i.nes 01.02.08, 08:13 teraz zadam pytanie z serii tych "typowych" na FK uwaga... (jaaaa cie ale mam tremę) Kochani (tak, to do Was!), jakie okurary mi polecacie? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: krótkie oczy ;) 01.02.08, 08:16 i.nes napisała: > teraz zadam pytanie z serii tych "typowych" na FK > uwaga... > (jaaaa cie ale mam tremę) > > > > Kochani (tak, to do Was!), jakie okurary mi polecacie? ;PP > > Hmmmmm. Takie, które skutecznie skorygują wadę wzroku/niedomaganie oczu? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: krótkie oczy ;) 01.02.08, 08:43 rasgeea napisała: > jej chodzi o kolor :P Im wrażliwsze spojówki - tym ciemniejsze szkła, of kors :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: krótkie oczy ;) 01.02.08, 16:17 lupus76 napisał: > Im wrażliwsze spojówki - tym ciemniejsze szkła, of kors :) czyli takie rajbany będą dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: krótkie oczy ;) 01.02.08, 08:44 mogę odpowiedzieć typowo": idz z tym na forum zdrowie albo uroda albo krótkowzroczność:) mogę też przekornie: kup soczewki mogę też doradzająco o takie: www.moonlight.pl/zasoby/wielkie/BP8070C1_1.jpg a jeszcze lepiej www.moonlight.pl/zasoby/wielkie/RS8007C2_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: krótkie oczy ;) 01.02.08, 16:15 mam soczewki, ale nie lubię a pytam tutaj, bo myślałam, że ktoś mi pomoże naprawdę tak trudno radą służyć? ;PPP PS: nie lubię różowego :/ ale te drugie całkiem-całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: krótkie oczy ;) 02.02.08, 14:56 Nutopia - A jednak są różowe :) Drugie jak męskie wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: krótkie oczy ;) 02.02.08, 18:28 ansag napisała: > Drugie jak męskie wyglądają. i są bardzo fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: krótkie oczy ;) 01.02.08, 09:06 Ines! Przez Ciebie po głowie mi Iwan i Delfin chodzą! Tylko zamiast o czarnych, to o krótkich. Kup sobie ładne i niech leżą w szufladzie, jak najczęściej moje :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: krótkie oczy ;) 01.02.08, 16:15 no właśnie, żeby ładne były! dzięki za radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: krótkie oczy ;) 02.02.08, 13:09 Może zrób sobie zdjęcia w np. pięciu rodzajach oprawek i daj do oceny, w których Ci najładniej? :> Obiecuję być bezlitosna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: krótkie oczy ;) 02.02.08, 13:45 funny_game napisała: > Może zrób sobie zdjęcia w np. pięciu rodzajach oprawek i daj do > oceny, w których Ci najładniej? :> będzie mi we wszystkich najładniej! ;PP > Obiecuję być bezlitosna ;) och, w to nie wątpię ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: krótkie oczy ;) 02.02.08, 13:48 i.nes napisała: > będzie mi we wszystkich najładniej! ;PP To kup sobie wszystkie i najbrzydsze oddaj mi :D > > Obiecuję być bezlitosna ;) > > och, w to nie wątpię ;D Co nie znaczy: wredna. W co też nie wątpisz, ę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: krótkie oczy ;) 02.02.08, 13:51 funny_game napisała: > To kup sobie wszystkie i najbrzydsze oddaj mi :D spoko, tylko najpierw dokończę plan obrabowania banku... zmieniły mi się założenia ;) > Co nie znaczy: wredna. W co też nie wątpisz, ę? ;) ę... well... no fięc... no jasssne, że nie wątpię! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: krótkie oczy ;) 02.02.08, 14:04 i.nes napisała: > > To kup sobie wszystkie i najbrzydsze oddaj mi :D > > spoko, tylko najpierw dokończę plan obrabowania banku... > zmieniły mi się założenia ;) > > > Co nie znaczy: wredna. W co też nie wątpisz, ę? ;) > > ę... well... no fięc... no jasssne, że nie wątpię! Bez okularów nie widzę tych wielokropków... :P > Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: krótkie oczy ;) 01.02.08, 09:35 soczewki. krótkie szkła zmniejszają oczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: krótkie oczy ;) 01.02.08, 16:16 ...ale ja bym chciała, wiesz? bo soczewki mię drapio Odpowiedz Link Zgłoś
pustynna_roza Re: krótkie oczy ;) 01.02.08, 18:12 > (jaaaa cie ale mam tremę) > Dobre;-))) Kochani (tak, to do Was!), jakie okurary mi polecacie? ;PP oczywiscie plastikowe szkla bo ciezkie szklane ci sie beda odciskaly na uszach i nosie no i chyba wdzisz na ulicy jakie oprawki sa teraz modne, raczej male i kwadratowe, innych nie wybieraj ;-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: krótkie oczy ;) 01.02.08, 18:31 pustynna_roza napisała: > no i chyba wdzisz na ulicy no właśnie nie bardzo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pustynna_roza Re: krótkie oczy ;) 01.02.08, 22:30 i.nes napisała: > pustynna_roza napisała: > > > no i chyba wdzisz na ulicy > > no właśnie nie bardzo :))) >\\ To az tak zle?;-))))\ Moze okulary juz nie pomoga, tylko potrzebna biala laska i pies przewodnik..... Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: krótkie oczy ;) 01.02.08, 19:15 Nie wiem, jak wyglądasz, więc ciężko coś doradzić :) Ja osobiście nienawidzę okularów, wolę soczewki :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: krótkie oczy ;) 02.02.08, 12:38 qw994 napisała: > Nie wiem, jak wyglądasz, więc ciężko coś doradzić :) może w pasemkach byłoby mi lepiej? ;DD > Ja osobiście nienawidzę okularów, wolę soczewki :) ja mam mięszane uczucia co do soczewek co prawda na nartach i na nurach sprawdziły się super, ale to było krótkoterminowe użytkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
ensei Re: krótkie oczy ;) 02.02.08, 15:12 Jesteś kobietą? To polecam Ci... damskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: krótkie oczy ;) 02.02.08, 18:27 ha! buty narciarskie mam męskie :D bo były najfajniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
marakub Re: krótkie oczy ;) 05.03.08, 15:15 No najlepiej żeby mieć takie okulary, w ktorych Ci do twarzy i w ktorych się dobrze czujesz :) Ja akurat mam ochotę pozbyć się swoich okularów więc nie wiem czy czuję się ekseprtem w tej materii:P Odpowiedz Link Zgłoś
marakub Re: krótkie oczy ;) 05.03.08, 17:28 thank_you napisała: > Jak krótkie masz te oczy?;-) Tak się mówi przecież? Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: krótkie oczy ;) 05.03.08, 15:45 Takie ? :) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1039987.html Odpowiedz Link Zgłoś
marakub Re: krótkie oczy ;) 05.03.08, 17:30 nemo1968 napisał: > Takie ? :) > > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1039987.html Ale świetne zdjęcia:) Swoją drogą to śmiesznie by bylo jakby nawet zwierzęta nosiły okulary:P Oj świat stanąłby na głowie:P Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode oczywiście: 05.03.08, 17:42 blog.sanriotown.com/kt_sanctuary:hellokitty.com/files/2007/12/hellokittyshades.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: krótkie oczy ;) 05.03.08, 18:25 to zalezy jaki masz ksztalt twarzy Odpowiedz Link Zgłoś