zapachwiatru 16.10.07, 14:11 lat 40. DZIS . nie pracuje,zajmuje sie domem,ma męża i dwoje dzieci. i chyba nic poza nimi.zadnych wlasnych zajec,marzen,zainteresowan...czego moge jej zyczyc w tym dniu? w dniu jej urodzin. jestem kolezanką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karka831 Re: kobieta 16.10.07, 14:21 A skad wiesz, ze nie ma marzen? Tak o niej piszesz jakby byla pusta, nieciekawa, szaro-bura istota...Jesli jako kolezanka nie wiesz co jej zyczyc to zycz jej po prostu : wszystkiego najlepszgo....:// Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Jesteś kim? 16.10.07, 14:27 Dobre :) Bo koleżanką na pewno nie. Niczego jej nie życz, omijaj z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
zapachwiatru Re: kobieta 16.10.07, 14:32 wlasnie mi przykro,ze ma takie zycie.ze sie tak poswiecila dla rodziny.niby jest szczesliwa,ale w głębi duszy widzę,ze nie jest tak do konca. namawialam ją na rózne zajęcia, ale jak widzę,ze ona tylko w kółko o gotowaniu i o zaspokajaniu potrzeb dzieci i męża mówi to wymiękam.z drugiej strony nie chcę jej na siłę zmieniać.dzieki za rady Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: kobieta 16.10.07, 14:38 życz jej uśmiechu, radości, zadowolenia z siebie.. cieszenia się każdą chwilą zycia :) po prostu szczęścia :) szczęście to nie posiadanie zainteresowań, zajęć, pracy, to nie STAN AKTYWNOŚCI itp. szczęście to stan ducha.. Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: kobieta 16.10.07, 14:40 A! (zerknęłam na tytuły wątków ;) ) no i dużo satysfakcjonującego seksu :) Odpowiedz Link Zgłoś