k3213 15.05.07, 20:20 Jak wyszczuplic uda jesli uwazam,ze po cwiczeniach zarazem <roznych> staja sie bardziej masywne i grube??? Masaze to wiem,ale co jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
langusta1980 Re: Uda... 15.05.07, 20:21 po prostu trzeba schudnac !!! i basen basen basen basen Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: uda na forum uroda 15.05.07, 20:53 myszz napisała: > mam dosć tłuszczu na dzisiaj > no ja też uda brzuch biodra a dlaczego nikt nie pisze o problemach krzywych kręgosłupow?;) Odpowiedz Link Zgłoś
k3213 Re: Uda... 15.05.07, 20:31 Dobra,ale przeciez dietami ich nie wysmukle. Wiec jak je wyszczuplic skoro cwiczenia daja inny efekt,niz spodziewany. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Uda... 15.05.07, 21:11 Może złe ćwiczenia. Ja też mam ten problem i swiego czasu dawno dawno temu po miesiącach ćwiczeń uzyslałam piękną linię nóg :)) Ale jestem tak leniwa że nie chce mi się powtarzać tego wyczynu. Cwiczyć trzeba co 2-3 dzień. A co do odchudzania nieprawda, można być szczuplutkim i miec za grube nogi, to kwestia budowy, z mięśni się nie schudnie, można je tylko trochę wyrzeźbić i ujędrnić. Odpowiedz Link Zgłoś
betti22 Re: Uda... 15.05.07, 20:32 rzeczywiscie basen jest najlepszy na wyszczuplenie ud...jak i calego ciala :) a tak poza tym to unikaj stepera i zajec stepu na aerobiku... proponowalabym kremy wyszczuplajace z eris lub vichy (tak wiem ta cena...ale warto ;) ) i jeszcze jedno bardzo wazne : STRETCHING !!!! wyszczupla rozciaga i "wydluza" cialo :) polecam: wdziek.info/stretching_czesc-2.html i wogole stronke : wdziek.info/ dla wszystkich ktorzy lubia dbac o siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Uda... 15.05.07, 20:38 bieganie, rower + ROZCIĄGANIE, ja też mam wrażenie, ze po ćwiczeniach robią sie masywniejsze ale to jest efekt magazynowania wody czy czegoś tam (nie wiem, specjalistką nie jestem ale czytałam na forum fitness, ze to normalne, ze mięśnie "puchną" po wysiłku), efekt po kilku dniach znika. Ja zaczęłam biegać i robić dużo ćwiczeń rozciągających i efekty są :) Odpowiedz Link Zgłoś
vbn567 Re: Uda... 15.05.07, 21:08 taki zmysłowy tytuł... rozmarzyłem sie, a tutaj proza życia o odchudzaniu... fuj! Odpowiedz Link Zgłoś