mimrek 23.10.07, 19:37 :) bialoniebieskie tło troche przeszkadza w tym zdjeciu ale trudno.fota jest na srodku jak sie przewinie myszką . www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a3ec625f62bc5cd8.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimrek Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 23.10.07, 19:38 moze juzn iedługo zostanie moją narzeczoną ??hehe \ kto wie? tak was kocham ze musialem sie podzielic jej nogami z wami ..ech niemogłem sie oprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re:Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam??Nam? 23.10.07, 19:45 wiesz, wiekszosc forumowiczek to heteroseksuane kobiety wiec nie sadze zebys sie ekscytowaly nogami jakiejs dziuni....... p.s. mam ladniejsze :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re:Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam??Nam 23.10.07, 19:48 co znaczy ze masz ładniejsze? pokaz to ocenimy:) latwo mowic nie pokazując. masz dłuzsze czy grubsze??hehee Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re:Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam??Nam 23.10.07, 20:23 mam ladniejsze i nie mam potrzeby zeby sie publikacja w necie dowartosciowywac....ile ty masz latek?Ekscytujesz sie jak nastolatek... Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re:Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam??Nam 24.10.07, 17:14 iberia.pl napisała: > p.s. mam ladniejsze :-P ho ho, nie dosc ze najmadrzejsza w calej wsi, to jeszcze najzgrabniejsza! I gdzie tu sparwiedliwosc, eech... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 23.10.07, 19:51 Bardzo ladne nogi. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 23.10.07, 19:54 ladne. aczkolwiek moglyby byc grubsze:) ps czy wlascicielka nog wie ze jej tylek mozna w necie ogladac? i ze zdjecie umiescil jej "byc moze przyszly narzeczony"??? Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 23.10.07, 19:57 moglyby byc grubsze ale nie są :) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Regrubsze w łydkach czy udzie?? 23.10.07, 19:58 gdzie moglyby byc grubsze ?? w udach czy łydach? powiem jej zeby przytyla w takim razie:)hehe Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Regrubsze w łydkach czy udzie?? 23.10.07, 20:08 ty mimrek ale jej tylek jest bardziej plaski niz tej Giselle Bundchen a pisales ze ona ma koszmarny? Co jest kurna grane, taka maszkare chcesz mies za narzeczona? Nie stac cie na mega gwiazde jak Doda? Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Regrubsze w łydkach czy udzie?? 23.10.07, 20:18 mylisz sie moja droga bo ona nie ma plaskiego tylka . ma tak odstający ze zdziwilabys sie .\ jak pileczka ma okragle posladki. a to ze na tym zdjeciu i w tej smiesznej bieliznie tak wyszlo to juz inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
vbn567 Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 23.10.07, 20:28 zbyt masywne w kolanach, poza tym i tym rzeczywiście płaskim tyłkiem jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
elphina Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 23.10.07, 22:37 Nogi ładne :) ale dziewczyna chyba nie wie, że publicznie świeci tyłkiem...bo gdyby wiedziała to bieliznę bardziej szykowną by założyła :PP Odpowiedz Link Zgłoś
pannamonroe Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 23.10.07, 23:07 ladneladne:) Odpowiedz Link Zgłoś
paul55 Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 23.10.07, 23:19 Obleci... Ale moglyby byc dluzsze i chudsze... Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 24.10.07, 09:15 Mimrek, Ty swoje zdjęcie wklej, bo jak na razie tylko innych komentujesz, a o sobie ani słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Nogi jak nogi ale te majtasy!!!!! nt. 24.10.07, 09:23 wszystko psują :))) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 24.10.07, 10:18 nie ja mam lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 24.10.07, 14:35 Pewnie, jak każda na forum. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 24.10.07, 10:21 Tak. Takie w sam raz. Nie za chude, nie za grube. Trzy szparki są czyli są zgrabne.;) Długie. Ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek trzy szparki ?? 24.10.07, 11:28 matko..co z tymi szparami ??o co to chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: trzy szparki ?? 24.10.07, 12:15 No chodzi o to aby nogi łączyły się w kolanach. Nie było jednej wielkiej szpary. Łączyły się w połowie łydek...nie iksy tak zwane i aby w udach też była przerwa. Takie nogi są chyba najładniejsze i najzgrabniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: trzy szparki ?? 24.10.07, 12:20 W prawo przesuń suwak. też myślałam, ze nie działa. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: trzy szparki ?? 24.10.07, 12:19 hmm... powiedzmy ,że ujdą... ważne ,że kształtem nie przypominają francuskich szabelek:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Za chude są chyba ?nie uważacie?? 24.10.07, 12:24 Mi sie wydaje ,że są bardzo chude i stąd te szparki ale może sie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Za chude są chyba ?nie uważacie?? 24.10.07, 12:29 Przynajmniej na brak szparek nie będzie narzekał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Re: Za chude są chyba ?nie uważacie?? 24.10.07, 12:37 :):):) bardzo długie są więc jego narzeczojna musi byc wysoką kobietą :):) a to znaczy ze nasz mimruś tez jest wysoki:):) Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: trzy szparki ?? 24.10.07, 14:38 Droga avital, nogi w kształcie "x" z założenia łączą się w kolanach, prawda? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: trzy szparki ?? 24.10.07, 17:56 Prawda tyle, że nie łączą się w łydce. I nie ma tym sposobem dwóch szparek,o których piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 24.10.07, 16:25 ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
karcia85 Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 24.10.07, 17:08 Są krzywe. Takie typowe iksy:P. Nie pisze tego z zazdrości bo mam dużo ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 24.10.07, 17:13 Twoja przyszla narzeczona ma piekne, zgrabne nogi... aCi co pisza ze maja ladniejsze napewno maja brzydsze;) i pisza tak z zazdrosci...:) Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 24.10.07, 17:15 za to ten kto je umiescil nie jest normalny...po co ci opinia publiczna? to chore i jak dla mnie psychopatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Oto nogi mej znajomej !!!podobaja sie wam?? 24.10.07, 17:16 Nogi jak nogi. A po co chcesz wiedzieć czy nam się podobają? Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek po to was pytam bo .. 24.10.07, 17:42 mi sie wydaje ze to u mej przyszlej zoneczki najsłabszy atut :) ciekawy bylem co mysla o niej kobiety?:)reszta u neij to idealna jest ale te nogi wg mnie sa ładne ale jeszcze nie takie jak powinny byc:) Odpowiedz Link Zgłoś