myszz 18.06.07, 09:52 czy na prawdę zawsze musimy narzekać?? wczoraj się nasłuchałam jaki ten upał straszny a dzisiaj szaro i smutno za oknem ... i pewnie znów będą wszyscy narzekać... fuuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessa29 Re: zimno źle, gorąco źle 18.06.07, 09:54 taka mentalność polaków, marudza i marudzą, jak dla mnie może byc upał przez caly rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: zimno źle, gorąco źle 18.06.07, 09:54 szre są też myszzy ale smutne chyba nie :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: zimno źle, gorąco źle 18.06.07, 09:58 Upał jest super... widoki sa powalajace na ulicy w upalne dni :) teraz tez jest upał i duchota wakacje idą wielkimi krokami... Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: zimno źle, gorąco źle 18.06.07, 10:14 lubię ten upał i te "widoki" bo miasta coraz bardziej kolorowe... i dobrze. wreszcie nie chodzimy na szaro czarno buro Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: zimno źle, gorąco źle 18.06.07, 10:16 No tak... faceci maja na co popatrzeć, dziewczyny na wpół gołe chodza po ulicach... a kobiety na co mają sie patrzeć? :p ... w lustro chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: zimno źle, gorąco źle 18.06.07, 10:18 tak a'propos lustra - wczoraj na Wawozowej w wawie odkryłem zakład fryzjerski Trol :D nie uważacie że to dość smiała nazwa jak na miejsce gdzie kobiety mają stawać sie piękniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś