka tylko gdzie ty mieszkasz,moj naganiacz jest zawsze gotowy do boju o kazdej porze dnia i nocy czekam-a mam co pokazac nie od parady zobaczysz to cie zatka nie tylko z wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: 212.191.70.* 01.12.01, 12:51 Chetne dziewczyny ! Podajcie przynajmniej miasto i kraj zamieszkania a takze wiek , to chetnych i zainteresowanych chlopcow znajdzie sie mnostwo i to niekoniecznie na sam tylko sex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.addcom.de 01.12.01, 18:27 Kochane kobitki.Wy sie tu tak podniecacie,co jest jak najbardziej pożądane i zdrowe.Ale czy wiecie na pewno,jakiej płci jest osoba,zakładająca ten wątek??Ja też mogę się podać za Hermenegildę Kowalską i powiedzieć,jak to mi się chce.Podejrzany,oj podejrzany ten wątek ,nawet dla mnie,faceta... Odpowiedz Link Zgłoś
iluzja Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna 01.12.01, 22:29 Chyba masz racje leziox. Zalozyl watek a teraz siedzi przy kompie i ryje ze smiechu:)))) iluzja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.arcor-ip.net 01.12.01, 23:40 Albo i co innego robi.Kto wie,kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
iluzja Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna 02.12.01, 21:46 nooo teraz to ja padam ze smiechu leziox:))) iluzja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: 10.5.16.* 03.12.01, 22:01 Dicka Chenney, czy dicka Dicka Chenney? Gość portalu: Anna27 napisał(a): > Jak ja sie napalam za czesto to moj chlop kaze mi sobie wyobrazac Dicka > Chenney. Przechodzi ochota jak reka odjal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihnn Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.bbnplanet.com 03.12.01, 11:07 a jakie sa Twoje preferencje, iluzjo...? Odpowiedz Link Zgłoś
iluzja Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna 03.12.01, 19:01 tajemnica:) iluzja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihnn Re: Ja mysle ze jestem bardzo normalna IP: *.bbnplanet.com 04.12.01, 09:38 iluzja napisał(a): > tajemnica:) > iluzja tajemnica, powiadasz...? a moze jednak delikatnie sugerujesz, albo ja mam swietna intuicje...:) mysle, ze po prostu lubisz zycie, nazwijmy to...wielobarwne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignac1 Re: odpo. 04.12.01, 10:21 Nie jesteś nimfomanką Ale zamiast się pieprzyć , możesz się posolić Wtedy twoja wilgoć będzie jak nad morzem Bałtyckim ( słona , brudna i śmierdząca ) Odpowiedz Link Zgłoś