starykawaler_jarek_k 12.06.07, 14:42 www.hotornotbeauty.com/wp-content/uploads/2006/12/rihanna.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: Ale lalka... . 12.06.07, 14:48 bardzo fajne niektóre jej piosenki z nowej płyty... Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: Ale lalka... . 12.06.07, 14:52 piosenki owszem, ale pszypuszczam, że bez tej całej osłonki , makijazu itd. wiekszośc nie zwróciła by na nią uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale lalka... . 12.06.07, 14:54 Twarz twarza.;) Ale figurkę ma niezłą, trzeba to przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Ale lalka... . 12.06.07, 14:56 Jasne.. I niestety udowodniła, że można zarobić na robieniu kupy.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Ale lalka... . 12.06.07, 14:50 strasznie mi sie ona nie podoba nie wiem czemu.. i nawet ten jej skrzeczacy głos Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: nie znam jej :) 12.06.07, 14:58 Nie, słucham trójki. A zmuzyki, też nieco innej niż takie panienki :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: nie znam jej :) 12.06.07, 15:14 Ale to nie chodzi o panienki akurat tak do końca bo gdyby to że jest łądna, młoda, pomalowana to normalne w tej branży.. zdarza się :) ale naprawdę ma ciekawy głos i pracuje ciężko na swój sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: Ale lalka... . 12.06.07, 14:56 Jarek wchodzi na to forum tylko po to, zeby wklejac linki do fotek sexownych babek. Moze lepiej wklejaj je sobie na meskim forum, to przynajmniej sie faceci uciesza? Ja sobie nie wyobrazam, zebym miala wejsc na meskie furum, wkleic link do jakiegos pakera i podpisac "Ale ciacho" - no bo co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Ale lalka... . 12.06.07, 15:00 A co nie masz powodzenia u kobiet? No bo ten nick? Bo jesli tak to moge tylko wspólczuc. I myslisz ze tym zaimponujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
jszhc Re: Ale lalka... . 12.06.07, 15:03 szczerze powiedziwaszy to mi sie za specjalnie nie spodobala;p Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ale lalka... . 12.06.07, 15:10 starykawaler_jarek_k napisał: > www.hotornotbeauty.com/wp-content/uploads/2006/12/rihanna.jpg no lalka Fleur Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Ale lalka... . 12.06.07, 15:11 To taka podróba Barbi, nie??? W Peweksie była za naszych czasów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ale lalka... . 12.06.07, 15:11 mala_mee napisała: > To taka podróba Barbi, nie??? > W Peweksie była za naszych czasów :)))) pamiętasz?:) myślałam ,że nikt nie skojarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Ale lalka... . 12.06.07, 15:12 No ja Cię proszę :))) MIałam trzy :)))) I robiłam ubranka na szydełku. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ale lalka... . 12.06.07, 15:14 mala_mee napisała: > No ja Cię proszę :))) > MIałam trzy :)))) I robiłam ubranka na szydełku. o rany umiesz na szydełku???? ja tam brałam kwadrat wwycianałam dwie dziury i lala miała kamizelkę:) produkowałam takie kamizelki dla wszystkich kolezanek Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Ale lalka... . 12.06.07, 15:17 Wtedy umiałam. I jeszcze dla małych Fleurowych dzieci te robiłam. Muszę iść do babci znowu na korepetycje. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaartura Re: Ale lalka... . 12.06.07, 15:17 ueeee bez przesady.normalna mloda murzynka.gdzie ta figura???biust?? buzia ladna w wersji przecietna plus mega tapeta.i ona ma zdaje sie 19 lat czy cos.troche powaznie wyglada,jakby. takie "lalki" to na kopy. 100 razy ladniejsza jest beyonce. Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Ale lalka... . 12.06.07, 15:26 Przyłączam się w 100%. Beyonce to ona do pięt nie dosięga :) Widzieliście jej nowy kawałek i scenę w której tańczy z parasolką? Nie dość, że nie ma biustu, to jeszcze biodra jak facet. Tragedia! Beyonce to dopiero piękna kobieta.. Odpowiedz Link Zgłoś
wimx Re: Ale lalka... . 12.06.07, 16:45 Wedlug mnie Beyonce jest troche za gruba...Ale to moja opinia Odpowiedz Link Zgłoś
superlove Re: fajna, tylko.... 12.06.07, 15:55 bardzo ładna. ciekawa tylko jestem na ile zrobiona. Odpowiedz Link Zgłoś
color Re: fajna, tylko.... 12.06.07, 16:34 superlove napisała: > bardzo ładna. > ciekawa tylko jestem na ile zrobiona. no wlasnie, przydaloby sie zobaczyc bez makijazu, ale figura jak najbardziej ok a ile ta pani ma wzrostu ? Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ale lalka... . 12.06.07, 16:04 no dobra, ale kto to jest? wszyscy zdają się znać tę panią a ja ją chyba pierwszy raz na oczy widzę! Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykapturek Re: Rihanna 12.06.07, 16:14 wiecie dlaczego wam nie pasi cos w jej twarzy??? beznadziejna fryzura, kompletnie nie pasuje do niej, i te wlosy jeszcze takie jakies przylizane za wysokie czolo ma do tej fryzury tez uwazam ze przecietna, ale tapeta robi swoje. lepiej wygladac na 19 majac 30 niz na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
color Re: Rihanna 12.06.07, 16:37 rozowykapturek napisała: > tez uwazam ze przecietna, no jesli ona jest przecietna (na zdjeciach), to ja w takim razie przerzucam sie z "ladnych" na "przecietne" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaartura Re: Rihanna 12.06.07, 16:51 i po co to dramatyzowanie:P jest ladna-ale w sensie przecietnej ladnosci-brzmi idiotycznie ale mniej wiecej oddaje istote rzeczy.takich ladnych jest na kopy-w filmach klipach a nawet czesto gesto na ulicach.nie ma nic czego nie moglaby miec inna. a urode np wyjatkowa ma angelina,linda evangelista,milla jovovich ect Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Rihanna 12.06.07, 16:56 aaa, trzeba było tak od razu! nie poznałam jej! Na tym zdjęciu wyglada o wiele gorzej niz w teledyskach moim zdaniem. A spiewa koszmarnie, kto te kozy za mikrofon wpuszcza, te Rihanne własnie i drugą mecząco-męczącą - Nelly Furtado? Obie panie urodziwe, ale barwe włosy mają dle mojego ucha irytującą. Odpowiedz Link Zgłoś
maja1238 Re: Ale lalka... . 12.06.07, 17:28 Następna upiękniona w photoshopie.A beyonce to gruba baba z krotkimi nozkami ale przerobiona i tysiace facetow slinia sie na jej widok jak na ulicy nie zwrocili by na nia uwagi nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
pendecha Re: Ale lalka... . 12.06.07, 17:23 Teraz ma wlosy czarne obciete za ucho z prosta grzywka Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Ale lalka... . 12.06.07, 17:42 Nie lalka, tylko kobieta skrzywdzona przez wizażystę lub grafika w Photoshopie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ale lalka... . 12.06.07, 17:50 ale niestety na murzyński szeroki nos nawet grafik nie znalazł środka. Odpowiedz Link Zgłoś
agran Re: Ale lalka... . 12.06.07, 18:07 Syn ,siedemnastolatek ,stwierdził że taka średnia...Czyli chyba nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś