Gość: Koleżanka Joli IP: *.cpip.pl / 192.168.0.* 22.06.03, 20:43 Może to nie ten temat forum, ale potrzebuję pilnej porady jak wypędzić zmarłego ducha z domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieskuba Re: Wypedzanie duchów 22.06.03, 20:49 Gość portalu: Koleżanka Joli napisał(a): > jak wypędzić zmarłego ducha? A po co go wypędzać, tego ducha, skoro już zmarł? Może wystarczy wynieść? pies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Wypedzanie duchów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 21:37 Gość portalu: Koleżanka Joli napisał(a): > Może to nie ten temat forum, ale potrzebuję pilnej porady jak wypędzić > zmarłego ducha z domu? zgłos sie do programu "Nie do wiary" w TVN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Wypedzanie duchów IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 22.06.03, 21:42 Gość portalu: Koleżanka Joli napisał(a): > Może to nie ten temat forum, ale potrzebuję pilnej porady jak wypędzić > zmarłego ducha z domu? Daj mi swoj adres to przyjedziemy do Ciebie z Mama bez makijazu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Wypedzanie duchów 22.06.03, 22:06 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > Daj mi swoj adres to przyjedziemy do Ciebie z Mama bez makijazu ;) Mrufka, spadłam z krzesła, jesteś bez wątpienia najdowcipniejszą Mrufką we wszechświecie!!! pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa pora na małe przemeblowanie 22.06.03, 22:13 to bardzo niezdrowo forumować z krzesełka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Wypedzanie duchów IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 23.06.03, 01:30 pieskuba napisała: > Mrufka, spadłam z krzesła, jesteś bez wątpienia najdowcipniejszą Mrufką we > wszechświecie!!! > > pieskuba no to musze Ci kiedys przedstawic moja Babcie ;) Pozdrawiam serdecznie, Mrufka z rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Wypedzanie duchów 22.06.03, 22:42 Gość portalu: Koleżanka Joli napisał(a): > Może to nie ten temat forum, ale potrzebuję pilnej porady jak wypędzić > zmarłego ducha z domu? A ten "zmarły duch" to była kobieta czy mężczyzna? Bo jak to duch kobiety to forum jest OK... :)))) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Wypedzanie duchów 22.06.03, 22:56 hal9000 napisał: > Może to nie ten temat forum, ale potrzebuję pilnej porady jak wypędzić > zmarłego ducha z domu? Właśnie szperałem na forach prywatnych i chyba znalazłem profesjonalistów... :))) D U C H Y Powodzenia, Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Wypedzanie duchów 22.06.03, 23:06 hal9000 napisał: > Właśnie szperałem na forach prywatnych i chyba znalazłem > profesjonalistów... :))) > Do kitu ci profesjonaliści! Tam się nic nie dzieje, zaglądam tam czasem z czystej ciekawości i ciągle pusto. pies :o( Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Odpowiadam bardzo powaznie 23.06.03, 00:55 Jezeli to nie jest zart, to zapytaj na forum ezoterycznym: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12218 Odpowiedz Link Zgłoś
rafojata Re: Odpowiadam bardzo powaznie 23.06.03, 08:50 Dzięki Anahello za naprowadzenie mnie na odpowiednie tory, zaraz się zaloguję na forum ezoterycznym, puściłam pytanie tutaj, bo liczyłam na szybką i jakąś sensowną odpowiedź. Jedyna sensowna odpowiedź to Twoja i dzięki Ci za to:):) Rafa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: Ludzieee trzymajcie mnie IP: *.crowley.pl 23.06.03, 13:20 Czytam i oczom nie wierzę. Duchy????Egzorcyzmy????Ja chyba śnię. Bawiłam się w duchy z koleżankami na koloni, ale nawet wtedy nikt nie brał tego na poważnie.A w UFO wierzysz??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: Ludzieee trzymajcie mnie 23.06.03, 15:48 A jak wierzy to co? Nie wolno czy jak? -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
rosanne Re: Wypedzanie duchów 23.06.03, 15:19 Szukaj w internecie na cud.note.pl np. Anna Atras Odpowiedz Link Zgłoś