ania_z_poddasza 22.05.07, 15:34 Dziewczyny,życie bywa piękne. Weszłam dzisiaj do sklepu z ciuszkami. Wypatrzyłam boską tuniczkę. Z tym że na mnie to nie tunika tylko SUKIENKA! taka do połowy uda. A cena jak za bluzkę :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calineczka92 Re: tunika? NIE! sukienka ;) 23.05.07, 17:38 hej Aniu! cos mało ludzi mi się wydaje zna to forum nietety. a tak bym czasem chciała wymienić zdanie z innymi malutkimi:P fajnie że znalazłaś sobie sukienkę zamiast tuniki szkoda tylko że przy naszym wzroście spodnie do kolan których szukamwyglądałyby raczej jak 3/4 no i zwykle talia jest na wysokości moich bioder Odpowiedz Link Zgłoś
ania_z_poddasza Re: tunika? NIE! sukienka ;) 23.05.07, 18:39 no chyba mało. Trzeba się tym zająć. ALe to za dwa tygodnie najwcześniej. Spodni do kolan szukasz? szukaj takich do połowy uda normalnie. Jakiś czas temu w Orsayu mierzyłam spodnie, ktore były na mnie do kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensu70 Re: tunika? NIE! sukienka ;) 14.06.07, 10:37 ja kupiłam kiedyś sukieneczkę na ramiączkach na 8 lat. Dla mnie to tunika lekko za tyłek, wyglądam super. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka_r Re: tunika? NIE! sukienka ;) 09.04.08, 21:43 Wszystko fajnie, ale niestety odkąd troszkę przybrałam na wadze i przybyło mnie tu i ówdzie to już tak nie się nie da. Mając 97 cm w biuście nie mieszczę się w te fajne ciuszki które są w orsay'u :( Odpowiedz Link Zgłoś