Gość: lena IP: 212.237.42.* 16.06.03, 11:15 chyba wiekszsc kobiet ma brazwe sutki ,ja mam blada cere i sutki rozwe.chyba jestem w mniejszsci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: kolor sutek 16.06.03, 11:22 Gość portalu: lena napisał(a): > chyba wiekszsc kobiet ma brazwe sutki ,ja mam blada cere i sutki rozwe.chyba > jestem w mniejszsci? Prawdziwa Lena nie zrobila by takiego bledu gramatycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: kolor sutek IP: 80.48.96.* 16.06.03, 11:28 Nie tylko. Nie uważam szczegółów anatomiczno-kolorystycznych mojego ciała za wartych prezentowania na tym forum. Poza tym jakoś nie zaprzątają mi specjalnie mysli drobne rozbieżności ze szczegółami innych. Mam nadzieję leno, że to Cię nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: kolor sutek 16.06.03, 11:29 Gość portalu: Lena napisał(a): > Nie tylko. Nie uważam szczegółów anatomiczno-kolorystycznych mojego ciała za > wartych prezentowania na tym forum. Poza tym jakoś nie zaprzątają mi specjalnie > > mysli drobne rozbieżności ze szczegółami innych. > Mam nadzieję leno, że to Cię nie boli. Jak już wspomniałam w moim poście jego raczej swędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: kolor sutek 16.06.03, 11:27 Jak cię swędzi to sobie wsadź w dziurę po sęku. Tylko gdzie znaleźć taki płot? Odpowiedz Link Zgłoś