kobieta_na_pasach 29.08.07, 18:21 tak,zeby baby sikaly na jego widok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
golema Najlepiej swiecona. 29.08.07, 18:25 kobieta_na_pasach napisała: >na jego widok?< na zapach oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Najlepiej swiecona. 29.08.07, 19:44 golema napisała: > kobieta_na_pasach napisała: > > >na jego widok?< > > na zapach oczywiscie nie, na widok. Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: jaka woda dla dojrzalego mezczyzny? 29.08.07, 18:40 Zalezy jak bardzo dojrzaly? Ja np mam takie i w takiej kolejnosci uzywam: 1. ISSEY MIYAKE - POUR HOME 2. GUCCI - ENVY 3. DAVIDOFF - GOOD LIFE 4. SALVADOR DALI 5. GUCCI - RUSH 6 CK - ETERNITY, TRUTH, CONTRADICTION Wazna tez jest okazja, schadzka lozkowa, wyjscie na miasto, wyjscie do restauracji, baru itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach łe,same przecietne nt 29.08.07, 19:45 souls_hunter napisał: > Zalezy jak bardzo dojrzaly? > Ja np mam takie i w takiej kolejnosci uzywam: > 1. ISSEY MIYAKE - POUR HOME > 2. GUCCI - ENVY > 3. DAVIDOFF - GOOD LIFE > 4. SALVADOR DALI > 5. GUCCI - RUSH > 6 CK - ETERNITY, TRUTH, CONTRADICTION > Wazna tez jest okazja, schadzka lozkowa, wyjscie na miasto, wyjscie do restaura > cji, baru itp. > Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jaka woda dla dojrzalego mezczyzny? 29.08.07, 19:20 kobieta_na_pasach napisała: > tak,zeby baby sikaly na jego widok? Jak już taką dostaniesz to uprzedź którędy ten dojrzały mężczyzna chadza żebym omijała te miejsca szerokim łukiem...głupio będzie przechodząc obok zlać się w gacie...;P Odpowiedz Link Zgłoś
drobniutka2 Re: jaka woda dla dojrzalego mezczyzny? 29.08.07, 19:27 dior homme:) cudowny Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: jaka woda dla dojrzalego mezczyzny? 29.08.07, 19:47 drobniutka2 napisała: > dior homme:) cudowny wachne se. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: jaka woda dla dojrzalego mezczyzny? 30.08.07, 10:05 Giorgio Armani - Aqua di gio - zapach totalnie świeżutki z lekką nutką świeżego ogórka. Super,sam używam ,ale sikania na zapach tego perfum raczej nie oglądam :D-całe szczęście... Odpowiedz Link Zgłoś
blackzahir Re: nz szczanie najlepsza jest woda Jana:))))nt 30.08.07, 01:17 nic dodac, nic ujac :) :) :) Jezeli DOJRZALY facet NIE WIE, czego uzywac.... Niech se przemyslawke albo BRUTALA kupi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: jaka woda dla dojrzalego mezczyzny? 30.08.07, 04:26 Polecam: Baldessarini del Mar (teraz wyszla tez carribean edition - cudne) Dune Christian Dior Czarne Polo Ralpha Laurenta Allure Homme Sport jest boski Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaw Re: jaka woda dla dojrzalego mezczyzny? 30.08.07, 10:05 hugo boss baldessarini Odpowiedz Link Zgłoś
rsasiada Re: jaka woda dla dojrzalego mezczyzny? 30.08.07, 10:18 kropkaw napisała: > hugo boss baldessarini Zapach zarąbisty (wiem, bo używam), ale sikiania niestety nie stwierdzono, a szkoda :-D. Baldessarini Del Mar też ma dosyć ciekawą nutę zapachową i chyba to będzie moja następna woda... RS Odpowiedz Link Zgłoś
snowbabe Re: jaka woda dla dojrzalego mezczyzny? 31.08.07, 08:37 Ooo.. tu się zgadzam. Zdecydowanie Czarne Polo. Ale powinno zostać zakazane dla każdego poza moim facetem ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Woda na widok???? 30.08.07, 09:37 to chyba jakaś kolorowa?? ------------------- Dziadek Gosiewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Woda na widok???? 31.08.07, 01:18 Taka po ktorej wysypki na ryju nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: jaka woda dla dojrzalego mezczyzny? 01.09.07, 00:36 ja używam wody z markeciaka za 2 dyszki,nazwy nie pamiętam:) no ale ja nie jestem dojrzały i jeszcze długo nie bede:)) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: jaka woda dla dojrzalego mezczyzny? 01.09.07, 08:29 dla takich jak Ty najlepsza jest woda ognista... :) ------------------- Dziadek Gosiewskiego Odpowiedz Link Zgłoś