Dodaj do ulubionych

kocham moja brode !!!!

05.08.03, 14:38
a ona mi zycie zatruwa swoim biadoleniem! czy ja jej mowie; nie zakladaj tej
brazowej sukni w kwiaty do kosciola??? nie! (bo ze soba nie gadamy) a drazni
mnie ta kieca jak cholera! od 27-dmiu lat w tej samej kreacji modlic sie
chodzi! boi sie, ze Bog jej nie pozna czy co??? i taka kreatura mi kaze
zmiany w wygladzie wprowadzac!
Obserwuj wątek
    • romanowa Re: kocham moja brode !!!! 05.08.03, 14:53

O ty gadzie plamisty - kiecka moja ci nie odpowiada ???
      To mi trzeba było kupic tą co to zielona w zółte kwiaty była, a nie wydziwiać
      ciagle, że kiecka ta sama..
      Ciebie bóg nie pozna przez ten zarost parszywy.
      Zeby to chociaz jakas przyzwoita broda była.
      Zarośnięty jak pop chodzisz w brodzie śmiecia wszelkiego i sera i tabaki , wszy
      raj maja że cho cho.
      Zamknij se dziuba tym ogórkiem kiszonym za którym tak tu wkiedyś biadoliłeś i
      nie pyskuj mi tu.
      A zamiast wszystkim opowiadac jak to ze mna nie gadasz to se szczękę wreszcze
      wstaw to i gadac będziesz mógł...
      • iwona_ar Re: kocham moja brode !!!! 05.08.03, 15:00
        ooo cóż za kochajace małżeństwo:)
      • nie_kaz_golic_brody ROMANOWA ! 05.08.03, 19:45
        trzymajcie mnie, bo kropla dzban przelala!!!!! jak ja dzisiaj zdziele w
        paszcze, to 3 dni dni bedzie leciala, albo i dluzej! az w locie z glodu nie
        zdechnie! mam cie po dziurki w nosie, ty oblesna zmijo! zrobie rozrube na
        chacie, pacne cie porzadnie w rylo i wychodze! na zawsze, ty korniszonowy
        potworze!
        • romanowa Re: ROMANOWA ! 06.08.03, 07:52
          A ty małpo włoska pakuj sie i wyrywaj , jak ci karmic nie będe musiała i
          twojego piwka finansowac to mi na niejedna kiecke wystarczy.
          I zamiast po kościołach to po knajpach będę latać ....
          Oj zatęskinsz ty jeszcze zatęsknisz i niew gdzie taką druga znajdziesz co ci
          będzie chciała twoje gacie prac i cerować
          a tfu na psa urok !!
    • woda_sodowa1 Re: kocham TWOJĄ brode !!!! 05.08.03, 16:04
      Jeszcze raz napiszę ci to, co już tyle razy na tym forum ci mówiłam ( i na GG );
      pakuj graty i ładuj sie do mnie na kwaterę. Rzuć wreszcie to ścierwo, te twoją
      dewotkę roszczeniową. Beczka z ogóreczkami stoi na środku
      kuchnio_pokojo_kibelka i juz ogóreczków kisić nie będziesz zmuszany.
      A tylko ogól brodę, albo wyczesz z insektów, to cofam zaproszenie i jeszcze
      kijem pogonię. Czekam dzisiaj o 20.43

nie_kaz_golic_brody napisał:

> a ona mi zycie zatruwa swoim biadoleniem! czy ja jej mowie; nie zakladaj tej
      > brazowej sukni w kwiaty do kosciola??? nie! (bo ze soba nie gadamy) a drazni
      > mnie ta kieca jak cholera! od 27-dmiu lat w tej samej kreacji modlic sie
      > chodzi! boi sie, ze Bog jej nie pozna czy co??? i taka kreatura mi kaze
      > zmiany w wygladzie wprowadzac!
      • nie_kaz_golic_brody Re: kocham TWOJĄ brode !!!! 05.08.03, 19:50
        woda_sodowa1 napisał:

> Jeszcze raz napiszę ci to, co już tyle razy na tym forum ci mówiłam ( i na
        GG )
        > ;
        > pakuj graty i ładuj sie do mnie na kwaterę. Rzuć wreszcie to ścierwo, te
        twoją
        > dewotkę roszczeniową. Beczka z ogóreczkami stoi na środku
        > kuchnio_pokojo_kibelka i juz ogóreczków kisić nie będziesz zmuszany.
        > A tylko ogól brodę, albo wyczesz z insektów, to cofam zaproszenie i jeszcze
        > kijem pogonię. Czekam dzisiaj o 20.43

jade! wsiadam w swoja warszawe i jade! (nie przestrasz sie kochanie, w wydechu
        mi dzwoni zdeczko) a ty tej malpie zapchlonej nie ufaj! broda jest czysciutka!
        toc NIE KAZ GOLIC BRODY!
    • drzazga1 Re: Brodaty, weź pod uwagę... 05.08.03, 16:16
      nie_kaz_golic_brody napisał:

> a ona mi zycie zatruwa swoim biadoleniem! czy ja jej mowie; nie zakladaj tej
      > brazowej sukni w kwiaty do kosciola??? nie! (bo ze soba nie gadamy) a drazni
      > mnie ta kieca jak cholera!

Że jej kieca to Cie drażni w przenośni, a Twoja broda drażni ją jak najbardziej
      namacalnie.... ja tam do męskiego zarostu nic nie mam, u niektórych osobników
      to dekoracyjnie wygląda, ale w czym Wam panowie do twarzy, to nam kobietom
      niekoniecznie;-)))
      Potem się człowiek tłumaczy, że się opalił tak nierówno...

:-P
      • nie_kaz_golic_brody Re: Brodaty, weź pod uwagę... 05.08.03, 19:56
        drzazga1 napisała:

ja tam do męskiego zarostu nic nie mam, u niektórych osobników
        > to dekoracyjnie wygląda, ale w czym Wam panowie do twarzy, to nam kobietom
        > niekoniecznie;-)))

no nie wiem.. jakbys moja stara zobaczyla w tej kiecce, to bys mi racje
        przyznala;
        bardziej twarzowo by jej z broda bylo, niz w tej szmacie!
        • woda_sodowa1 znów mnie, ścierwo, oszukałeś!!!!!!! 05.08.03, 23:51
          Czekałam od 20.23 do 23.51. Wysyłam umyślnego z brzytwą i dwoma wspierającymi.
          Będą golić twoją brodę i nie proś o zmiłowanie, bo wzięli kasę i zlecenie
          wykonają. Moja cierpliwość dobiegła końca, wystawiłeś mnie 47 raz i dokładnie o
          jeden raz za dużo. To KONIEC ! Tym bardziej, że bez brody jesteś dla mnie
          nikiem i nitzem. Giń !
    • anahella Pogilamy Cie pod wlos i bedzie lepiej;) nt 05.08.03, 16:46

• Gość: uralbajkał Re: kocham moja brode !!!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 06.08.03, 00:46
      ..............
    • pierre_dolinsky_paris Re: kocham moja brode !!!! 06.08.03, 01:30
      Bardzo chciałbym cię poznać. Jesteś bardzo interesująca osobowością i jeżeli
      żona i ta pani o niskiej kulturze sodowej wyrzucą cię z domu, lub będą zmuszać
      do czynów przez ciebie niepożądanych, np. do golenia brody i temu podobnych
      fanaberii to przyjedź do mnie, mieszkam pod 6 mostem na Sekwanie, koło katedry
      N.D., zresztą adres dokładny wyślę ci na pocztę Gazety.Nie daj się złamać !
      • romanowa Re: kocham moja brode !!!! 06.08.03, 07:57
        z nieba żes mi spadł kochaniutki , stary pod przęslo akurat pasuje - weź go
        tylko do siebie a jeszcze zgrzewkę konserw dołoże i ogórków parę słoików - do
        wyboru
        • pierre_dolinsky_paris Re: ROMANOWA _kocham brode !!!! 06.08.03, 15:33
          a wypuśc ty go wreszcie,babo z piekła rodem! chłop wyrywa się do wolności a ty
          mu kłody rzucasz pod sterane nogi i jeszcze szfą drzwi zastawiasz. Z 12 piętra
          nie wyskoczy. ale widac ze i tego się bałaś, że po rynnie się spuści jeżeli
          deskami okna pozabijałaś. Ilu tak cierpieć musi jak brodaty ???? W skali kraju
          patrząc to już plaga, wprost pandemia.
          Wypuuuuuuuuuuść nam BRODATEGO! To rozkaz!

romanowa napisała:

> z nieba żes mi spadł kochaniutki , stary pod przęslo akurat pasuje - weź go
          > tylko do siebie a jeszcze zgrzewkę konserw dołoże i ogórków parę słoików - do
          > wyboru
          • Gość: asertywna_ola Re: ROMANOWA _kocham brode !!!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 06.08.03, 18:53
            bardzo chce poznac nie_każ _golić_brody. Poradźcie mi, jak tego dokonać. Widzę,
            że jest mocno obstawiony i żonę ma dosyć energiczną.
            • nie_kaz_golic_brody juz jestem, moje drogie panie... 06.08.03, 19:12
              tesknilyscie, plakalyscie???
              • nie_kaz_golic_brody Re: juz jestem, moje drogie panie... 06.08.03, 19:16
                tylko romanowa niech wrotki odpala! sami byliscie swiadkiem, do czego ta krowa
                zdolna jest. nie ma za grosz poczucia taktu! rece i nogi mi opadaja jak ja tu
                widze!
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a kto póżno przychodzi.....ten stoi 06.08.03, 22:07
      pod drzwiami!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka