rasgeea 04.01.08, 08:07 z bajki jacksonowie??? Właśnie teraz mi się jakoś przypomniało, chetnie bym zobaczyła. Pamietam ile miałam kiedyś bajek na kasetach VHS (-: Znaczy niektóre teraz jeszcze mam, ale orbitka niet :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shayah Re: a pamiętacie orbitka? 04.01.08, 08:32 To był mój ulubieniec :) www.scarlet.nl/~ivo/family_ORBITY.GIF Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: a pamiętacie orbitka? 05.01.08, 18:25 oj, to byla moja ulubiona bajka Hanna Barbera. zadni tam Flinstonowie etc. a Orbitka pokochalam bo przypominal mi szczeniaka (milosc do psow pozostala do dzis). Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: a pamiętacie orbitka? 05.01.08, 18:49 ofelia1982 napisała: > oj, to byla moja ulubiona bajka Hanna Barbera. zadni tam > Flinstonowie etc. a Orbitka pokochalam bo przypominal mi szczeniaka > (milosc do psow pozostala do dzis). Co w takim razie z Huckelberrym i Oggie-doggiem i Oggiem-Daddym??? Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: a pamiętacie orbitka? 05.01.08, 18:57 oni byli jacys tacy z ADHD;) Odpowiedz Link Zgłoś