2szarozielone 09.02.08, 12:51 Znów się piątkowo wstawiłam i wysyłałam smsy, których za diabła nie pamiętam. Dopiero w folderze "wysłane" sprawdziłam. Nie jest dobrze, panie i panowie, nie jest... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_de_vratislavia Re: choroba jasna 09.02.08, 13:04 Skoro Wasza relacja jest głęboka (nie na etapie podrywu) durny sms nie zaszkodzi. Swoją drogą...może wyjdę na upierdliwą ciotkę...ale muisz się "wstawiać"? Takie "wstawianie się" ,nawet raz w tygodniu lub rzadziej - dobre nie jest. Organizm kobiety może uzależnić się od alkoholu nawet jak się pije tylko "weekendowo". Serio. Serio. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: choroba jasna 09.02.08, 13:24 Heh, no nic strasznie głupiego nie napisałam - a on mi odpisał bardzo miło, na szczęście. Właściwie napisałam coś, czego może na trzeźwo bym nie wyartykułowała, a warto było. A wstawiać się nie muszę, ale czasem mi się zdarza... Urodziny kumpla były i tak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: choroba jasna 09.02.08, 13:30 2szarozielone napisała: > Heh, no nic strasznie głupiego nie napisałam - a on mi odpisał bardzo miło, na > szczęście. Właściwie napisałam coś, czego może na trzeźwo bym nie > wyartykułowała, a warto było. No to czemu pisałaś coś innegow pierwszym poście? Że nie jest dobrze etc.? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: choroba jasna 09.02.08, 13:34 bo tak to trawię teraz. najpiew się przestraszyłam, że za bardzo się odsłoniłam. a teraz sobie myślę, że to jednak dobrze. procesy myślowe dziś wolno we mnie zachodzą... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: choroba jasna 09.02.08, 13:39 2szarozielone napisała: > bo tak to trawię teraz. najpiew się przestraszyłam, że za bardzo się odsłoniłam a teraz sobie myślę, że to jednak dobrze. Morał: częściej pić, bo in vino veritas i same głębokie myśli się wtedy rodzą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: choroba jasna 09.02.08, 14:00 Heheh :) Częściej to nie, bo się doigram i głupoty jakieś porobię ;) Chociaż facet anielską cierpliwość ma, bo nie takie rzeczy w życiu widział... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: choroba jasna 09.02.08, 14:21 tylko dlaczego w pierwszym poscie uzylas slowka "ZNOW sie piatkowo wstawilam..." skoro zdarza sie czasami jedynie... Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: choroba jasna 09.02.08, 14:25 bo jak już się zdarza, to w piątek. i zazwyczaj wtedy piszę durne smsy. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: choroba jasna 09.02.08, 13:10 oj niebobrze... odczekaj troche i zrob test ciazowy... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: choroba jasna 09.02.08, 13:15 Po tytule wątku to myślałam, że będzie o Majkelu Dżeksonie. A ja wczoraj na trzeźwo napisałam na innym forum "mam małe cycki", a miało być "ma małe cycki". Wielkie mi rzeczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: choroba jasna 09.02.08, 13:20 Oni wszycy mają duże (w porównaniu z mózgiem) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: choroba jasna 09.02.08, 13:22 Czyli wychodzi na to, że mają mózgi duże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: choroba jasna 09.02.08, 13:22 aaaa... nienie... w tym porownaniu to mam bardzo niewielkiego, ze tak powiem skromnie spuszczajac oczy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: choroba jasna 09.02.08, 13:24 ale to zadna troska. czysta ciekawosc to byla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: choroba jasna 09.02.08, 13:26 Łe, a już myślałam, że Ty taki jak z Jane Austen! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: choroba jasna 09.02.08, 13:27 ;))) Jako jedyna zwróciłaś uwagę na ten wyśmienity żart! ;))) Cała reszta jak zwykle cycki i cycki, penisy i penisy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: choroba jasna 09.02.08, 13:29 no bo ja nie lubię o cyckach i penisach rozmawiać, bo kompleksy mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: choroba jasna 09.02.08, 13:30 A, no to jeszcze o mózgu jest, ale mnie wyszło, że to na jedno wychodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: choroba jasna 09.02.08, 13:33 to nie tak faceci nie maja mozgow w ogole. tylko fiuty. i zoladki. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: choroba jasna 09.02.08, 13:38 Ależ nie. Co prawda nie jestem facetem, ale mam jaja i wiem, że się z mózgiem nie wykluczają. Skąd ten samokrytyczno-ironiczny ton? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: choroba jasna 09.02.08, 13:42 a na powaznie : pewnie ze sie nie wykluczaja, tak samo jak moga istniec kobiety jednoczesnie piekne i madre. problem w tym ze zarowno pierwszy jak i drugi przypadek to cholernie rzadkie rasy. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: choroba jasna 09.02.08, 13:43 Albo wolimy tak uważać, żeby samemu poczuć się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: choroba jasna 09.02.08, 13:49 No dobrze, jak sobie w głowie "przebiegnę" po znajomych, to faktycznie pewnych okazów jest znacznie mniej, niż innych. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: choroba jasna 09.02.08, 13:35 w temacie mózgu to ja też mam kompleksy. tylko ten Majkel mi sie jakiś bezpieczny wydał, bo kompleksów ni mam na jego tle :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: choroba jasna 09.02.08, 13:36 No ale chyba nie będziemy o nim gadać, bo to już w ogóle żałość człowieka weźmie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: choroba jasna 09.02.08, 13:33 > A ja wczoraj na trzeźwo napisałam na innym forum Oł maaj, to Ty jeszcze na innym forum się udzielasz? Też z taką samą intensywnością?? :-) Normalnie kobieta - guma jakaś. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: choroba jasna 09.02.08, 13:36 Tam napisałam wczoraj post czy dwa. I jeszcze kilkanaście na innym i jeszcze ze dwa na innym i jeszcze zajrzałam na dwa inne :) Odpowiedz Link Zgłoś