Dodaj do ulubionych

jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :)

07.02.08, 17:05
www.plotek.pl/plotek/1,78649,4908400.html
dziewczyny nie poddawajcie sie tej modzie, ja bym tak nie mogl.

mnie to odstarsza.

normalna Kobieta ma kotka - pamietajcie :).
Obserwuj wątek
    • kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:07
      Znaczy jestes fanka wlochow wylazacych z majtek? fuj
      • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:08
        az tak to sie nie zastanawialem, ale tu mowimy o czyms innym :)
        • kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:10
          Alez nie o czym innym.. na tej focie nie widac co ona tak naprawde
          ma. Widac, ze ma wygolone miesca w ktorych moze dochodzic do
          wylazenia wlochow spod majtek...
          • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:11
            nie patrze na obce Kobiety wiec nie wiem co tam widac, a czego nie. stwierdzilem
            ogolnie :)

moje stwierdzenie dotyczy 100%
          • poecia1 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:11
            Każdemu podoba się co innego, ja wlosów nie lubie i już raczej nie
            polubię:)
    • kalina.tt Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:13
      > normalna Kobieta ma kotka - pamietajcie :)

Normalny facet nie siedzi na plotkarskich portalach, więc wali mnie to czy ci
      sie zarost podoba czy nie.
      • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:14
        ja jestem prosty podali mi na glownej, wiec kliknalem :) trzeba wiedziec co sie
        na swiecie dzieje :) calym swiecie :)

no ale nie mowimy o Tobie tylko ja tak sobie ogolnie :)
        • kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:15
          To Ty facet jestes? Kurde.. sam pewnie masz tam czupryne co?
          • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:18
            o f-u-c-k kolo kolo zmien sobie nicka bo masz jak Kobieta

• kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:19
              Policz do 10, odetchnij pare razy i napisz to jeszcze raz.. ale tak
              aby mialo rece i nogi...
      • kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:15
        Jestes w bledzie.. faceci powinni odwiedzac takie portale, powinni
        ogladac TVN Style i podobne rzeczy.. to pomaga w zrozumieniu Was...
        • kalina.tt Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:25
          kontik_71 napisał:

> Jestes w bledzie.. faceci powinni odwiedzac takie portale, powinni
          > ogladac TVN Style i podobne rzeczy.. to pomaga w zrozumieniu Was...

Plotkarskie portale są dla osób o IQ zbliżonym do małpiego....
          • kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:26
            Ale zauwaz, ze uczeni obserwuja zachowanie malp :)
            • kalina.tt Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 15:02
              kontik_71 napisał:

> Ale zauwaz, ze uczeni obserwuja zachowanie malp :)

Ale nie po to by wchodzić z nimi w związki....
              Swoją drogą, twoje problemy z kobietami mogą nie wynikać z braku zrozumienia ww.
              tyko, ze zbyt dużego twojego ego...
          • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 18:13
            czy IQ to jakies ciasto? :)

mniam mniam :)
        • avital84 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 21:58
          kontik_71 napisał:

> Jestes w bledzie.. faceci powinni odwiedzac takie portale, powinni
          > ogladac TVN Style i podobne rzeczy.. to pomaga w zrozumieniu Was...

To mnie byś nie zrozumiał w takim razie, bo nie odwiedzam takich portali i nie
          oglądam TVN Style.

Ciekawe co to pomaga zrozumieć. ;D
    • demonii Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:13

A co z tymi które maja pieska? :> Nie są normalne? ;)
      • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:15
        to kolejny ciekawy temat, czy uwazasz, ze powinnismy o tym porozmawiac? :)
        • demonii Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:41
          Owszem, myślę że wart jest dyskusji ;)
          • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:42
            no dobra, skoro musimy :)

jak ma na imie Twoj piesek? :)
            • demonii Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:44
              Kto napisał, że musimy? :)
              To co, te z pieskiem są nienormalne? :)
              • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:46
                niemoralne? :) /no nie wiem :)

a sa takie? znasz jakies przypadki ? :) czy to sie jakos objawia? :)

ja to nie wiem jakbym nazwal :), a Ty ? ;)
                • demonii Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:55
                  Nienormalnych znam całe mnóstwo, jedne maja kotki inne psy - a jeszcze inne
                  (powiem Ci w tajemnicy i szeptem: nie mają nawet rybek) :)

> ja to nie wiem jakbym nazwal :), a Ty ? ;)
                  Nie mam zielonego pojęcia, niebieskiego też nie :)
                  • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 17:59
                    pozostaja jeszcze te z chomikiem, bobrem lub lasiczka. moze lepiej zakonczmy
                    tutaj bo to jakis globalny problem ruszamy :).

uff dobrze ze uzywasz kolorow ktore znam :)
                    • demonii Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 18:02
                      Tak, tak :)
                      Lepiej bierz się za to sprzątanie :)
                      • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 18:04
                        to beda niezapomniane chwile :)

dzieks
    • iberia.pl who is "lasia"??? 07.02.08, 17:51
      no wiesz nie kazdy lubi bobry....
      Nie ma to jak zloty srodek czyli przystrzyzenie :-)
      • dziewice Re: who is "lasia"??? 07.02.08, 17:53
        no ale nie taki kojak, hehe :)
        • iberia.pl Re: who is "lasia"??? 07.02.08, 17:56
          dziewice napisał:

> no ale nie taki kojak, hehe :)

skad wiesz jak ma Dodzia?Na podstawie sfabrykowanego zdjecia w
          brukowcu?
          • dziewice Re: who is "lasia"??? 07.02.08, 18:00
            przeciez to powazna gazeta jest pisza tam prawde i ja w nia wierze szczerze, a
            doda to mnie nie interesuje
          • rgard Re: who is "lasia"??? 08.02.08, 23:56
            niech będzie KAJAK
      • dziewice Re: who is "lasia"??? 07.02.08, 17:53
        sklo, looknij w gugle
    • dziewice dobra - niewazne 07.02.08, 18:16
      wazne aby pachl lub jak kto woli pachnial :)

to tyle ciao i tego
    • trusia29 kazdy lubi co innego 07.02.08, 18:29
      Ja nie wyobrazam sobie, abym miala mieć włosy gdziekolwiek poza
      glowa. I jakoś żaden facet nie narzekał - przeciwnie.
      • dziewice Re: kazdy lubi co innego 07.02.08, 19:05
        hmmmm no nie wiem mozna miec wasy, brode :)
    • hotally jak można być z kolesiem, który sobie nie goli??? 07.02.08, 18:38

eł!!
      ;/
      • dziewice Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:06
        tzn? :)
        • hotally Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:35
          tzn- nie idzie z trendami ala D. Beckham
          • dziewice Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:36
            hmmm a kto to jest? :)
            • hotally Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:45
              Ale jesteś zacofany :P
              Na szczęście BOSKA Ally śpieszy z ratunkiem i odpowiednim linkiem, abyś mógł
              nadrobić zaległości i być COOL:

www.kozaczek.pl/plotka.php?id=6591&b=1
              • dziewice Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:47
                o dzieki Boska Ally :) czyli on chyba gra w pilke. teraz bede mogl zaistniec i
                powiedziec, hej mala lubisz kopac w pilke jak dejwid? :)
                • hotally Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:54
                  ...i strzelać gole ;]
                  • dziewice Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:55
                    ale cos mi sie kojarzy ze to chyba bramkarz?

to moze lepiej nie bede nic mowil hehe
                    • hotally Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:57
                      Nie bramkarz... na pomocy grał
                      • dziewice Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 19:58
                        hmmm :) dziwne, dobra wierze Ci :)
                        • hotally Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 07.02.08, 20:01
                          Nie wiem jak można tego nie wiedzieć :P
                          Przypomnij sobie jego słynne karne na mistrzostwach, jak go cała anglia
                          wyklinała :)))))))
                          • zoofka Re: jak można być z kolesiem, który sobie nie gol 08.02.08, 16:53
                            ally daj spokój. Dziewica struga wariata i tyle.
                            Fajny mieliśmy mecz z czechami co? :) (my polacy)
                            pozdrawiam
    • eeela Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:03
      W ogole nie rozumiem zasadnosci calej awantury. Co to, noszenie majtek jest
      obowiazkowe, czy co? :-)
      • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:04
        wlasnie :))))))))))
        brawo :)
      • hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:31
        obowiązkowe nie, ale w dobie aids i innych weneryków głupi ten co ryzykuje.
        • kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:32
          Aa to brak majtek moze spowodoac zarazenie HIV lub inna choroba
          weneryczna? Ciekawa teoria.. badzo ciekawa
          • 2szarozielone Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:34
            nie pierwsza i nie ostatnia :)
            • kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:41
              Ale wiesz, to jest wygodna teoria bo wtedy koscielne zakazy uzywania
              prezerwatyw nie wygladaja tak zle.. po co prezerwatywa skoro majtki
              wystarcza :)
          • hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:41
            Oczywiście. Wybraz sobie, ze jakas fanka dody, wzorem swojej idolki, nie zaklada
            majtek pod spodniczke i siada gołą cipką w autobusie, na ławce, w restauracji i
            przy okazji wyciera cipką wszystkie syfy, które tam były.
            PROSTE.
            • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:43
              no wlasnie, ja sie zgadzam, a pozniej ma sie pryszcza pod nosem albo piecze
              jezyk!!!!!!
            • eeela Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:47
              Nikt nie sugerowal, zeby obok majtek zaniedbywac zakladanie wszelkich innych
              czesci garderoby :-)

Ja, gdy nie nosze majtek, zawsze mam na sobie jakas spodniczke albo delikatne,
              lniane lub bawelniane spodnie. Nigdy niczego cipka nie wycieram.
              • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:48
                czy mozecie nie schodzic z tematu przewodniego?

dziekuje :)
                • eeela Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 21:36
                  Przepraszam, juz nic nie gadam. Temat przewodni mnie nie interesuje - gola sie
                  ci, ktorym pasuje, a komu nie pasuje, ten sie nie goli. Nie mam nic wiecej do
                  powiedzenia na ten temat :-)
                  • funny_game Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 21:44
                    Ale czy wolno sobie golnąć jednego? :)
                    • eeela Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 01:32
                      Mozna golnac jednego, mozna golnac dwa, a mozna i cala noc golic, ale to dzis
                      nie dla mnie, bo juz na zapalkach oczy trzymam :-)
            • kontik_71 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:47
              No wlasnie sobie wyobrazilem i wychodzi mi na to, ze owa fanka nie
              nie nie tylko majtek ale i tez spodni lub spodniczki.. A do tego te
              miliardy virusow HIV pleniacych sie na kazdym siedzeniu w kazdym
              autobusie....
              • hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:54
                Załóż sobie kiedyś spodniczkę, a wtedy przekonasz się, że siadając podwija się
                ona do góry. Hiv nie hiv- Ja się brzydzę siedziec w autobusie nawet w spodniach ;/
                • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:56
                  buehehe :)
                  • hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:58
                    z czego radość ??:PPPPPPP
                    • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:00
                      hmm a nie wiem :)
                      • hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:04
                        smiej się... ale taka prawda :P
                • stedo Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 20:40
                  No to już jakaś fobia,niechybnie.
            • 2szarozielone Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:53
              te syfy to z majtkową barierą też sobie radzą...
              • stedo Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 20:44
                Tym bardziej z majtkowo-stringową.Czyżby w związku z tym noszenie stringów było
                niehigieniczne?
        • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:39
          o kurde to juz wiecej nie bede lizal lawki bo pozniej ktoras siadze i bede mial
          dzieci :)
          • hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:43
            no.. nie spuszczaj się na ławkę.
            • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:43
              jezykiem ? :)
              • hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:49
                W ogóle nos ze sobą husteczki/ albo folie, które rozkładaj przed siedzeniem, bo
                strach pomyslec co tam wcześniej siedziało bez majtek. Moje ubrania by umarły :(
                • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:51
                  to Ty nigdy w parku nie spalas? :))
                  • hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:55
                    Czy Ja wyglądam na kogoś kto sypia w parku?:P
                    • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:57
                      no nie wiem :) nie widzialem Cie, nigdy nie oceniam ludzi po tym jak i co pisza :)

jesienia nie jest zle :)
                      • hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:59
                        To by była sensacja- najbardziej zmanierowana osoba na forum gazeta spi w parku ;]
                        • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:01
                          w tiwi by pokazaly :)

dobra Ally - stop, bo mnie pozniej Twoj chlopak - 'kill me' :)

a ja lubie siebie i swoje mile zycie :)
                          • hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:02
                            Mój chłopak w delegacji w Dubaju siedzi i nie czyta for ;]
                            • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:14
                              fajne miejsce, szczegolnie hotel tysiaca i jednej gwiazdy :), yasne yasne :)

naprawde - nie moge :)

• hotally Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:18
                                Nie wiem, nie zabrał Mnie.

czego nie możesz?:P
    • 2szarozielone Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:16
      ja nie wiem :(( nigdy z żadną nie byłam :(( ale w ogóle co to za moda - mnie i
      tak ogląda tam tylko jedna osoba (no, jeszcze lekarz czasem) - więc mnie niczyje
      zdanie na ten temat nie interesuje. głupia dyskusja, można co najwyżej ze swoją
      kobietą przedyskutować i wystarczy :)
      • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:53
        a co powiesz o wplywie koreanskich zuzlowcow na efekt cieplarniany w
        poludniowych chinach? :)
        • 2szarozielone Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:58
          o, i to jest temat. koreańscy żużlowcy, jak powszechnie wiadomo, nerwy koją
          wielkimi ilościami japońskiego piwa chłodzonego w przedpotopowych lodówkach.
          Olbrzymie ilości generowanego w ten sposób freonu sprawiają, że Chiny dotyka
          przestraszliwy efekt cieplarniany - objawiający się nie wiadomo dlaczego
          wyjątkowo mroźną zimą, czego efektem będą u nas droższe niż zwykle truskawki. I
          tutaj widze wyraźny wpływ na moje menu, a owłosienie łonowe Dody co najwyżej
          lekko wzburza moją treść żołądkową...
          • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:00
            siersc? :P
            • 2szarozielone Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:03
              Myslenie o sierści Dody w sumie sprawia, że zjedzona przeze mnie kolacja ma
              ochotę wrócić ta samą drogą, co przyszła...
              • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:13
                no to tez trzeba umiec :) na sciane najlepiej wtedy sobie butow nie zawalisz :)

dobra, a Ty jakie serwisy czytasz? :)
                • 2szarozielone Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:23
                  serwisy? wyłącznie plotkarskie. i monitoruję nowe filmiki na redtube.com. faceci
                  nie lubią zbyt inteligentnych to staram się nie rozwijać.
    • funny_game Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:52
      dziewice napisał:

> normalna Kobieta ma kotka - pamietajcie :).

To ja jestem ekstranormalna, bo mam dwa kotki. I gdybym tylko próbowała któregoś
      ogolić, to by mi się z pazurami do gardła rzucił :)
      • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:53
        w Twoim przypadku, nie mialem watpliwosci :)
        • funny_game Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:54
          Skąd taki miły kredyt zaufania i wiary we mnie? :)
          • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 19:59
            hmmm a nie wiem? :)

lubisz zupe ogorkowa? :)
            • funny_game Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:09
              Lubię, robię i nie jem innej, niż zrobioną przez moją mamę lub przeze mnie.
              A co ma zupa do futerka?
              • dziewice Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:12
                wiedzialem TO :)

bosko :)

• funny_game Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:18
                  No ja tak widzę, że Ty lubisz z profesorskim zacięciem upomnieć innych, żeby się
                  tematu trzymali, a sam tylko o żarełku. Nieważne czy w towarzystwie kotka czy
                  piłki nożnej ;)
    • marcus.camby Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 07.02.08, 20:30
      dziewice napisały:

> (...)

Nawet w elementarzu było przecież napisane "Ala ma kota".
      Ale co z kobietami, które mają inaczej na imię?
    • butterflymk jakby ktos mi zrobił takie 07.02.08, 20:47
      zdjęcie, to bym sie lekko zawstydziła...
      :p
      a co do fryzurki, to każdy lubi co innego...
      i nie zamierzam się kierować obcego opinią....
      ważne jest co chcę ja i mój facet :D
    • avital84 Pęknięty jeż. :))) 07.02.08, 23:30
      magagiga.wrzuta.pl/audio/naKVfffShd/dj_buhh_feat._tede_kolcz_-_pekniety_jez_bezele_hymn

To ja już nie wiem jak jest...;D;D;D
    • modliszka24 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 09:12
      ja tez gole bo dla mnie to bardziej estetyczne
      • stedo Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 13:59
        A mnie bardzo odrzuca całościowo wygolony facet, tzn.klatka i kończyny. Taki wg.
        mnie oślizgły.Jak d..a pawiana.
    • zoofka wypraszam sobie! 08.02.08, 16:48
      jestem jak najzupełniej normalna.
    • kamelia04.08.2007 srutu tutu 08.02.08, 20:24
      wydepilowane na zero bikini prezentuje sie wizualnie duzo lepiej,
      pomijając juz doznania innej (in plus) kategorii.

Jak poznasz to zrozumiesz, teraz nie masz pojecia o świecie,
      dziecinko. Dorosnij, spotkaj kobiete z wydepilowanym bikini, poznaj
      uroki i załóz nowy watek, tym razem madrzejszy, bo ten mozna potłuc
      o kant stołu.
      • avital84 Re: srutu tutu 08.02.08, 20:26
        Bywa, że mężczyzną o staromodnych poglądach kojarzy się to z pedofilią. ;P
        • avital84 Re: srutu tutu 08.02.08, 20:27
          OM :)
        • kamelia04.08.2007 Re: srutu tutu 08.02.08, 20:29
          niech sobie barany poogradaja obrazy mistrzów renesansowych, panie
          nie były na nich zarosniete w dolnych partiach...

Mi to sie te kudły tam i jeszcze pod pachami kojarza z
          arcyniechlujnoscią.
    • aquira Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 21:54
      ttp://www.pudelek.pl/artykul/8139/doda_miala_majtki_na_telekamerach_dowod
      Może jednak ma "kotka". Chyba jej tylko gacie rozjaśnili ;)
      • avital84 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 22:02
        Ja tam bym prędzej się tej kiecy czepiła.
        Toż to jak ślubna. Jacykow by ją chyba zjechał. ;P
        • aquira Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 22:09
          Gdzieżby. Ostatnio ją przecież chwalił, że taka "oryginalna" jest.
          No i...
          www.pudelek.pl/artykul/8171/doda_jacykow_wnm/
          No już, koniec z tymi Pudelkowymi brudami! ;)
          • avital84 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 08.02.08, 22:13
            Może mu zapłaciła albo sam jest jej stylistą.

Ogólnie się przyznam, że Dodę nawet lubię, bo mnie
            bawi. Tyle, że to twarda babka mimo tego jej udawanego śmiechu
            i takie kiece do niej nie pasują. Bardziej z pazurem powinno być,
            a nie taki bal Kopciuszka. :)
          • mikka07 Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 09.02.08, 22:18
            moj mowi, ze lubi taką zarosnieta cipe hihi
    • cala_w_kwiatkach Re: jak mozna byc z lasia co sobie goli??? :) 09.02.08, 10:01
      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka