dziewczyna.z.bagien 29.08.07, 22:29 kiedy mężczyzna urzeka kobietę głosem ,słowem, spojrzeniem, gestem.zaczyna istnieć i wypełniać pustkę przestrzeni, o której nie miała pojęcia. za dużo myśli, za mało snu. myślicie, że to zdrowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynazbagien Re: to chyba mnie dotyczy 29.08.07, 22:45 nie możesz sobie wymyśleć własnego nicka ???troll. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: to chyba mnie dotyczy 29.08.07, 23:00 Jej nick jest lepszy. Twój jest bez spacji, a nick autorki ma kropki rozdzielające. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien do markusa 29.08.07, 23:04 Cześć i dzieki, ze mnie od razu nie zjadleś;} Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: to chyba mnie dotyczy 29.08.07, 23:03 Dziewczyno takze z bagien bardzo Cię przepraszam, nie wiedziałam że istniejesz.Nie jestem trollem, tylko trochę niezorientowaną inną dziewczyna z innych bagie bagien:) Sorry.Gdybym miala zostac tu dluzej to się przemianuje .pozdrawiam :] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: to chyba mnie dotyczy 30.08.07, 08:49 spoko wybaczam Ci , zareagowałam trochę nerwowo, gdyż jestem bardzo związana emocjonalnie z moim nickiem (posługuję się nim kilka lat)i bagnami.w końcu istnieją inne bagna i mieszkają na nich inne zapewne fajne dziewczyny:-) przezywam wyjazdowy stres - znowu opuszczam moczary na dłużej nie bardzo umiem sobie z tym poradzić i stad ta moja nerwowość.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: to chyba mnie dotyczy 31.08.07, 19:12 Dziewczyno z innych bagien ja rowniez Cię pozdrawiam i zycze milej podrozy.nie stresuj sie wyjazdem ani skradzionym nickiem.wymysle cos innego. teraz i tak nie mam czasu na bywanie na forach:]]] jeszcze raz pozdr.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blackzahir Re: to chyba mnie dotyczy 30.08.07, 00:45 dziewczyna.z.bagien napisała: > kiedy mężczyzna urzeka kobietę głosem ,słowem, spojrzeniem, gestem.zaczyna > istnieć i wypełniać pustkę przestrzeni, o której nie miała pojęcia. > za dużo myśli, za mało snu. > myślicie, że to zdrowo? Spox, u wielu dziewczyn to sie nazywa pozawerbalna percepcja. Sa forumowiczki ktore twerdza, ze 80 proc. przekazu jest pozaslowna ;P Tyle, ze otem co poniektore bardzo POZNIEJ zaluja, ze sie daly zwiesc GLOSEM, SLOWEM, spojrzeniem, zamiast TYM, co facet dla niej ZROBIL ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kedrok1 Re: to chyba mnie dotyczy 30.08.07, 08:57 to całkowicie normalne i chyba niezależne od płci Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-1 Re: to chyba mnie dotyczy 30.08.07, 15:16 niezdrowo - coś o tym wiem, mam to od dwudziestu lat Odpowiedz Link Zgłoś