dziewice 07.02.08, 17:05 www.plotek.pl/plotek/1,78649,4908400.html dziewczyny nie poddawajcie sie tej modzie, ja bym tak nie mogl. mnie to odstarsza. normalna Kobieta ma kotka - pamietajcie :). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:07 Znaczy jestes fanka wlochow wylazacych z majtek? fuj Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:08 az tak to sie nie zastanawialem, ale tu mowimy o czyms innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:10 Alez nie o czym innym.. na tej focie nie widac co ona tak naprawde ma. Widac, ze ma wygolone miesca w ktorych moze dochodzic do wylazenia wlochow spod majtek... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:11 nie patrze na obce Kobiety wiec nie wiem co tam widac, a czego nie. stwierdzilem ogolnie :) moje stwierdzenie dotyczy 100% Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:11 Każdemu podoba się co innego, ja wlosów nie lubie i już raczej nie polubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:13 > normalna Kobieta ma kotka - pamietajcie :) Normalny facet nie siedzi na plotkarskich portalach, więc wali mnie to czy ci sie zarost podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:14 ja jestem prosty podali mi na glownej, wiec kliknalem :) trzeba wiedziec co sie na swiecie dzieje :) calym swiecie :) no ale nie mowimy o Tobie tylko ja tak sobie ogolnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:15 To Ty facet jestes? Kurde.. sam pewnie masz tam czupryne co? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:18 o f-u-c-k kolo kolo zmien sobie nicka bo masz jak Kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:19 Policz do 10, odetchnij pare razy i napisz to jeszcze raz.. ale tak aby mialo rece i nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:15 Jestes w bledzie.. faceci powinni odwiedzac takie portale, powinni ogladac TVN Style i podobne rzeczy.. to pomaga w zrozumieniu Was... Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:25 kontik_71 napisał: > Jestes w bledzie.. faceci powinni odwiedzac takie portale, powinni > ogladac TVN Style i podobne rzeczy.. to pomaga w zrozumieniu Was... Plotkarskie portale są dla osób o IQ zbliżonym do małpiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:26 Ale zauwaz, ze uczeni obserwuja zachowanie malp :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 15:02 kontik_71 napisał: > Ale zauwaz, ze uczeni obserwuja zachowanie malp :) Ale nie po to by wchodzić z nimi w związki.... Swoją drogą, twoje problemy z kobietami mogą nie wynikać z braku zrozumienia ww. tyko, ze zbyt dużego twojego ego... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 18:13 czy IQ to jakies ciasto? :) mniam mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 21:58 kontik_71 napisał: > Jestes w bledzie.. faceci powinni odwiedzac takie portale, powinni > ogladac TVN Style i podobne rzeczy.. to pomaga w zrozumieniu Was... To mnie byś nie zrozumiał w takim razie, bo nie odwiedzam takich portali i nie oglądam TVN Style. Ciekawe co to pomaga zrozumieć. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:13 > normalna Kobieta ma kotka - pamietajcie :) A co z tymi które maja pieska? :> Nie są normalne? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:15 to kolejny ciekawy temat, czy uwazasz, ze powinnismy o tym porozmawiac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:41 Owszem, myślę że wart jest dyskusji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:42 no dobra, skoro musimy :) jak ma na imie Twoj piesek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:44 Kto napisał, że musimy? :) To co, te z pieskiem są nienormalne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:46 niemoralne? :) /no nie wiem :) a sa takie? znasz jakies przypadki ? :) czy to sie jakos objawia? :) ja to nie wiem jakbym nazwal :), a Ty ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:55 Nienormalnych znam całe mnóstwo, jedne maja kotki inne psy - a jeszcze inne (powiem Ci w tajemnicy i szeptem: nie mają nawet rybek) :) > ja to nie wiem jakbym nazwal :), a Ty ? ;) Nie mam zielonego pojęcia, niebieskiego też nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:59 pozostaja jeszcze te z chomikiem, bobrem lub lasiczka. moze lepiej zakonczmy tutaj bo to jakis globalny problem ruszamy :). uff dobrze ze uzywasz kolorow ktore znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 18:02 Tak, tak :) Lepiej bierz się za to sprzątanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 18:04 to beda niezapomniane chwile :) dzieks Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl who is "lasia"??? 07.02.08, 17:51 no wiesz nie kazdy lubi bobry.... Nie ma to jak zloty srodek czyli przystrzyzenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: who is "lasia"??? 07.02.08, 17:56 dziewice napisał: > no ale nie taki kojak, hehe :) skad wiesz jak ma Dodzia?Na podstawie sfabrykowanego zdjecia w brukowcu? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: who is "lasia"??? 07.02.08, 18:00 przeciez to powazna gazeta jest pisza tam prawde i ja w nia wierze szczerze, a doda to mnie nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice dobra - niewazne 07.02.08, 18:16 wazne aby pachl lub jak kto woli pachnial :) to tyle ciao i tego Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 kazdy lubi co innego 07.02.08, 18:29 Ja nie wyobrazam sobie, abym miala mieć włosy gdziekolwiek poza glowa. I jakoś żaden facet nie narzekał - przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: kazdy lubi co innego 07.02.08, 19:05 hmmmm no nie wiem mozna miec wasy, brode :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally jak można być z kolesiem, który sobie nie goli??? 07.02.08, 18:38 eł!! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:06 tzn? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:35 tzn- nie idzie z trendami ala D. Beckham Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:36 hmmm a kto to jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:45 Ale jesteś zacofany :P Na szczęście BOSKA Ally śpieszy z ratunkiem i odpowiednim linkiem, abyś mógł nadrobić zaległości i być COOL: www.kozaczek.pl/plotka.php?id=6591&b=1 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:47 o dzieki Boska Ally :) czyli on chyba gra w pilke. teraz bede mogl zaistniec i powiedziec, hej mala lubisz kopac w pilke jak dejwid? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:54 ...i strzelać gole ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:55 ale cos mi sie kojarzy ze to chyba bramkarz? to moze lepiej nie bede nic mowil hehe Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:57 Nie bramkarz... na pomocy grał Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:58 hmmm :) dziwne, dobra wierze Ci :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 20:01 Nie wiem jak można tego nie wiedzieć :P Przypomnij sobie jego słynne karne na mistrzostwach, jak go cała anglia wyklinała :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 08.02.08, 16:53 ally daj spokój. Dziewica struga wariata i tyle. Fajny mieliśmy mecz z czechami co? :) (my polacy) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:03 W ogole nie rozumiem zasadnosci calej awantury. Co to, noszenie majtek jest obowiazkowe, czy co? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:04 wlasnie :)))))))))) brawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:31 obowiązkowe nie, ale w dobie aids i innych weneryków głupi ten co ryzykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:32 Aa to brak majtek moze spowodoac zarazenie HIV lub inna choroba weneryczna? Ciekawa teoria.. badzo ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:34 nie pierwsza i nie ostatnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:41 Ale wiesz, to jest wygodna teoria bo wtedy koscielne zakazy uzywania prezerwatyw nie wygladaja tak zle.. po co prezerwatywa skoro majtki wystarcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:41 Oczywiście. Wybraz sobie, ze jakas fanka dody, wzorem swojej idolki, nie zaklada majtek pod spodniczke i siada gołą cipką w autobusie, na ławce, w restauracji i przy okazji wyciera cipką wszystkie syfy, które tam były. PROSTE. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:43 no wlasnie, ja sie zgadzam, a pozniej ma sie pryszcza pod nosem albo piecze jezyk!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:47 Nikt nie sugerowal, zeby obok majtek zaniedbywac zakladanie wszelkich innych czesci garderoby :-) Ja, gdy nie nosze majtek, zawsze mam na sobie jakas spodniczke albo delikatne, lniane lub bawelniane spodnie. Nigdy niczego cipka nie wycieram. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:48 czy mozecie nie schodzic z tematu przewodniego? dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 21:36 Przepraszam, juz nic nie gadam. Temat przewodni mnie nie interesuje - gola sie ci, ktorym pasuje, a komu nie pasuje, ten sie nie goli. Nie mam nic wiecej do powiedzenia na ten temat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 21:44 Ale czy wolno sobie golnąć jednego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 01:32 Mozna golnac jednego, mozna golnac dwa, a mozna i cala noc golic, ale to dzis nie dla mnie, bo juz na zapalkach oczy trzymam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:47 No wlasnie sobie wyobrazilem i wychodzi mi na to, ze owa fanka nie nie nie tylko majtek ale i tez spodni lub spodniczki.. A do tego te miliardy virusow HIV pleniacych sie na kazdym siedzeniu w kazdym autobusie.... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:54 Załóż sobie kiedyś spodniczkę, a wtedy przekonasz się, że siadając podwija się ona do góry. Hiv nie hiv- Ja się brzydzę siedziec w autobusie nawet w spodniach ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:56 buehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:58 z czego radość ??:PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:00 hmm a nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:04 smiej się... ale taka prawda :P Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 20:40 No to już jakaś fobia,niechybnie. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:53 te syfy to z majtkową barierą też sobie radzą... Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 20:44 Tym bardziej z majtkowo-stringową.Czyżby w związku z tym noszenie stringów było niehigieniczne? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:39 o kurde to juz wiecej nie bede lizal lawki bo pozniej ktoras siadze i bede mial dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:43 no.. nie spuszczaj się na ławkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:43 jezykiem ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:49 W ogóle nos ze sobą husteczki/ albo folie, które rozkładaj przed siedzeniem, bo strach pomyslec co tam wcześniej siedziało bez majtek. Moje ubrania by umarły :( Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:51 to Ty nigdy w parku nie spalas? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:55 Czy Ja wyglądam na kogoś kto sypia w parku?:P Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:57 no nie wiem :) nie widzialem Cie, nigdy nie oceniam ludzi po tym jak i co pisza :) jesienia nie jest zle :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:59 To by była sensacja- najbardziej zmanierowana osoba na forum gazeta spi w parku ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:01 w tiwi by pokazaly :) dobra Ally - stop, bo mnie pozniej Twoj chlopak - 'kill me' :) a ja lubie siebie i swoje mile zycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:02 Mój chłopak w delegacji w Dubaju siedzi i nie czyta for ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:14 fajne miejsce, szczegolnie hotel tysiaca i jednej gwiazdy :), yasne yasne :) naprawde - nie moge :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:18 Nie wiem, nie zabrał Mnie. czego nie możesz?:P Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:16 ja nie wiem :(( nigdy z żadną nie byłam :(( ale w ogóle co to za moda - mnie i tak ogląda tam tylko jedna osoba (no, jeszcze lekarz czasem) - więc mnie niczyje zdanie na ten temat nie interesuje. głupia dyskusja, można co najwyżej ze swoją kobietą przedyskutować i wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:53 a co powiesz o wplywie koreanskich zuzlowcow na efekt cieplarniany w poludniowych chinach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:58 o, i to jest temat. koreańscy żużlowcy, jak powszechnie wiadomo, nerwy koją wielkimi ilościami japońskiego piwa chłodzonego w przedpotopowych lodówkach. Olbrzymie ilości generowanego w ten sposób freonu sprawiają, że Chiny dotyka przestraszliwy efekt cieplarniany - objawiający się nie wiadomo dlaczego wyjątkowo mroźną zimą, czego efektem będą u nas droższe niż zwykle truskawki. I tutaj widze wyraźny wpływ na moje menu, a owłosienie łonowe Dody co najwyżej lekko wzburza moją treść żołądkową... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:00 siersc? :P Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:03 Myslenie o sierści Dody w sumie sprawia, że zjedzona przeze mnie kolacja ma ochotę wrócić ta samą drogą, co przyszła... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:13 no to tez trzeba umiec :) na sciane najlepiej wtedy sobie butow nie zawalisz :) dobra, a Ty jakie serwisy czytasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:23 serwisy? wyłącznie plotkarskie. i monitoruję nowe filmiki na redtube.com. faceci nie lubią zbyt inteligentnych to staram się nie rozwijać. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:52 dziewice napisał: > normalna Kobieta ma kotka - pamietajcie :). To ja jestem ekstranormalna, bo mam dwa kotki. I gdybym tylko próbowała któregoś ogolić, to by mi się z pazurami do gardła rzucił :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:53 w Twoim przypadku, nie mialem watpliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:54 Skąd taki miły kredyt zaufania i wiary we mnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:59 hmmm a nie wiem? :) lubisz zupe ogorkowa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:09 Lubię, robię i nie jem innej, niż zrobioną przez moją mamę lub przeze mnie. A co ma zupa do futerka? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:12 wiedzialem TO :) bosko :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:18 No ja tak widzę, że Ty lubisz z profesorskim zacięciem upomnieć innych, żeby się tematu trzymali, a sam tylko o żarełku. Nieważne czy w towarzystwie kotka czy piłki nożnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus.camby Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:30 dziewice napisały: > (...) > normalna Kobieta ma kotka - pamietajcie :) _______________________________ Nawet w elementarzu było przecież napisane "Ala ma kota". Ale co z kobietami, które mają inaczej na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk jakby ktos mi zrobił takie 07.02.08, 20:47 zdjęcie, to bym sie lekko zawstydziła... :p a co do fryzurki, to każdy lubi co innego... i nie zamierzam się kierować obcego opinią.... ważne jest co chcę ja i mój facet :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Pęknięty jeż. :))) 07.02.08, 23:30 magagiga.wrzuta.pl/audio/naKVfffShd/dj_buhh_feat._tede_kolcz_-_pekniety_jez_bezele_hymn To ja już nie wiem jak jest...;D;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 09:12 ja tez gole bo dla mnie to bardziej estetyczne Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 13:59 A mnie bardzo odrzuca całościowo wygolony facet, tzn.klatka i kończyny. Taki wg. mnie oślizgły.Jak d..a pawiana. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 srutu tutu 08.02.08, 20:24 wydepilowane na zero bikini prezentuje sie wizualnie duzo lepiej, pomijając juz doznania innej (in plus) kategorii. Jak poznasz to zrozumiesz, teraz nie masz pojecia o świecie, dziecinko. Dorosnij, spotkaj kobiete z wydepilowanym bikini, poznaj uroki i załóz nowy watek, tym razem madrzejszy, bo ten mozna potłuc o kant stołu. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: srutu tutu 08.02.08, 20:26 Bywa, że mężczyzną o staromodnych poglądach kojarzy się to z pedofilią. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: srutu tutu 08.02.08, 20:29 niech sobie barany poogradaja obrazy mistrzów renesansowych, panie nie były na nich zarosniete w dolnych partiach... Mi to sie te kudły tam i jeszcze pod pachami kojarza z arcyniechlujnoscią. Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 21:54 ttp://www.pudelek.pl/artykul/8139/doda_miala_majtki_na_telekamerach_dowod Może jednak ma "kotka". Chyba jej tylko gacie rozjaśnili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 22:02 Ja tam bym prędzej się tej kiecy czepiła. Toż to jak ślubna. Jacykow by ją chyba zjechał. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 22:09 Gdzieżby. Ostatnio ją przecież chwalił, że taka "oryginalna" jest. No i... www.pudelek.pl/artykul/8171/doda_jacykow_wnm/ No już, koniec z tymi Pudelkowymi brudami! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 22:13 Może mu zapłaciła albo sam jest jej stylistą. Ogólnie się przyznam, że Dodę nawet lubię, bo mnie bawi. Tyle, że to twarda babka mimo tego jej udawanego śmiechu i takie kiece do niej nie pasują. Bardziej z pazurem powinno być, a nie taki bal Kopciuszka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikka07 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 09.02.08, 22:18 moj mowi, ze lubi taką zarosnieta cipe hihi Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 09.02.08, 10:01 :) Odpowiedz Link Zgłoś