sonia.t1 10.06.07, 00:54 miewacie? co wam sie snilo wczorajszej nocy? a macie sny telenowele he he tzn. c.d. snu z nocy poprzedniej? albo na prawym boku sen a jak zmienicie pozycje na lewy rownolegle nastepuje zmiana tematyki snu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia.t1 Re: sny 10.06.07, 01:04 zazwyczaj spie w jednej pozycji,jak zmieniam ja to czuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: sny 10.06.07, 01:07 ja mam zazwyczaj chore sny malo tych erotycznych - nad czym oczywiscie ubolewam;) ostatniej nocy snilo mi sie np. ze bylam na basenie, siedze na brzegu i widze, ze tonie w basenie kot - czarny kot - zupelnie taki jak moj, i nikt nie chce mu pomoc, wiec ja wskoczylam i zanurkoalam i resztami sil wyplynelam z nim na powierzchnie - czulam we snie, jak jestem zmeczona:) kota uratowalam, zaczal oddychac, juz usta-pyszczek nie robilam a potem patrze a na tabliczce jest napisane, ze basen ma glebokosc prawie 4m:) taka jestem dzielna! ciekawe co taki sen znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: sny 10.06.07, 01:09 ee lepiej nie wiedziec co znaczy wazne ze kota uratowalas:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: sny 10.06.07, 01:24 A nie jest przypadkiem tak, ze jest ktos, za kogo czujesz sie odpowiwedzialna, i ta osoba pakuje sie w jakies nieprzemyslane (w domysle glupie) sytuacje i Ty czujesz przez skore, ze bedziesz musiala zainterweniowac wbrew Twojemu rozsadkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
inka-inka-inka Re: sny 10.06.07, 01:32 A mi to jak sie coś śni to fazami. Mam tak ze nic mi sie nie śni przez poł roku np. a potem śni mi sie cos codziennie. Wsumie to kiedys słyszałam ze co noc nam sie coś śni tylko nie zawsze o tym pamiętamy po wybudzeniu. To chyba zalezy od fazy snu . Ooo! o kurde chmura sie urwała u mnie własnie ! :o Znaczy deszcz pada Lece sie myc ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: sny 10.06.07, 01:34 przed kompem, to raczej nie zasniesz :P napij sie czegos mocniejszego i moze jakos sie uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: sny 10.06.07, 01:36 pobudzisz do?? :))) no to wez zimny prysznic, bo pewnie jest duszno Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: sny 10.06.07, 01:37 juz po prysznicu a duszno nie jest, bo burza przeszla niedawno:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: f ghdhafhiBVfd próba mikrofonu 10.06.07, 01:44 masz racje! cholera Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: f ghdhafhiBVfd próba mikrofonu 10.06.07, 01:44 o matko! czemu to przeskoczylo z innego watka? jejku, ale sie tu dziwy noca dzieje;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: f ghdhafhiBVfd próba mikrofonu 10.06.07, 01:45 tak wiec slodkich snow a ja zmykam spac, bo rano tez musze wstac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: f ghdhafhiBVfd próba mikrofonu 10.06.07, 01:46 dobranoc pchly na noc nie wiem czy mi sie oplaca klasc spac jak zaraz musze wstawac;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: f ghdhafhiBVfd próba mikrofonu 10.06.07, 01:50 kladz sie i nie marudz ;) ja juz raz tak nie przespalem nocy, bo stwierdzilem ze na 3 godz nie oplaca mi sie klasc, a potem byl bardzo ciezki dzien :/ ok, juz ide ;) dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 k80 10.06.07, 01:34 i co teraz sie bedziesz wcinal za to ze jakis trol podszyl sie pod moj nick, czy tak trudno jest zrozumiec?ja sie nie bawie w takie pierdoly... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: k80 10.06.07, 01:35 ale o co Ci chodzi?? napisalem do calej w kwiatach, a nie do Ciebie wiec nie rozumiem po co ta dyskusja... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: sny 10.06.07, 01:34 Aha:) Bo chcialam pointelektualizowac na temat Twojego sny, ale jakos mi nie wyszlo :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś