minasz 27.07.07, 11:06 skoro tu robisz za admina to moze podaj swoje korzenie kim ty jestes pod jakim nikiem wczesniej pisałas komu posmarowałas ze zostałas adminem i czemu tak tniesz boskiego??????? jakas niespełniona miłosc czy co Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:08 minasz napisał: > skoro tu robisz za admina to moze podaj swoje korzenie > kim ty jestes pod jakim nikiem wczesniej pisałas komu posmarowałas ze zostałas > adminem i czemu tak tniesz boskiego??????? > jakas niespełniona miłosc czy co boskiego to ja sama bym cięła bez litości Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:12 a ja wiem ze bys cieła i wcale bym sie nie zdziwił jakby to była np twoja kolezanka ps ktos kto zostaje adminem powinien byc kryształowy (nie byc uwikłany w zadne układziki forumowe a tu takiej pewnosci nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:25 Pewnie dlatego wzięli Papryczkę z mody a nie pozwolili nam wybierać z kobietowego grona. Bo na FK prawie każdy w coś jest uwikłany, albo kogoś nie lubi albo tysiąc jeszcze innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:27 ona jest z cosmo?????????? dobre hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:33 jak była na modzie to pewnie wywodzi sie z cosmo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:25 minasz napisał: > a ja wiem ze bys cieła > i wcale bym sie nie zdziwił jakby to była np twoja kolezanka > ps > ktos kto zostaje adminem powinien byc kryształowy (nie byc uwikłany w zadne > układziki forumowe a tu takiej pewnosci nie ma) e tam kolezanka! to żona moja jest ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:16 > kim ty jestes pod jakim nikiem wczesniej pisałas chyba musisz być miły dla wszystkich..żeby się przypadkiem nie narazić :D > skoro tu robisz za admina to moze podaj swoje korzenie a może każdy się przedstawi i poda swój adres? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:26 chodzi o działalnosc wirtualna a nie realna Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:26 cicho poczekam az papryka sie tu zjawi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:27 <ja bym zmienila tytul postu na teeeeeeee...papryczka!?:)> Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:28 to by usuneła jak watek boskiego - czemu tyle tnie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: a w ogole powinna byc demokracja 27.07.07, 11:30 co to za narzucanie admina przychodzi z jakiegos cosmo i tnie Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:29 > chodzi o działalnosc wirtualna hahah.. nie nazywajmy pisania postów działalnością.. zresztą, żeby wymagać nieskazitelności trzeba również się nią odznaczać :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:32 widze moja droga ze masz bardzo ograniczone rozumienie swiata nieskazitelnosci to sie wymaga od osob na stanowiskach oni maja swiecic przykładem ich sie dokładnie sprawdza a nie zwykłe pionki Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:39 czyli na czele bandy złodziei powinien stać człowiek uczciwy? ciekawa teroria :) a forum to tylko forum..admin ma pilnować przestrzegania regulaminu i tyle..widocznie ma odpowiednie kwalifikacje.. albo dostała szansę.. jakby nie było tutaj nie ma wyborów ..jest dyktatura..musisz sie z tym pogodzić :DD Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ty papryczka? 27.07.07, 12:00 czy politycy sa uczciwi??????????? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: ty papryczka? 27.07.07, 12:03 podobnie jak społeczeństwo.. większość nie jest..nieliczne przypadki się zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ty papryczka? 27.07.07, 12:07 no własnie o to chodzi jezeli chcesz rzadzic musisz byc swiadoma ze bedziesz sprawdzana i beda szukane na ciebie haki tak jest w społeczenstwie tak jest w polityce Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: ty papryczka? 27.07.07, 12:10 forum to nie polityka..tu nikt nie dostaje naszych pieniędzy.. zawsze możesz stworzyć własne forum i zostać tam demokratycznie wybranym adminem :) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: ty papryczka? 27.07.07, 12:15 mój życiorys nie jest sprawą publiczną :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: ty papryczka? 27.07.07, 12:19 ja bym wybrała minasza, wtedy byłoby forum wszechczasów :) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: ty papryczka? 27.07.07, 12:35 a mi się podobał cichy i skuteczny admin.. jego obecność odczuwalna była tylko po wciśnięciu kosza z żenującym wątkiem.. taki cichy ale czujny duszek :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: ty papryczka? 27.07.07, 12:42 no właśnie, to dlaczego go wymienili? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: ty papryczka? 27.07.07, 12:48 to lepiej niech wraca i odciąży paprykę bo w ogóle to zasadą powinno byc że admin się nie udziela. Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: ty papryczka? 27.07.07, 12:49 nie no..nie bądź taka..daj temu aniołowi kilka tygodni urlopu..zasługuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: ty papryczka? 27.07.07, 12:50 no dobra niech szybko doopsko opali i wraca za kilka dni ;D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: ty papryczka? 27.07.07, 11:49 po prostu czekałam aż minasz pogada z papryczką, nawet to pisałam ale oczywiście mnie usunęła :D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: ty papryczka? 27.07.07, 12:07 no pewnie, za takim czarującym członkiem naszej drużyny FK ?! Odpowiedz Link Zgłoś