karka831 29.01.08, 12:06 ...w Pradze, zajadac sie 'smazenym syrem' i pic piwko w jakieks przytulnej knajpie:)) A Wy? Gdzie byscie sie teraz najchetniej znalazly? Piszcie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:08 Ja to bym chciała się znaleźć w X z Y. Mmmmmmm. :-) Nie mogę powiedzieć. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:11 W X z Y? Hmm.. zbyt trudna to zagadka :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:17 Nikt nie mówił, że będzie łatwo. ;-) Zdaję sobie sprawę, że wiele opcji tam można podstawić. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:21 Moze chociaz jakis wzor matematyczny, co by moc obliczenia poczynic? X i Y juz jest:) Co dalej? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:32 Nie mogiem powiedzieć, bo mnie zlinczujom niektórzy. ;-) Co najwyżej mała podpowiedź: (Y + Z) w X = :-] Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:18 kitek_maly napisała: > > Ja to bym chciała się znaleźć w X z Y. Mmmmmmm. :-) Mamy tu dwie zmienne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:19 nuova napisała: > kitek_maly napisała: > > > > > Ja to bym chciała się znaleźć w X z Y. Mmmmmmm. :-) > > Mamy tu dwie zmienne ;) brakuje tylko Zet! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:20 Zet jest stała, Zet to Kitek. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:27 no tak, ale X i Y są zmiennymi w zbiorze (-∞,+∞) więc tylko Hal może byłby w stanie rozwiązać tę zagadkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:36 Niekoniecznie. :-P Ja znam jej rozwiązanie i Y też mógły z powodzeniem ją rozwiązać. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:41 kitek_maly napisała: > > Zet jest stała, Zet to Kitek. :-) > Z tego co Ja wiem, to Donna e mobile, a nie jakaś tam "stała" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 14:12 Ehh aż mnie zmuszasz do googlowania od rana. ;-) Zet jako kitkowa osobistość - jak najbardziej stała. Tylko to co w Kitku siedzi jest zmienne. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 14:14 kitek_maly napisała: > > Ehh aż mnie zmuszasz do googlowania od rana. ;-) Przyznaj sie mała, czego szukałaś u wujka Gugla? ;) > Zet jako kitkowa osobistość - jak najbardziej stała. Tylko to co w > Kitku siedzi jest zmienne. ;-)) > Good :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 20:47 znaczy sie: panna (pani) jeździ samochodem. Lepiej -> kobieta! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:13 Gdziekolwiek, byle nie tutaj... W jakimś miejscu z odrobiną słońca, to by mi wystarczyło. Na chwilę obecną zdecydowanie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:13 karka831 napisała: > ...w Pradze, zajadac sie 'smazenym syrem' i pic piwko w jakieks przytulnej > knajpie:)) A Wy? Gdzie byscie sie teraz najchetniej znalazly? Piszcie;) kanton aargau Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:15 we własnym łóżku z książką i kubkiem herbaty z cytryną Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:16 to samo sobie pomyślałam, ale jest jeszcze druga good idea ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:19 i.nes napisała: > we własnym łóżku > z książką > i kubkiem herbaty z cytryną > to w czyim łóżku teraz jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:20 nutopia napisała: > i.nes napisała: > > > we własnym łóżku > > z książką > > i kubkiem herbaty z cytryną > > > > to w czyim łóżku teraz jesteś? niczyim bo nie jestem w łóżku udaję, że CIĘŻKO pracuję ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:22 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > i.nes napisała: > > > > > we własnym łóżku > > > z książką > > > i kubkiem herbaty z cytryną > > > > > > > to w czyim łóżku teraz jesteś? > > niczyim > bo nie jestem w łóżku > udaję, że CIĘŻKO pracuję ;PPPP > a ja dziś naprawdę ciężko pracuję Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:28 nutopia napisała: > a ja dziś naprawdę ciężko pracuję no to może ja też spróbuję...? bleh :/ Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 17:51 w Polsce, w jednej z lodzkich knajp studenckich przy alei (czy tez jak by to prawdziwy lodzianin powiedzial 'przy aleja') politechniki... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:17 karka831 napisała: > ...w Pradze, zajadac sie 'smazenym syrem' i pic piwko w jakieks przytulnej > knajpie:)) A Wy? Gdzie byscie sie teraz najchetniej znalazly? Piszcie;) Na południu Włoch :) Może być jako singielka, ale ważne, żeby było cieplusio i żebym mogła wcinać winogrona, granitę i brzoskwinie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gwenfrewi Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:18 hmm to zabawne, bo naszło mnie dziś rano na londyn...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:30 w Grecji wylegiwać sie na plaży :)) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 12:44 W Hiszpanii;) koło Granady ,gdzieś nad morzem ... Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 14:32 jacht, chorwacja, lato.. lub choćby dom,ksiązka, kocyk, grzaniec, piątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejkamm Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 14:41 w norwegi zjeżdzać na nartach za moim ciasteczkiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 14:52 > zjeżdzać na nartach za moim ciasteczkiem:D Gonić króliczka?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Chcialabym byc teraz... 30.01.08, 00:07 czarodziejkamm napisała: > w norwegi zjeżdzać na nartach za moim ciasteczkiem:D to pij mleko :D Ciastek to mój idol! Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Chcialabym byc teraz... 29.01.08, 15:42 ja morze ale żeby było ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Chcialbym byc teraz... 29.01.08, 20:42 piętro niżej. Tam jest piwo którego tak mi brak :( Odpowiedz Link Zgłoś
cheshca Re: Chcialbym byc teraz... 29.01.08, 21:19 Najchętniej w tajlandii, ale w sumie może być gdziekolwiek, byle z zakochanym we mnie mężem. Odpowiedz Link Zgłoś
nora25 Re: Chcialbym byc teraz... 29.01.08, 22:18 Bora-Bora... może ktoś mnie zabierze tam? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Melediwy 29.01.08, 22:27 Pić drina ze skorupki kokosowej z parasolką, bujać się na hamaku i spogladać z ukochanym w księżyc ;] Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Melediwy 29.01.08, 22:45 wybacz ale mam zbyt bujną wyobraźnie i od razu pojawiają sie pytania? On tez na hamaku? tym samym czy innym? bujacie sie trzymając drinki? Mission impossible jak znam te wredne hamaki... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Melediwy 30.01.08, 00:06 dum dum tada dum dum tada dum dum tada dum dum tada dum dum tada DITADUM DITADUM tada dum dum... :D Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Melediwy 30.01.08, 00:41 Tak, na tym samym hamaku... driny więc stoja sobie na stoliczku obok hamaka :] Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Chcialabym byc teraz... 30.01.08, 00:35 W Dubrowniku na plaży pijąc rakiję i podjadając mule gotowane w winie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
cztery_koty Re: Chcialabym byc teraz... 30.01.08, 04:21 w Polsce, z moim facetem i przyjaciolmi, ktorych juz kilka dobrych miesiecy nie widzialam, w jakiejsc fajnej knajpie, jesc cos dobrego i pic alkohol. chyba najlepiej, zeby to bylo w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś