Dodaj do ulubionych

Chyba umrę w celibacie :(

05.09.07, 12:50
Najpierw oczywiście - jak większość kobiet uważałam, ze seks to
tylko z wielka miłoscia, swiece itd...po kilku miesiacach bycia
singlem pomyslalam, ze nie ma co być tak ortodoksyjnym i zaczełam
umawiac się na niezobowiązujace bzykanko. I co? I kurcze żadne nie
doszło do skutku - albo musiałam zostac dłużej w pracy, albo
wyjechac, albo zachorowałam, albo popsuł mi sie samochód i trzeba
było jechac do warsztatu...Cóż, zostało mi chyba czekac na tą wielka
miłosć. Ale jej nie widac...doszłam więc do wniosku, ze mi celibat
pisany ;(((
Obserwuj wątek
    • butterflymk Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 12:52
      no chyba świat sie nie kończy za chwilę?
      może los Ci podpowiada że wybrałas złych partnerów do igraszek
      jednorazowych? :)
      • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 12:55
        a podobno lepszy rydz niż nic ;)
    • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 12:52
      Mam podobna sytuację. Już się pogodziłam ze swoim celibatem, a tu nagle
      przydarzyło mi się coś. A teraz więcej stresu niż radochy z tego wszystkiego.
      Dlatego wybieram ten celibat...i czekanie.
      • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 12:56
        a jak umre już pojutrze? Nie znasz dnia ani godziny
        • polla.k Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 12:57
          prom_do_szwecji napisała:

> a jak umre już pojutrze? Nie znasz dnia ani godziny

to umrzesz w czystości ;)
          • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:10
            i bede po chmurce chodziła z modlitewnikiem ;)
        • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 12:57
          Już przynajmniej nie umrzemy dziewicami.;)
          W moim przypadku jak u Mahadevy...umrę prawiedziewicą.;)
          • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:11
            mnie na szczęście do prawie- dziewicy daleko ;)
            • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:14
              A ja niedługo zastąpię na tym forum Mahe.;)
              Ja wierze w to, że nic się nie dzieje bez powodu. Skoro nie wyszło to tak miało
              być. Może źle by się to skończyło. Może to nieodpowiedni faceci byli nawet na
              przygodny seks.
              • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:18
                a moze już nie ma w ogóle na świecie zadnych sensownych ;)
                • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:26
                  Oczywiście, że są. A to, że mój może okazać się Pigmejem albo Eskimosem to już
                  zupełnie inna sprawa.;)
                  • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:27
                    lepszy Pigmej...przynajmniej opalony i cie w jakies zimne kraje nie
                    wywiezie. A najlepszy oczywiscie Szwed :)
      • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 12:58
        avital84 napisała:

> Mam podobna sytuację. Już się pogodziłam ze swoim celibatem, a tu
        nagle
        > przydarzyło mi się coś. A teraz więcej stresu niż radochy z tego
        wszystkiego.
        > Dlatego wybieram ten celibat...i czekanie.

Ale zawsze będziesz nosić piętno zdrajczyni;P
        • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:05
          Tak, dlatego za karę umrę w celibacie.:P
          • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:10
            Musisz odpokutować metodą "klin klinem":P
        • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:13
          a wiarusik cię za to zamknie w jakims lochu. Ewentualnie w starym
          forcie ;)

A przy okazji...nauczyłes sie już do sesji ;)
          Ciiiiiiiiiii!!!!!!!!
          • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:16
            Ja bym Wiarusikowi nie ufała. Długi ma jęzor niczym smok zamknięty w
            średniowiecznym lochu.;P
            • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:21
              mały tescik na lojalność ;) może nie zawiedzie :)
              • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:24
                Tu chodzi o to, że on nie robi tego z premedytacją chyba i to jest najbardziej
                smutne.;)
                • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:26
                  a czym ci wiarusik podpadł?
                  • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:31
                    Długa historia...on wie...hamburgerami z Macdonalda na przykład.;)
                    • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:33
                      Nie pamiętam,co to było?
                      • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:36
                        Bo Ty nie jesteś świadomy czasem jakie pierdoły piszesz.
                        Ale zdarzało się, że pisałam coś tylko na privie, a potem to samo widziałam na
                        forum.
                        • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:37
                          Coś było,ale nie pamiętam zeby to było o hamburgerach;)
                          • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:37
                            To była aluzja, której sam kiedyś użyłeś apropos tematu.:P
                          • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:38
                            Musiałaś mnie wyjątkowo wtedy zdenerwować;)
                            • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:40
                              I musiało mieć to związek z moimi późniejszymi rogami >;)
                              • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:42
                                puk, puk...nie kłócic sie, kiedy ja stoje w obliczu meczeńskiej
                                smierci ;)
                                wiarusik przeproś kolezanke i bądż dyskretny w przyszłości :)
                                • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:43
                                  Ale my tak zawsze.;)
                                  Codziennie się na siebie śmiertelnie obrażamy.:)
                                • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:46
                                  Mam nadzieję,że koleżanka zaocznie mi już wybaczyła;)
                                  Zresztą zdradziła i jesteśmy kwita;)
                                  • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:49
                                    Piętno tej zdrady będzie się zawsze za nami ciągnąć. Nie mamy szans.;(
                                    • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:55
                                      Wiedziałem,ze masz żyłkę swingersa;)
                                      Zastanawia mnie to,z jakim dystansem,rezerwą i poniżeniem zostałem
                                      potraktowany:"z kimś się już umówiłam,ale jak to nie wypali to MOŻE
                                      się z tobą umówię" >;P
                                      • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:56
                                        No i nie wypaliło,powiem więcej-zes.ało się >:)
                                        • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:00
                                          No, więc sprawa zakończona.
                                          Jesteśmy forumowymi znajomymi jak zawsze i nie rozumiem Twoich wiecznych
                                          pretensji w związku z tym.
                                          • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:03
                                            Nie prowokuj;)
                                            • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:06
                                              I tak każa rozmowa zawsze zmierza ku temu jaka ja jestem beee, bo umówiłam się z
                                              kimś innym. O zdradzie to by była mowa jak bym się umawiała z nim i z Tobą.
                                              • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:09
                                                ZDRAAAAAAAADZIIIIIIIIŁAAAAAAAAAAAŚ!!!
                                                I kto wybaczy taką hańbę?;(
                                                • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:10
                                                  Śmiechu warte.:D Powiedz, że żartujesz.
                                                  Wiarusik, Ty nawet nie wiesz czy jestem w Twoim typie w ogóle, a ględzisz na
                                                  okrągło o zdradzie.;)
                                                  • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:13
                                                    Oczekujesz teraz zapewnień,czy co?;)
                                                  • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:16
                                                    Jakich zapewnień. Chodzi o to, że może w ogóle byśmy się nawet nie polubili.
                                                    Może uznałbyś, że jestem nudna, głupia i brzydka.
                                                    Nie wiemy tego, bo znamy się tylko z forum. Gdzie, więc tu mowa o zdradzie???
                                                  • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:27
                                                    Jestem tak samo głupi,nudny i brzydki jak Pani szanowna;)
                                                  • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:30
                                                    :))) Ufff...ulżyło mi. :D
                                      • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:58
                                        Już nie wymyślaj i nie dopowiadaj.
                                        Skoro masz taki żal to czemu Scarlet wciąż zbiega z tych schodów?
                                        • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:05
                                          Bo jestem mądry i totalną głupotę wybaczam?;)
                                          • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:07
                                            Wybaczasz?:) Nie zauważyłam.:P
                                            Poza tym pomijając juz sprawę domniemanej zdrady:P rzeczywiście całe zdarzenie
                                            było głupotą i nie musisz mi wiecznie o tym przypominać.P
                                            • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:10
                                              "Avital nie wzieła śpiworka...ja wiedziałem,że tak
                                              będzie,wiedziałem".
                                              • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:12
                                                A co jak bym miała z tego powodu bachora to nadal byś mnie chciał...pytając się
                                                w Twoim stylu?
                                                No widzisz.:P
                                                • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:15
                                                  Jak się zastanowię,to za pół roku odpowiem;)
                                                  • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:17
                                                    No widzisz.:P Lepiej pozwól Redowi wyjść i się nie wyjebuj.:P
                                                  • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:28
                                                    No to idź,ale na podwieczorek wróć;)
                                                  • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:31
                                                    A co jest naa podwieczorek?:)
                                                  • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:31
                                                    Zupka Vifon;P
                                                  • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:33
                                                    Patrz nie wiem co to i nie mam teraz pojęcia jakie badziewie chcesz mi wcisnąć.
                              • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:42
                                Oj Wiarusik. Ty mnie próbowałeś zdradzić setki razy tylko tak się ułożyło, że Ci
                                się dotąd nie udało.:P
                                • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:44
                                  ma pecha. Tak jak ja ;)
                                  rozumiem jego ból :)))))))
                                  • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:46
                                    Może się umówcie.
                                    Zawsze jakieś wyjście.;)
                                    • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:49
                                      a potem pójdę do więzienia za pedofilie? Nie...i tak mam
                                      dostatecznie przerąbane ;)
                                      • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:50
                                        Oj 23 lata to już próchno jak na faceta.;)
                                        • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:53
                                          bo faceci, w przeciwieństwie do kobiet, to niestety sie starzeją. My
                                          za to jestesmy wiecznie młode :)
                                          • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:55
                                            I wiecznie spragnione.:(
                                            I dlatego będziemy umierać w mękach młode duchem i ciałem.;)
                                • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:49
                                  Przy nadażającej się okazji wyrównam rachunki bez żalu i wyrzutów
                                  sumienia >;)
                                  • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:51
                                    Nie liczę na wyrzuty sumienia i żal. Bądź szczęśliwy.:P
                                    • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:07
                                      Ale to może kogoś boleć;)
                                      • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:09
                                        Znaczy się chcesz aby mnie bolało tak?
                                        Bo musze odpokutować za grzechy?:D
                                        • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:11
                                          Tak;)
                                          Takby wypadało;)
                                          "Zbrodnia i kara","Kara Mustafa";)
                                          • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:14
                                            Czyżby Ordonówna nie miała racji?
                                            Miała rację, ale Tobie tylko cycki w głowie. Stąd Twoje problemy.:P
                                            • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:16
                                              Nieprawda!
                                              • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:19
                                                Słaba obrona. Jesteś prawnikiem ( prawie;). Argumenty powinny być bardziej
                                                przekonujące.;)
                                                • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:30
                                                  Duża nieprawda!Przytłaczająca nieprawda!Mocna nieprawda!Porażająca
                                                  nieprawda!
                                                  Pokaż dowody przeciw mnie to pogadamy;)
                                                  Idę.
                                                  • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:32
                                                    Pa. Ja też idę.
                                                    Tylko ta nieprawda to apropos, którego stwierdzenia?:)
                                                  • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:33
                                                    O tych pulchniutkich,słodziutkich,pachnących cycuszkach;)
                                                    Tak naprawdę wcale ich nie lubię i nie wiem po co one;)
                                                  • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 14:35
                                                    W sumie małą rolę spełniają. Też nie wiem.
                            • avital84 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:40
                              Jak zawsze.;) Czyli wszystko w normie.;)
          • wiarusik Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:23
            Będzie co ma być;)
            Pani X ;))
    • izabellaz1 Straszna śmierć!!! n/t 05.09.07, 12:53

• prom_do_szwecji Re: Straszna śmierć!!! n/t 05.09.07, 13:09
        właśnie :(
        • simon_r Lepsza śmierć przez barabara.. :) 05.09.07, 15:19
          eeehhh.... jeszcze trzy lata temu bym Ci pomógł... ale teraz czas bzykadełek
          minął bezpowrotnie :)))

-------------------

Dziadek Gosiewskiego
          • prom_do_szwecji Re: Lepsza śmierć przez barabara.. :) 05.09.07, 15:25
            no właśnie, zawsze jakieś obiektywne przesłanki stają mi na drodze ;)
    • nutopia Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 12:53
      pojechalaś do warsztatu i nie było seksu?
      to co tam robiłaś????
      • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:13
        dlatego zapłaciłam tak dużo. Głupia ja ;)
        • nutopia Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:16

> dlatego zapłaciłam tak dużo. Głupia ja ;)

:D
    • izabellaz1 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 12:59

> doszłam więc do wniosku, ze mi celibat pisany ;(((

Ty weź nie mów takich rzeczy głośno!!! To szkodliwe dla zdrowia jest i umrzeć
      można ;PPP
      • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:14
        boje sie, ze mi sie od tego jakies zmiany nieodwracalne w mózgu
        zrobia...i taki człowiek - roslina będe ;)
        • izabellaz1 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:15

> boje sie, ze mi sie od tego jakies zmiany nieodwracalne w mózgu
          > zrobia...i taki człowiek - roslina będe ;)

Jakby coś to wybieraj opcję - rosiczka!!! ;P
          • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:20
            :)
    • kotkaaaa Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:01
      dawno wyszlam z obiegu, maz i te sprawy wiec moze nie mam swiezego
      spojrzenia, za moich czasow wystarczylo wyjsc wieczorem z domu i
      mozna bylo przebierac jak w ulegalkach
      klopoty to maja dopiero te, ci, ktorzy nie znajduja przyjemnosci w
      seksie niezobowiazujacym
      • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:15
        widzisz...ja takiego z baru nie chce...tylko takiego
        zaprzyjaźnionego, znajomego ;)
    • papierowa.szklanka Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:15
      bez przesadyzmów :) nawet na forum pełno chętnych :) no nie??
      • izabellaz1 Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:16
        papierowa.szklanka napisała:

> bez przesadyzmów :) nawet na forum pełno chętnych :) no nie??

Ja jestem hetero!
      • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 13:17
        e, tu głównie babki. Ja faceta wole ;)
        • niezorientowany1 Tak ? O co chodzi z tym batem Celi ? 05.09.07, 14:10
          Hmm ... ?! Jakieś sado-maso ?
          :-))
          NN
    • minasz Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 16:05
      wez tak nie gadaj bo wkurzasz wszystkich zaobraczkowanych facetow:)
      • prom_do_szwecji Re: Chyba umrę w celibacie :( 05.09.07, 16:11
        wez i nie gadaj. Jakby ci sie tak beznadziejnie życie seksualne
        układało, to tez bys marudził ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka