rasgeea 09.05.07, 07:29 ... to ja stanowczo domagam się kawy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina23-20 Re: tak z rana ... 09.05.07, 07:36 rasgeea napisała: > ... to ja stanowczo domagam się kawy!!!! a se zrób;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: tak z rana ... 09.05.07, 07:37 a juz se zrobiłam i se pijem :) jak tam? kacyk jest po wczoraj?;> Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: tak z rana ... 09.05.07, 07:40 rasgeea napisała: > a juz se zrobiłam i se pijem :) jak tam? kacyk jest po wczoraj?;> wypiłam 5 i pół:) tak troche niewyraznie sie dzis czuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: tak z rana ... 09.05.07, 07:43 no domyślam się, jak wczoraj gadałyśmy na skypie to już taka nie wyrażna się robiłaś:pp co się nie odzywasz, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: tak z rana ... 09.05.07, 07:45 rasgeea napisała: > no domyślam się, jak wczoraj gadałyśmy na skypie to już taka nie wyrażna się > robiłaś:pp > > co się nie odzywasz, hę? > Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: tak z rana ... 09.05.07, 07:47 że co? że niby ja?? to musiałaś mnie z kimś pomylić:p To na pewno nie byłam ja:D ptrzeciez ja nic nie piłam :D taaa?? i masz jakieś faworyty???? tak, wyłaź za mąż, przyjadę na Twoj ślub, a wcześniej panieńskie :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: tak z rana ... 09.05.07, 07:50 rasgeea napisała: > że co? że niby ja?? to musiałaś mnie z kimś pomylić:p To na pewno nie byłam > ja:D ptrzeciez ja nic nie piłam :D > > taaa?? i masz jakieś faworyty???? > > tak, wyłaź za mąż, przyjadę na Twoj ślub, a wcześniej panieńskie :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: tak z rana ... 09.05.07, 07:52 a ja wiem... ludzie coś tam sobie wymyślają, inni w to wierzą i tak sie koło zamyka. Myślę, ze tak naparwdę to zalezy od pzrekoania, jeśli uwerzysz ze maj bedzie dla Was szczesliwy to i tak bedzie. Wątpie by to uzaleznione było od miesiąca. Brat mojej kumpeli hajtał sie własnie w maju i sa szczęśliwi:))))) Czyli co? Za rok w maju????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: tak z rana ... 09.05.07, 07:53 rasgeea napisała: > a ja wiem... ludzie coś tam sobie wymyślają, inni w to wierzą i tak sie koło > zamyka. Myślę, ze tak naparwdę to zalezy od pzrekoania, jeśli uwerzysz ze maj > bedzie dla Was szczesliwy to i tak bedzie. Wątpie by to uzaleznione było od > miesiąca. Brat mojej kumpeli hajtał sie własnie w maju i sa szczęśliwi:))))) > > Czyli co? Za rok w maju????????????????????????? > > Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: tak z rana ... 09.05.07, 07:54 taaaa, wkręcasz mnie... :D czy poważnie?:D no to Wasze zdrowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: tak z rana ... 09.05.07, 07:57 rasgeea napisała: > taaaa, wkręcasz mnie... :D czy poważnie?:D no to Wasze zdrowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: tak z rana ... 09.05.07, 08:01 o kurcze, powaznie??:)))))))))) Ale się cieszę:))))))))))))))))))))))))))))))))) 0 ewelinko hurrrrraaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))) jupiiiiiiiii :))))))))))))))))))))))))))))) dziś nnormalnie wypiję za Twoje zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: tak z rana ... 09.05.07, 08:02 rasgeea napisała: > o kurcze, powaznie??:)))))))))) Ale się cieszę:)))))))))))))))))))))))))))))))) > ) > 0 ewelinko hurrrrraaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))) > jupiiiiiiiii :))))))))))))))))))))))))))))) dziś nnormalnie wypiję za Twoje > zdrowie:) > toz dawno Ci mówiłam ze bedzie w 2008 i bedzie!!!:):) ale pierscionka jeszcze niet:( Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: tak z rana ... 09.05.07, 08:03 mejbi jakoś Cię zaskoczy, moze ma już jakis plan a Ty o tym nie wiesz, bo nie powinnaś:))) dobrze będzie, zobaczysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: tak z rana ... 09.05.07, 08:04 rasgeea napisała: > mejbi jakoś Cię zaskoczy, moze ma już jakis plan a Ty o tym nie wiesz, bo nie > powinnaś:))) dobrze będzie, zobaczysz:) mam nadzieje:)] Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: tak z rana ... 09.05.07, 10:18 to jak będziesz robić to ja też poproszę dziś sobie przypomniałam, że wczoraj nic nie jadłam a ja tak zastanawialam sie czemu mi jedno piwo tak do główki uderzyło:D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: tak z rana ... 09.05.07, 10:28 nutopia napisała: > to jak będziesz robić to ja też poproszę > dziś sobie przypomniałam, że wczoraj nic nie jadłam > a ja tak zastanawialam sie czemu mi jedno piwo tak do główki uderzyło:D Odpowiedz Link Zgłoś