evil_woman666 20.06.07, 10:25 Pytam z czystej ciekawosci :) Z reszta na rynku jest wiele wod ktore w smaku sa gorsze niz kranowa a niektorzy to pija o_O Ja osobiscie lubie wody wysoko zmineralizowane np Muszyna albo Galicjanka :) A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessa29 Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 10:26 Jurajska, gazowana Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 10:29 najczęściej Nałęczowiankę, czasem Cisowiankę - głównie z uwagi na proporcje minerałów Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 10:33 niegazowana grejfrutowa Jurajska Odpowiedz Link Zgłoś
katrinax Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 10:34 bardzo lubie Żywca cytrynowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 10:35 evil_woman666 napisała: > Pytam z czystej ciekawosci :) Z reszta na rynku jest wiele wod ktore w smaku > sa gorsze niz kranowa a niektorzy to pija o_O Ja osobiscie lubie wody wysoko > zmineralizowane np Muszyna albo Galicjanka :) A wy? Ja uwielbiam Staropolankę:) Ewentualnie Nałęczowianka lub Kinka Pienińska Najmniej lubię Żywca. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 10:54 izabellaz1 napisała: > Ja uwielbiam Staropolankę:) > Ewentualnie Nałęczowianka lub Kinka Pienińska Kinka???? Czy to ma jakiś związek z angielskim kinky? > Najmniej lubię Żywca. Ja też nie przepadam. Zresztą - wczoraj dałem nawet upust swojej goryczy na FM :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 11:14 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > Ja uwielbiam Staropolankę:) > > Ewentualnie Nałęczowianka lub Kinka Pienińska > > Kinka???? Czy to ma jakiś związek z angielskim kinky? Oj literóweczka się wkradła:D Ale z angielskim też żyję w dobrych relacjach;))) > > Najmniej lubię Żywca. > > Ja też nie przepadam. Zresztą - wczoraj dałem nawet upust swojej goryczy na > FM :D No tak tak ...pamiętam;P Głodnemu widzać chleb na myśli:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 11:16 izabellaz1 napisała: > Oj literóweczka się wkradła:D > Ale z angielskim też żyję w dobrych relacjach;))) Przyjmuję do wiadomości :) > > > > Najmniej lubię Żywca. > > > > Ja też nie przepadam. Zresztą - wczoraj dałem nawet upust swojej goryczy > na > > FM :D > > No tak tak ...pamiętam;P > Głodnemu widzać chleb na myśli:D Żywiec, chleb... i tu drożdże i tu drożdże :DD > Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 21.06.07, 01:22 > Ja uwielbiam Staropolankę:) Sredniozmineralizowana mniam :) > Najmniej lubię Żywca. Mam to samo. Bleeee + te wszystkie smakowe (woda + truskawka, malina itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 10:46 żywiec, nałęczowianka Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 ognistą :D 20.06.07, 10:56 Wyborowa, Smirnoff, Polonaise. Oststecznie może być Niemiroff lub Luksusowa. A jak idę grać wpiłę, to tylko Muszynianka, lub Muszyna Minerale :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: ognistą :D 20.06.07, 10:57 hmm, z kolorowych wole kadarke z colą, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ognistą :D 20.06.07, 11:10 princessa29 napisała: > hmm, z kolorowych wole kadarke z colą, hehe Bleeeeee. Z Colą? Kadarka jest OK. ale Cola???? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ognistą :D 20.06.07, 11:14 princessa29 napisała: > ja lubię :D De gustibus non disputandum est. :D Mądrzy byli ojcowie Rzymianie :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ognistą :D 20.06.07, 11:24 princessa29 napisała: > hmm, z kolorowych wole kadarke z colą, hehe No na Kadarkę z colą to bym nie wpadła:D Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: ognistą :D 20.06.07, 11:27 izabellaz1 napisała: > princessa29 napisała: > > > hmm, z kolorowych wole kadarke z colą, hehe > > No na Kadarkę z colą to bym nie wpadła:D > ja wczesniej tez nie, znajomi mnie tak zarazili i teraz juz bez coli nie lubie, spróbuj!! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ognistą :D 20.06.07, 11:37 izabellaz1 napisała: > princessa29 napisała: > > > No na Kadarkę z colą to bym nie wpadła:D > Mam znajomych którzy wymyśłilki Henessy z Colą. I to już traktuję w kategorii bluźnierstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ognistą :D 20.06.07, 11:23 lupus76 napisał: > Wyborowa, Smirnoff, Polonaise. Oststecznie może być Niemiroff lub Luksusowa. Ja uwielbiam Finlandię i Smirnoffa:D A Finlandia to żurawinowa jest mniaaam:D > A jak idę grać wpiłę, to tylko Muszynianka, lub Muszyna Minerale :) Ja trenuję bez popijania:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ognistą :D 20.06.07, 11:36 izabellaz1 napisała: > Ja trenuję bez popijania:D > W lipcu na sali - odwodniłbym się. Kidyś z koszulki wykręciłem pół takiego małego wiaderka potu :). Czyli około 2 litrów :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ognistą :D 20.06.07, 12:09 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > > Ja trenuję bez popijania:D > > > W lipcu na sali - odwodniłbym się. Kidyś z koszulki wykręciłem pół takiego > małego wiaderka potu :). Czyli około 2 litrów :) No ja wiem, że to zależy od metabolizmu:) Ja prawie wcale się nie pocę:) Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 12:11 zawsze Żywca. W pracy wode, w pubie piwo ;-) Ostatnio odkryłam Tymbark jabłkowy. Bardzo dobry i w butelkach 1,5 l Odpowiedz Link Zgłoś
maretina zywiec 20.06.07, 12:15 najgorsza: cisowianka( moglabym wymiotowac po tym szambie piwnicznym), za muszyna nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
tisanee Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 12:20 niegazowana zywiec zdroj Odpowiedz Link Zgłoś
tisanee Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 12:20 ewentualnie kropla beskidu, oczywiscie tez niegazowana Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 12:21 niegazowana jak woda z kranu, ale to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 14:00 a ja najbradziej lubie te z konserwantami i powoli zaczynam juz swiecic w ciemnosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
internistka Re: >> Jaka wode mineralna pijecie najche 20.06.07, 22:33 Tylko wysokozmineralizowane. Muszynianka, Staropolanka. Tak w ogóle to picie wody źródlanej jest niezdrowe. serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1,51220,3571274.html Smutne jest jak nabija się konsumentów w przysłowiową butelkę, zachwalając cudowną moc wód źródlanych, podpierając się rekomendacją Instytutu Matki i Dziecka. Niektóre kranówy mają więcej wartościowych niż woda źródlana. Odpowiedz Link Zgłoś