zaskoczyl_mnie 27.06.07, 11:30 imagecache2.allposters.com/images/pic/10P/po959~Stretch-Posters.jpg ach, ach, ach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:31 ... taaaa zwłaszcza tam w majtach ma niezłe ciałko :D Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:33 no w to celowalam, ze tak powiem :-) butterflymk co oznacza OMG powyzej bo sie krepuje ;-> zapytac a nie wiem? butterflymk napisała: > ... taaaa zwłaszcza tam w majtach ma niezłe ciałko :D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:33 oh my god :D Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:36 Aaaa dzieki! czyli reakcja pozytywna jak wnosze! butterflymk napisała: > oh my god > > :D Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: jesteś w błędzie 27.06.07, 11:38 rozumiem ze preferujesz blondynow? moge poszukac! Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:45 Ale EOT to juz nie wiem co znaczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:51 hmmm moze everybody on time? butterflymk napisała: > Ale EOT to juz nie wiem co znaczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:35 My to jednak wiemy w co celować ?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:33 kurczę!!!... skąd wytrzasnęłaś moje zdjęcie zrobione 15 lat temu ???... ;)) ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:41 no to niezle sie prezentowales! a jak sprawy dzis wygladaja? simon_r napisał: > kurczę!!!... skąd wytrzasnęłaś moje zdjęcie zrobione 15 lat temu ???... ;)) > > ------------------- > Pomóżcie w projekcie - Klik TU > A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:42 No teraz to już tylko lepiej ;-) ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:44 lepiej po każdym względem? jeśli chodzi o zawartość bielziny też? :p Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:53 :-> butterflymk napisała: > lepiej po każdym względem? > jeśli chodzi o zawartość bielziny też? :p Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:55 mam atak padaczki ze smiechu..no bo...wyobrazilam sobie przerosnieta prostate..i stad wielgachna zawartosc bielizny..przepraszam, ja czasem lubie takie oblesne zarty ;-) zaskoczyl_mnie napisała: > :-> > > butterflymk napisała: > > > lepiej po każdym względem? > > jeśli chodzi o zawartość bielziny też? :p Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:27 hehe... a ja prawdę mówiąc też sobie wyobraziłem jaką to zawartość bielizny moznaby mieć... ale przyszło mi na myśl raczej rozwolnienie.. a tak na poważnie to niestety jestem mały, brzydki, gruby, łysy i noszę okulary jak denka od butelki :( ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:31 o! to calkiem jak moj sasiad co mieszka pietro nizej! on jest malarzem. czy takze jestes malarzem? ale nie pokojowym lecz artysta! simon_r napisał: > hehe... a ja prawdę mówiąc też sobie wyobraziłem jaką to zawartość bielizny > moznaby mieć... ale przyszło mi na myśl raczej rozwolnienie.. > > a tak na poważnie to niestety jestem mały, brzydki, gruby, łysy i noszę okulary > jak denka od butelki :( > > ------------------- > Pomóżcie w projekcie - Klik TU > A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:50 nie jestem malarzem.... ale bardzo chciałbym być żeby nie musieć pracować na etacie tylko wynieść się na wieś i malować pejzaże ..niestety talentu też brak :( ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 13:16 ja takze sie romarzylam...mieszkalabym w zgrabnym domku otoczonym malwami..piesek..kotek..rano zakladalabym zwiewna sukienke i posiliwszy sie szklanka mleka szla bym na lake malowac pejzaze...a potem probowalabym sprzedawac swoje prace na rynku. pewne doswiadczenie juz mam - w malowaniu na szkle - bo swego czasu pomieszkiwalam w kazimierzu nad wisla u czesci rodziny, ktora jest bardzo uartystyczniona i nawet pare szybek sprzedalam wieczorem rozpuszczalabym loki i tanczyla przy ognisku :-) simon_r napisał: > nie jestem malarzem.... ale bardzo chciałbym być żeby nie musieć pracować na > etacie tylko wynieść się na wieś i malować pejzaże ..niestety talentu też brak > :( > > ------------------- > Pomóżcie w projekcie - Klik TU > A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 16:06 bosszzeee... jakież to piękne!!!... a przed nią bieży baranek a nad nią lata motylek!!! To Ty maluj te obrazy a ja będę pasał kozy i codziennie poił Cię kozim mlekiem i pasł serkiem... a jak się uda to złapię rybe i będzie mięcho na kolację! :))) ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:46 brzydal :p Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbata.koza Re: yes yes yes 27.06.07, 11:52 Ja jestem na -NIE! Ja nie oszaleje:( A wszystko rzecza gustu............ Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: yes yes yes 27.06.07, 11:59 nuova napisała: > jedna normalna :P > > :)))))))))))) a jak! ja nie wiem co one w tym typie widzą on jest obrzydliwy... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:54 Nic specjalnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:57 jeżeli to ciałko to nic specjalnego, to jakie s uwagi do tego ciałka? Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:58 Brzydki jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:59 ale nie ma tu mowy o twarzy czy brzydka czy ładna tylko o budowie ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:12 Całokształt mi się nie podoba :) A budowa - bardziej podobają mi się mniej umięśnieni, coś na kształt tego: tiny.pl/f4bh Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:17 I jak obiadekkkk ?? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:19 nuova napisała: > I jak obiadekkkk ?? ;> też brzydal:p Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:22 rasgeea napisała: > nuova napisała: > > > I jak obiadekkkk ?? ;> > > też brzydal:p > No ja wiem, ale o obadku to było na serio o obadku. chyba się troszkę rozpędziłaś z odpowiedzią ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:24 nuova napisała: > No ja wiem, ale o obadku to było na serio o obadku. chyba się troszkę > rozpędziłaś z odpowiedzią ;PPP łeee bo mi się wszystko popie... tego...:D miało to być do autorki powyżej Ciebie:) a obiadek? nie mam, nie jedąłm bom w pracy, ciężko pracuję:D i nie wiem czy będę miała, bo po pracy jadę do szpitala odwiedzić znajomą:) a tak w ogóle to niewiem czy dostane bo z mamą sie cigale kłócę ... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:35 No widzę jak ciżęko w pocie czołą pracujesz ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 13:12 Ale ładniejszy brzydal niż tamten brzydal :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 13:13 Obiadek zrobiony:D W pocie czoła wytworzyłam 30 krokietów, które nawet się nie rozwaliły :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 13:23 :)) mniam, ja dziś mam kartofelki z sosem koperkowym + jajo :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 13:26 Też mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:04 fantas_magorie napisała: > Brzydki jest :P egzakli ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:04 nuova napisała: > fantas_magorie napisała: > > > Brzydki jest :P > > egzakli ;P mało nas mał nas :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:06 No przynajmniej mamy orginalniejszy gust ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:07 nuova napisała: > No przynajmniej mamy orginalniejszy gust ;) a jak!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:58 Ja bym dodałą, ze on jest bleahhh. co i tak już dodałam, ale zostało wzięte za zachwyt ... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:01 nuova napisała: > Ja bym dodałą, ze on jest bleahhh. co i tak już dodałam, ale zostało wzięte za > zachwyt ... dokładnie:) poza tym takie kaloryfery sa aż nienaturalne, źle mi się kojarzą. Koleś musi mieć brzusio:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:03 Koleś musi mieć brzusio:)))) Prosze nie...nie...nie umiem sobie wyobrazic miekkiego nalesnika z podsciolka tluszczowa, ktora przytula sie do mojego plaskiego brzuszka...nie, fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:04 zaskoczyl_mnie napisała: > Prosze nie...nie...nie umiem sobie wyobrazic miekkiego nalesnika z podsciolka > tluszczowa, ktora przytula sie do mojego plaskiego brzuszka...nie, fuj! ale Ci wyobraźbnia działa!! Napisałam BRZUSIO a nie BRZUSZYSKO!!!! nie myl pojęc:p Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:57 nie zachwycił mnie ten pan :P poza tym..ubranie gdzieś zgubił Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:58 ale ciężko wam dogodzić.. tu chodzi o ciałko, mięcho :D Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:59 a glownie o rewolwer w kaburze ;-) butterflymk napisała: > ale ciężko wam dogodzić.. tu chodzi o ciałko, mięcho :D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 11:59 ...o wkładzie w armacie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:01 butterflymk napisała: > ale ciężko wam dogodzić.. tu chodzi o ciałko, mięcho :D brzydkie mięcho:/ jakby takie było na 100% byłabym wegetarianką :p Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:06 > ale ciężko wam dogodzić.. tu chodzi o ciałko, mięcho :D ale to ciało wykonuje jakieś niemęskie ruchy :) kręci bioderkami..jakiś taniec brzucha :0 Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:09 obca1 napisała: > > ale ciężko wam dogodzić.. tu chodzi o ciałko, mięcho :D > > ale to ciało wykonuje jakieś niemęskie ruchy :) > kręci bioderkami..jakiś taniec brzucha :0 > taniec brzucha hahaha, mni sie inaczej skojarzyło :D Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:20 > taniec brzucha hahaha, mni sie inaczej skojarzyło :D a z czym..powiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:24 obca1 napisała: > > taniec brzucha hahaha, mni sie inaczej skojarzyło :D > > a z czym..powiedz :) uwerz mi, że nie chcesz wiedzić:D Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:26 bardzo chcę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nzttk Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:03 no niezły to trzeba przyznać :) ] Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:00 Niczego sobie;) Ale twarz faktycznie nie ta;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 No dobra 27.06.07, 12:06 Następnym razem dam się sfotografować bez maski :P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: No dobra 27.06.07, 12:11 butterflymk napisała: > ..i bez majtek :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No dobra 27.06.07, 12:12 butterflymk napisała: > ..i bez majtek :D Co to to nie! stringów nie założę! Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: No dobra 27.06.07, 12:16 Lupusik a mi sie wydaje, ze jak maly byles to wygladales dokladnie tak: files.blog-city.com/files/aa/32316/b/cute_dog.bmp dopiero potem siersc Ci szerniala i zebiska wilcze wyrosly :-) lupus76 napisał: > butterflymk napisała: > > > ..i bez majtek :D > > Co to to nie! stringów nie założę! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No dobra 27.06.07, 12:38 zaskoczyl_mnie napisała: > Lupusik a mi sie wydaje, ze jak maly byles to wygladales dokladnie tak: > files.blog-city.com/files/aa/32316/b/cute_dog.bmp > dopiero potem siersc Ci szerniala i zebiska wilcze wyrosly :-) > > > lupus76 napisał: > No co Ty? Nigdy nie byłem albinosem. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: No dobra 27.06.07, 12:33 alez absolutnie nie chcemy abyś sie czuł skrepowany jakimiś stringami dlatego bez niczego proponujemy... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No dobra 27.06.07, 12:40 butterflymk napisała: > alez absolutnie nie chcemy abyś sie czuł skrepowany jakimiś stringami > dlatego bez niczego proponujemy... ;p Jak z czymś wpadniecie, to pogadamy. Pozza tym Motylku - nie będę Cię deprawował, niewinna duszyczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: No dobra 27.06.07, 13:17 lupus76 napisał: > Następnym razem dam się sfotografować bez maski :P Czekam z niecierpliwością;P <przebiera drżącymi nogami pod biurkiem z wielką dozą niepokoju>;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie no to cute ryjek dla tych co szatynow lubia 27.06.07, 12:06 static.flickr.com/35/70564826_29af106763.jpg troche dziecie ale...w sumie na raz mozna schrupac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: no to cute ryjek dla tych co szatynow lubia 27.06.07, 12:09 zaskoczyl_mnie napisała: > static.flickr.com/35/70564826_29af106763.jpg > troche dziecie ale...w sumie na raz mozna schrupac ;-) jak mi się nie podobają takie lalusie i tacy co to niby mach... bleehh Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: no to cute ryjek dla tych co szatynow lubia 27.06.07, 12:09 OK, buzia. Ale oni sa strasznie napakowani, skad Ty ich bierzesz? nie lubię pakermenów, sorro. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie ok! no to uniwersalny mister i zeby jak perelki! 27.06.07, 12:10 gimmecorn.com/images/cow.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jszhc Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:11 e tam....mam lepszego;p Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:26 ja tam szaleję za moim krągłym panem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.pertka Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:36 Zajebiste cialo i zajebisty facet.Szkoda,ze takich ze swieca u nas szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:40 ale co on ma takiego zajebistego? czoło myślą niezmącone, paskudne majtochy i dziwna budowa. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:37 Facet jak facet, ale za to Ty masz całkiem ładne zdjęcie w wizytówce, oczywiście w pozytywie ;-) To było do zaskoczyl_mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:40 widze, ze figlowalas z Paintem? morgen_stern napisała: > Facet jak facet, ale za to Ty masz całkiem ładne zdjęcie w wizytówce, > oczywiście w pozytywie ;-) > To było do zaskoczyl_mnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:43 Umówmy się, że nie wymagało to jakichś szczególnych umiejętności w obsługiwaniu komputera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:47 czasem najbardziej pracochlonne sa najprostsze rzeczy wlasnie morgen_stern napisała: > Umówmy się, że nie wymagało to jakichś szczególnych umiejętności w obsługiwaniu > > komputera ;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 12:45 fajny jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 14:04 Dla mnie trochę za mocno umięśniony a buzia mało męska. Jak dla mnie, idealne sylwetki mają siatkarze, to są dopiero ciałka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: Ryjek nic specjalnego, ale cialko ;-) oszalej 27.06.07, 17:08 Teraz niech "starykawaler" wklei swoje zdjęcie, porównamy. Odpowiedz Link Zgłoś