asia96301 24.05.07, 13:49 A propos wątku o skąpych i nieskąpych stringach przyszło mi do głowy...A co sądzicie o facetach, którzy noszą stringi? Meskie czy niemęskie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_arka Re: Męskie stringi 24.05.07, 14:06 nie mam nic przeciwko, a nawet jestem za :) tylko co faceci na to ? :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Męskie stringi 24.05.07, 14:14 nie lubie ale jak ma fajne posladki, to mógłby zakładac czasem w sypialni - luz Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Męskie stringi 24.05.07, 14:19 a jak ma niefajne pośladki, to do sypialni tylko w barchanach :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Męskie stringi 24.05.07, 14:22 moze być w ostatecznosci nago jak ma niefajne :P Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: Męskie stringi 24.05.07, 14:20 ja byłam kiedyś z takim, który innych majtek nie założył. Ale kochałam go obłędnie, wiec mi stringi za bardzo nie przeszkadzały. Teraz myśle, ze to obleśne. Sama noszę stringi, ale facet w takich gaciach jakoś mi się z męską dziwką kojarzy. Wiem, ze to stereotyp... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Męskie stringi 24.05.07, 14:23 no ja nie cierpie na plazy facetow w stringach a w zeszlym roku mialam watpliwa przyjemnosc opalajac sie widzac co jakis czas spasionych sasiadow zza zach. granicy w stringach <rzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyggggggggggggggggggg> ale osobisty ma fajną pupe i sie nie obraze jak czasem zalozy :) chociaz nie chce tego zrobic he he he Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Męskie stringi 24.05.07, 14:22 mmm fajne pośladki facetów lubie oglądać w spodniach np jeansach. Takie super jędrne, okrągluskie i umięśnione i napięte :) tylko żeby bąka nie puścił hihi poniosło mnie lekko.... Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: Męskie stringi 24.05.07, 15:22 ten mój od stringów to w pewnym momencie przytył z 10 kilo i mu z za tych stringów to wałeczki smalcu się wylewały. Jak on mógł mi się podobać? Miłość jest jednak ślepa Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nocna5 Re: Męskie stringi 24.05.07, 22:05 mnie to się seksowne tylko w bokserkach wydają... w stringach to takie mało naturalne, jak teatr jakiś, i to śmieszny Odpowiedz Link Zgłoś