sotia 23.06.07, 19:28 psychologiczny :) wynik: "co innego czujesz, co innego myślisz,i co innego robisz". :D:D to ja już nic z tego nie rozumiem :D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:29 To mowi jasno i wyraznie "Jestes kobieta" :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:30 kontik_71 napisał: > To mowi jasno i wyraznie "Jestes kobieta" :) :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:33 kontik_71 napisał: > To mowi jasno i wyraznie "Jestes kobieta" :) chociaż, to by się właściwie zgadzało.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:32 nuova napisała: > dość dziwnie to pachnie ;) no właśnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:35 Teraz pytanie: czy chcesz siebie dopasoawać do wyniku czy chcesz wynik dopasować do siebie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:38 nuova napisała: > Teraz pytanie: czy chcesz siebie dopasoawać do wyniku czy chcesz wynik dopasować do siebie ? ;) wynik do siebie -ale w taki sposób, żeby przy tym był prawdziwy :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:44 sotia napisała: > nuova napisała: > > > Teraz pytanie: czy chcesz siebie dopasoawać do wyniku czy chcesz wynik > dopasować do siebie ? ;) > > wynik do siebie -ale w taki sposób, żeby przy tym był prawdziwy :D cos kręcisz ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:50 nuova napisała: > cos kręcisz ;PPP nic nie kręcę :D to moja prosta logika :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:53 sotia napisała: > nuova napisała: > > > cos kręcisz ;PPP > > nic nie kręcę :D > to moja prosta logika :)) Nie twierdzę, ze nilogicznie myślisz, tylko, z eto raczej wynik powinien Cię obrazować, a nie być dopasowywany do Cię ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:57 nuova napisała: > Nie twierdzę, ze nilogicznie myślisz, tylko, z eto raczej wynik powinien Cię > obrazować, a nie być dopasowywany do Cię ;)))) :))wiem ,wiem :)) ale cózż mam poradzić, jak do tej pory nie stworzyli takiego testu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:02 sotia napisała: > nuova napisała: > > > Nie twierdzę, ze nilogicznie myślisz, tylko, z eto raczej wynik powinien > Cię > > obrazować, a nie być dopasowywany do Cię ;)))) > > :))wiem ,wiem :)) ale cózż mam poradzić, jak do tej pory nie stworzyli takiego > testu :)) Eee tam, wszystko przrd Tobą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:05 myślisz? :)) no dobrze, cierpliwa jestem - to poczekam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:08 sotia napisała: > > myślisz? :)) Tak, czasem mi sie zdarza ;DDD > > no dobrze, cierpliwa jestem - to poczekam :)) Nie czekaj, tylko szukaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:11 nuova napisała: > sotia napisała: > > > > > myślisz? :)) > > Tak, czasem mi sie zdarza ;DDD No popatrz.. ale,co Ty tak skromnie ,że tylko czasem? :D > > > > no dobrze, cierpliwa jestem - to poczekam :)) > > Nie czekaj, tylko szukaj ;) :D :D dobra - później podzielę się kolejnymi refleksjami :D > > Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:12 No bo ja prawdę piszę: że sie mi zdarza xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:17 nuova napisała: > No bo ja prawdę piszę: że sie mi zdarza xDDD :D:D:D P.s Czekaj zaraz Ci odpiszę ,tylko jeszcze muszę się skoncentrować na odpowiedzi dla Kontika, bo coś zamilkł :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:18 Zamilklo mi sie bo czekam na odpowiedz :P Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:19 kontik_71 napisał: > Zamilklo mi sie bo czekam na odpowiedz :P poczekaj..już prawie- w każdym razie bardzo się staram pospieszyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:20 Nie spiesz sie Sotio... mamym przeciez cala noc do dyspozycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:22 kontik_71 napisał: > Nie spiesz sie Sotio... mamym przeciez cala noc do dyspozycji :) :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:18 > P.s Czekaj zaraz Ci odpiszę ,tylko jeszcze muszę się skoncentrować na > odpowiedzi dla Kontika, bo coś zamilkł :) hm, a może zamilknął? - nie wiem jak jest dobrze - zrobię test wyboru.. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:19 MOzesz zamienic na "zamknal paszcze" :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:20 kontik_71 napisał: > MOzesz zamienic na "zamknal paszcze" :) :D:D:D czekaj ,bo teraz nmie wybiłeś z toku myślenia o "odpowiedzi " i zapomiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:21 hahaha i wlasnie dlatego siedzialem cicho.. wiedzialem, ze tak bedzie gdy sie odezwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:25 kontik_71 napisał: > hahaha i wlasnie dlatego siedzialem cicho.. wiedzialem, ze tak bedzie gdy sie > odezwe :) :D:D p.s ale teraz jest dobrze.. nikt nie odpisuje..i mogę na nowo rozpocząć proces koncentracji.. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:26 A dlugo trwa koncentrowanie sie? Jest to podobne do rozruchu silnika Jumbo Jeta :)?? Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:34 kontik_71 napisał: > A dlugo trwa koncentrowanie sie? Jest to podobne do rozruchu silnika Jumbo > Jeta :)?? no tak prawie,prawie.. w każdym razie do tego dażę :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:27 sotia napisała: > p.s ale teraz jest dobrze.. nikt nie odpisuje..i mogę na nowo rozpocząć proces > koncentracji.. czekaj ! Ines się odezwała :)) ale Ty wydajesz się cierpiliwy, więc za minutke wrócę,a poza tym ,było nie było cała noc jeszcze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:28 hahaha.. tak cierpliwym czlekiem jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:51 kontik_71 napisał: > hahaha.. tak cierpliwym czlekiem jest :) już!!! zrozumiałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:56 kontik_71 napisał: > i??? cos wiecej? no masz! a chciałam w tym momencie wykazać( w swoim myśleniu) prostą logiką tak jak Ty :))) ...i się nie udało!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:58 Bo Ty jests kobieta a ja facetem.. to dlatego :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:09 kontik_71 napisał: > Bo Ty jests kobieta a ja facetem.. to dlatego :) O widzisz! i to chyba był nawet początkowy wniosek :))) i tak po przemyśleniu trudno sie z nim nie zgodzić:D Uff! Patrz jak to sie wszytstko ładnie ułożyło, i nawet logika wątku została zachowana :) To moze jednak nie jest ze mną aż tak źle?:D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:10 sotia napisała: > > Uff! Patrz jak to sie wszytstko ładnie ułożyło, i nawet logika wątku została > zachowana :) A cooo? obawiasz się oftopic'a ? :DD > > To moze jednak nie jest ze mną aż tak źle?:D Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:40 > A cooo? obawiasz się oftopic'a ? :DD Oj Nuova Ty to jesteś... :D:D ..a chciałam tak zgrabnie zakamuflować swoje watpliwości :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:46 wow, przeczytałąś cały wątek czy mam omamy? chciało Ci isę ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 22:37 nuova napisała: > wow, przeczytałąś cały wątek czy mam omamy? > chciało Ci isę ? :P > :D:D:D No ba!!! Oczywiście ,że przeczytałam!!!! :D:D:D a w tym momencie robię to po raz drugi :D:D p.s Taka masochistka ze mnie !!! :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:10 NIkt nie mowie, ze z Toba jest cos zle.. wrecz przeciwnie.. jestes pokazowa jednostka :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:41 kontik_71 napisał: > NIkt nie mowie, ze z Toba jest cos zle.. wrecz przeciwnie.. jestes pokazowa > jednostka :) :D:D:D powiedzmy,ze uznałam to za komplement :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:04 sotia napisała: > kontik_71 napisał: > > > i??? cos wiecej? > > no masz! a chciałam w tym momencie wykazać( w swoim myśleniu) prostą logiką tak > > jak Ty :))) > > ...i się nie udało!!:))) nie poddawaj się!!! :) Teraz mnie Kontik wyprowadził z równowagi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:10 > nie poddawaj się!!! :) Staram się jak mogę :D:D :D > > Teraz mnie Kontik wyprowadził z równowagi ;] :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:11 sotia napisała: > > nie poddawaj się!!! :) > > Staram się jak mogę :D:D :D > > > > > Teraz mnie Kontik wyprowadził z równowagi ;] > > :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:11 nuova napisała: > Teraz mnie Kontik wyprowadził z równowagi ;] Moglbym sie dowiedziec czym :)?? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:12 kontik_71 napisał: > nuova napisała: > > > Teraz mnie Kontik wyprowadził z równowagi ;] > Moglbym sie dowiedziec czym :)?? Aaa mam chyba okres o_0 Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:13 nuova napisała: > > Aaa mam chyba okres o_0 Yyyyyy, nie mam , ale chyab jest całkiem blisko ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:14 nuova napisała: > > Yyyyyy, nie mam , ale chyab jest całkiem blisko ;(( > Slyszysz jak sie skrada :)?? A to podstepny typ ten okres... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:16 kontik_71 napisał: > nuova napisała: > > > > > Yyyyyy, nie mam , ale chyab jest całkiem blisko ;(( > > > Slyszysz jak sie skrada :)?? A to podstepny typ ten okres... :) No tak, czasem słysze różne głosy.................... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:13 nuova napisała: > Moglbym sie dowiedziec czym :)?? > > Aaa mam chyba okres o_0 No tak to wiele tlumaczy :) Dwa tampony :)?? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:15 kontik_71 napisał: > > No tak to wiele tlumaczy :) Dwa tampony :)?? To tłumaczy tylko tyle /az tyle/ że prosze mnie nie denerwoac. Wszystko, co powiesz, moze zostać użyte przeciw Tobie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:16 > To tłumaczy tylko tyle /az tyle/ że prosze mnie nie denerwoac. Wszystko, co > powiesz, moze zostać użyte przeciw Tobie ;] Yes ma'm <wyciaga lapki abys mogla zalozyc kajdanki> Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:17 kontik_71 napisał: > > To tłumaczy tylko tyle /az tyle/ że prosze mnie nie denerwoac. Wszystko, > co > > powiesz, moze zostać użyte przeciw Tobie ;] > > Yes ma'm <wyciaga lapki abys mogla zalozyc kajdanki> Wow :)))) Będziemy się bawić w policjantów i złdozieji? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:18 nuova napisała: > > Wow :)))) > > Będziemy się bawić w policjantów i złdozieji? ;)) > Twoja wypowiedz nie pozostawiala watpliwosci co do rodzaju zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:20 kontik_71 napisał: > nuova napisała: > > > > Wow :)))) > > > > Będziemy się bawić w policjantów i złdozieji? ;)) > > > Twoja wypowiedz nie pozostawiala watpliwosci co do rodzaju zabawy:) Pozostawia jedynie wątpliwosci co do podziału ról o_0 Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:22 nuova napisała: > > Pozostawia jedynie wątpliwosci co do podziału ról o_0 > Tez nie bo to Ty wypowiedzialas formulke, ktora wypowiadaja policjanci w czasie aresztowania.. Co moge Ci skrasc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:28 kontik_71 napisał: > nuova napisała: > > > > Pozostawia jedynie wątpliwosci co do podziału ról o_0 > > > Tez nie bo to Ty wypowiedzialas formulke, ktora wypowiadaja policjanci w czasie > > aresztowania.. Ja z dobroego <3 chciałąm za pytać, byś nie miał wątpliwości co do obranej roli, ale widze całkowitą uległość ;)) Co moge Ci skrasc? :) Będę przyziemna: trochę lenistwa mógłbyś, bo chciałabym dokończyć pisanie pracki :/ ehhhh PS: A właściwie od keidy to złodziejaszek pyta co może zwinąć? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:40 nuova napisała: > Ja z dobroego <3 chciałąm za pytać, byś nie miał wątpliwości co do obranej > roli, ale widze całkowitą uległość ;)) Z zasady nie walcze z kobieta.. do tego sa inne metody :) > > PS: A właściwie od keidy to złodziejaszek pyta co może zwinąć? ;)) Wiesz bo ja zlodziej gentleman jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:45 kontik_71 napisał: > nuova napisała: > > > Ja z dobroego <3 chciałąm za pytać, byś nie miał wątpliwości co do ob > ranej > > roli, ale widze całkowitą uległość ;)) > > Z zasady nie walcze z kobieta.. do tego sa inne metody :) > > > > > PS: A właściwie od keidy to złodziejaszek pyta co może zwinąć? ;)) > Wiesz bo ja zlodziej gentleman jestem :) Dobra, dobra, Ty tu nie filozofuj tylko mów czy lenistwo się mieści w worku? Jesli nie, to służę większym... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:02 sotia napisała: > nuova napisała: > > > No bo ja prawdę piszę: że sie mi zdarza xDDD > > :D:D:D > > P.s Czekaj zaraz Ci odpiszę ,tylko jeszcze muszę się skoncentrować na > odpowiedzi dla Kontika, bo coś zamilkł :) No i gdzie ta twoja odp??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:11 nuova napisała: > No i gdzie ta twoja odp??? :) czekaj ,czekaj... postaram się dojść po godzinach.. gdzieś na pewno jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:12 sotia napisała: > nuova napisała: > > > No i gdzie ta twoja odp??? :) > > czekaj ,czekaj... postaram się dojść po godzinach.. > gdzieś na pewno jest.. xD xD xD Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:19 sotia napisała: > > czekaj ,czekaj... postaram się dojść po godzinach.. > gdzieś na pewno jest.. Rozumiem, ze dalej czujesz się zagubiona o_0 ...no i po kiego grzyba było test robić?? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:30 nuova napisała: > Rozumiem, ze dalej czujesz się zagubiona o_0 > ...no i po kiego grzyba było test robić?? ;] mhm..no dooobra... to prawda - mam takie trochę poczucie zagubienia :D:D :D oj no dobrze.. zrobiłam , bo mi się taki "inteligentny" wydał :D chciałam sie dowartościować,że go rozwiążę :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:33 A moz echcesz test osobowości Dalajlamy? Albo enneagram sobie zrób? Nooo tak dla poprawy nastroju, a kto wie: moze się w końcu odnajdziesz.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:02 nuova napisała: > No bo ja prawdę piszę: że sie mi zdarza xDDD :D:D:D hmm ciekawe.. patrz, a ja sobie nigdy nie mierzyłam częstotliwości :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:03 Ściagnęłam Cię telapatią czy jak???? Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:48 nuova napisała: > Ściagnęłam Cię telapatią czy jak???? :D:D Mhm - to może tak być... :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 21:52 sotia napisała: > nuova napisała: > > > Ściagnęłam Cię telapatią czy jak???? > > > :D:D > > Mhm - to może tak być... :D:D Ajjj, koleżanko :/ Co moz ebyć? znowu brak sprecyzowania :/ Są 2 możliwości: "Telepatia" i "jak" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 22:02 > Ajjj, koleżanko :/ Co moz ebyć? znowu brak sprecyzowania :/ Oj ,bo się zamyśliłam :)) > Są 2 możliwości: "Telepatia" i "jak" ;) i to było na pewno to "jak" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 22:04 sotia napisała: > > Ajjj, koleżanko :/ Co moz ebyć? znowu brak sprecyzowania :/ > > Oj ,bo się zamyśliłam :)) > > > Są 2 możliwości: "Telepatia" i "jak" ;) > > i to było na pewno to "jak" :)) > > Aaaaaaaaaa :) To o kim tak intensywnie myślisz? hęęę? ;] Łeeee, a już myślałam, że obudziłam w sobie paranormalne zdolności. A tu taki zawód. :/ I do tego Kontik zamknął mordkę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 22:10 > Aaaaaaaaaa :) To o kim tak intensywnie myślisz? hęęę? ;] :D:D:D:D yyyy... no comments:D:D:D > Łeeee, a już myślałam, że obudziłam w sobie paranormalne zdolności. A tu taki > zawód. :/ No coś Ty! To "jak" jest jeszcze lepsze!!! Stoi wyżej niz telepatia :D także rozwinęłaś paraparanormalne :D > I do tego Kontik zamknął mordkę ;)) mhm - ciekawe... :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 22:19 No tak, bo miał mi zdjąc balast, ale gdzieś się zapodział :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 22:21 nuova napisała: > No tak, bo miał mi zdjąc balast, ale gdzieś się zapodział :/ Jaki balast ?jeśli wolno spytać, bo chyba coś przeoczyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 22:25 Jako homework przeczytasz cały wątek ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 22:26 nuova napisała: > Jako homework przeczytasz cały wątek ;PP :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 22:39 sotia napisała: > nuova napisała: > > > Jako homework przeczytasz cały wątek ;PP > P.s Tak a'propos to Tobie też coś zadałam :D:D:D gdzieś Ci w tym wszystkich postach przed chwilą odpisałam :D > Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 22:43 eee.. nie pomyślałam :D:D przecież możesz dać sobie na drzewko :) To za proste :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:37 A swoja drogą, to ja w takie testy nie bardzo wierzę ;) Tzn nie robię, bo i tak każdy z testó "mówi" ciut inaczej. no chyba, ze to ja natrafiam na takie partyzanckie teściki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:41 nuova napisała: > A swoja drogą, to ja w takie testy nie bardzo wierzę ;) > Tzn nie robię, bo i tak każdy z testó "mówi" ciut inaczej. no chyba, ze to ja > natrafiam na takie partyzanckie teściki ;) Ja tez nie wierzę,i sporadycznie je sobie rozwiązuję :) Aczkolwiek można się pośmiac z wyników - tak jak np. z tego :)) , bo cóż on stwierdza ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:42 Ten test prawde Ci powiedzial. Wiecej nie trzeba dodawac.. to by test nad testami :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:49 kontik_71 napisał: > Ten test prawde Ci powiedzial. :D:D Wiecej nie trzeba dodawac.. to by test nad testami :) o matko! ale skoro tak mówisz ... :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:51 to jest wlasnie przyklad prostej logiki :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:00 kontik_71 napisał: > to jest wlasnie przyklad prostej logiki :) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:03 kontik_71 napisał: > to jest wlasnie przyklad prostej logiki :) czekaj, czekaj.. bo się uśmiałam, ale teraz ..pomyślałam.. o której logice mówisz? swojej czy mojej? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:05 sotia napisała: > kontik_71 napisał: > > > to jest wlasnie przyklad prostej logiki :) > > czekaj, czekaj.. bo się uśmiałam, ale teraz ..pomyślałam.. > o której logice mówisz? swojej czy mojej? xD Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:05 Powyzej pisalas o prostej logice a ja dalem Ci przyklad jak ona, ta logika, wyglada :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:08 kontik_71 napisał: > Powyzej pisalas o prostej logice a ja dalem Ci przyklad jak ona, ta logika, > wyglada :) aha.Poczekaj przeczytam jeszcze raz watek po kolei..to może załapię.. A Ty się Droga koleżanko Nuowa nie śmiej :D:D bo to wszystko nie jest takie proste :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:09 Smiałam sie do Cię, a nie z Cię..................ale skoro nie kcesz :P Pozdrawiam, Nuova ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 20:13 nuova napisała: > Smiałam sie do Cię, a nie z Cię..................ale skoro nie kcesz :P > > Pozdrawiam, Nuova ;DDD > Oj kcem kcem:DDD p.s to akurat załapałam :D:D:D (że to "do" a nie "z":D) A nawet gdyby - to czasami z siebie też można ;)) Sotia pozdrawia Nuową :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:43 > Ja tez nie wierzę,i sporadycznie je sobie rozwiązuję :) Aczkolwiek można się > pośmiac z wyników - tak jak np. z tego :)) , bo cóż on stwierdza ? :)) Jak ktoś nie ma poczucia hummoru to może się załamać z lekka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 19:44 Już Ci Kontik powiedział, co on stwierdza ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:24 ... ale pomyśl nad leczeniem. Wiesz, są świetni specjaliści. Zrobimy zrzutę na forum. Pomożemy :))) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:25 Czyzbys chciala wyslac troche ponad polowe populacji tej planety do specjalisty (oczywiscie mezczyzny:)) ? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:28 hmm... wiesz co, zmieniłam zdanie. To chyba JA powinnam się leczyć. Bo moje myśli, uczucia i działania są... skoordynowane. -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:29 I co ja mam na to powiedziec? Jesli potwierdze to bedzie problem bo to takie niekobiece, jesli zaprzecze to bedzie jeszcze wieksza wtopa... :( Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:38 kontik_71 napisał: > I co ja mam na to powiedziec? Jesli potwierdze to bedzie problem bo to takie > niekobiece, jesli zaprzecze to bedzie jeszcze wieksza wtopa... :( no masz!To żeście się poróżnili! i to akurat w tym wątku.. Ja tam bym Was pogodziła :) Każy jest inny :) ,a czasami jesteśmy podobni :) Ot i cała filozofia :) i już nie ma wtopy :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:39 Ciiii sotia, niech się kontik trochę pomęczy :DDD -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:44 i.nes napisała: > Ciiii sotia, niech się kontik trochę pomęczy :DDD ale mi go już było trochę szkoda :)) no nie wytrzymałam, nie wytrzymałam po prostu :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:47 Cmoooooook :) W wybrane przez Ciebie miejsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:48 kontik_71 napisał: > Cmoooooook :) W wybrane przez Ciebie miejsce:) :D:D no ,to było doznanie nie ma co! :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:50 I pewnie nigdy sie nie dowiemy gdzie calus wyladowal :( Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:53 kontik_71 napisał: > I pewnie nigdy sie nie dowiemy gdzie calus wyladowal :( :D :D oczywiście,że się dowiecie :D:D w tym prawidłowym miejscu - czyli na policzku :)) p.s No w końcu się nie znamy ,jakby nie patrzeć, więc trzeba zachować jakieś pozory :D:D :D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:57 kurcze... a ja mialem nadzieje na czolko... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 21:03 kontik_71 napisał: > kurcze... a ja mialem nadzieje na czolko... :/ no dooobra- też moze być - czekaj "przełożę" :D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 21:04 To juz nie przekladaj.. nastepnego posle.. Cmooooooooooooooooooooooooooooooooooook (o kurcze co tam moj jezyk robi??? ) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 21:16 kontik_71 napisał: > To juz nie przekladaj.. nastepnego posle.. > Cmooooooooooooooooooooooooooooooooooook (o kurcze co tam moj jezyk robi??? ) Oj Kontik, Kontik za słaby refleks:D już za późno, bo przełożyłam ,i ten drugi poleciał dalej :D:D:D.. błakał się po wirtulanej przestrzeni:D ..., i teraz pomyśl dokładnie gdzie on z tym mógłz tym językiem dotrzeć...? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 21:17 sotia napisała: > Oj Kontik, Kontik za słaby refleks:D > już za późno, bo przełożyłam ,i ten drugi poleciał dalej :D:D:D.. > błakał się po wirtulanej przestrzeni:D ..., > i teraz pomyśl dokładnie gdzie on z tym mógłz tym językiem dotrzeć...? :D:D:D Alez mylisz sie.. udalo mi sie w ostatnim momencie i przy okazji oblizalem Ci cale czolo, az do czubka glowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 21:32 > Alez mylisz sie.. udalo mi sie w ostatnim momencie i przy okazji oblizalem Ci > cale czolo, az do czubka glowy :) :D:D:D hmm.. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 21:41 o wiedze, ze Ci sie podobalo :P Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 21:45 kontik_71 napisał: > o wiedze, ze Ci sie podobalo :P :D:D:D no nie odważyłam się skomentować :D:D bo tak się zastanowiłam , co będzie jak ewentualnie powiem,że tego też nie poczułam :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 21:46 więc szybko uprzedzam - tak, poczułam :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:41 i.nes napisała: > hmm... wiesz co, zmieniłam zdanie. To chyba JA powinnam się leczyć. Bo moje > myśli, uczucia i działania są... skoordynowane. i.nes :) zostawiamy tak jak jest ?:) i nikt się nie leczy :) szkoda zdrowia :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:29 i.nes napisała: > ... ale pomyśl nad leczeniem. Wiesz, są świetni specjaliści. Zrobimy zrzutę na > forum. Pomożemy :))) :D:D Już o tym myślałam:D ale wyniki myślenia jeszcze gorzej rokują :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:40 sotia napisała: > Już o tym myślałam:D > ale wyniki myślenia jeszcze gorzej rokują :D:D spoko, pomyślimy za Ciebie :DD -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:42 i.nes napisała: > spoko, pomyślimy za Ciebie :DD dzięki:D no,no :D aż takiej pomocy to się nie spodziewałam :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie chcę Cię straszyć... 23.06.07, 20:45 > no,no :D > aż takiej pomocy to się nie spodziewałam :D:D czekaj.. tylko mówią,ze narząd nieużywany zanika ... to może jednak dajcie mi szansę:D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 22:46 Nie chcę Cię martwic, ale wszystkie nowe posty od razu są widoczne. i to nie tylko dlatego, ze od zarania dziejów mam ustawione drzewko xD xD xD Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 22:48 nuova napisała: > Nie chcę Cię martwic, ale wszystkie nowe posty od razu są widoczne. i to nie > tylko dlatego, ze od zarania dziejów mam ustawione drzewko xD xD xD a ja tak nie mam,i czytam po kolei :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 22:58 sotia napisała: > nuova napisała: > > > Nie chcę Cię martwic, > ale wszystkie nowe posty od razu są widoczne. i to nie > > tylko dlatego, ze od zarania dziejów mam ustawione drzewko xD xD xD > > a ja tak nie mam,i czytam po kolei :D:D:D > > Krzyżyk na drogę ;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 23:09 > Krzyżyk na drogę ;DDDDDDDD dziękuję :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 23:10 Chcesz moje błogosławieństwo?? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 23:22 nuova napisała: > Chcesz moje błogosławieństwo?? ;] mhm :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 23:25 sotia napisała: > nuova napisała: > > > Chcesz moje błogosławieństwo?? ;] > > mhm :D:D:D dobra to Ty pomyśl nad treścią :D , a ja idę spać :)Dobranoc :D Odpowiedz Link Zgłoś
ma_gala Re: Zrobiłam sobie test... 23.06.07, 23:44 zapodaj linka albo źródło tego testu! też sobie chętnie zrobię!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś