namastee 29.02.08, 01:22 proponuje jakas babska pogawedke dla bezsennych :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 01:37 Fajny temat by się przydał:) Tylko prosze nie o zdradach i romansach;) Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 01:43 hehe zgoda :) proponuje typowo damskie tematy, moze sie po- rozmarzymy? ponarzekamy? jak my to wspaniale potrafimy hehe... albo wymienimy jakimis ciekawymi pogladami, sprawdzonymi zachowaniami itp? :) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 01:46 Ostatnio mało niewiele powodów do narzekania:) Więc wolę pomarzyć np o ciepłych krajach, mam cicha nadzieję, że w tym roku uda mi się w końcu pojechać do Hiszpanii w wakację. Jak oczywiście sobie z praktykami studenckimi wszystko poukładam:) A tak na marginesie jutro jadę to załatwiać, więc trzymajcie kciuki dziewczyny;) Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 01:50 a jakie studia jesli mozna? ja poki co marze o zaliczeniu wszystkiego ;) poza tym strasznie chcialabym zroganizowac sobie portfolio, ale wszedzie drogo, azeby pchac sie do agencji mam jakies 5 cm za duzo w pasie ;/ marza mi sie sesje foto i o dziwo naprawde nie dla kasy, tylko jakos tak... :) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 01:53 Studiuję biotechnolgię i muszę w tym roku odbyć praktyki w jakimś laboratorium, żeby się trochę oswoić z prawdziwą pracą:) A ile masz w pasie;) mnie to się zawsze wydawało, że jak na modelkę to jestem z 10 cm za niska, ale sie pocieszam, że jak kariera naukowa mi nie wyjdzie to zawsze będę mogła iść tańczyć na rurze;) Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 01:57 jakies 72-3, ale 6.. powinna byc z przadu... ;/ a ja jestem zwykla zgrabna dziewczyna a nie jakims chuchrem i nie zamierzam sie wychudzac :) a co do kierunku, ciekawy i zapewne nielatwy, powodzenia zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 01:58 Ech nawet nie wiesz jak sie obijam i jak korzystam z uroków zycia studenckiego:) Ale cóż nagroda na Nobla i tak zawsze jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:01 no wlasnie!! ja mam to samo!! nie moge sie tak solidnie zabrac do nauki, no po prostu mam takiego LENIA !! az mnie to irytuje ;] zamiast zakuwac, bawie sie, imprezuje, bawie... szaleje.. no 'masakra jakas' ;] moze macie jakies rady jak sie zebrac do nauki? (sorki ze brak przeciwnkoe-nie chce mi sie;]) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:04 Wiesz ja dopiero na studiach zaczęłam prawdziwe życie, takie na luzie, pełne smiechu, zabawy, znajomych i nauka w ogóle straciła dla mnie atrakcyjność. Za to w liceum byłam dziobak pierwszej wody, tylko co to za życie było;( Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:09 no u mnie mniej-wiecej podobnie :) czasem sie zastanawiam czy aby nie za bardzo sie rozbrykalam ;] ostatnio sie zastanawialysmy z kumpela czy nie popadamy w alkoholizm ;] ale stwierdzilysny ze jestesmy mlode i sie bawimy, potem nasza zabawa bedzie juz tylko przy dzieciach i niedojrzalych mezach... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:12 Oto chodzi, żyje się tylko raz, potem się tylko straszy;) Trzeba troche pokorzystać;) Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:17 no dokladnie!! czasem mysle ze troche przeginam ;] ale potem mowie sobie a co tam, przynajmniej bede miala co kiedys wspominac :) a gdzie stydiujesz? we wroclawiu moze? Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:22 W Lublinie:) Moim zdaniem czasem trzeba troche przegiąć, nawet przekroczyć jakąś tam granice, zaryzykować właśnie, żeby kiedyś się nie obudzić z myślą, że się przespało szanse, okazje itd. Ja do tej pory najbardziej żałuję czegoś czego nie zrobiłam, bo się bałam, a wszystkie szaleństwa sobie wybaczam;) Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:24 no i slusznie! lepiej zalowac tego czego sie nie zrobilo :) ale to nic, jeszcze to nadrobisz ;] jestem tego pewna :) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:24 Ech tej jednej jesieni bardzo żałuję, ale cóż widocznie tak musiało być:) Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:28 chcesz o tym porozmawiac ;) wiesz czego ja zaluje? bledow popelnionych w moim zwiazku, tego ze pokazalm mu ze jestem cala dla niego, ze go bardzo kocham, ze nie bylam surowa i nie potrafie sie juz przestawic, ze wciaz wybaczam co prawda drobnostki ale kobiete bola nawet male przykrosci... ehh.. a teraz nie potrafie od niego odejsc.. choc go kocham chyba chcialabym sie rozstac.. i coz... chyba rozmowe sprowadzilam do najgorszego tematu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:40 Te błedy, o których mówisz to chyba każda z nas kiedyś popełniła, też nie jestem od nich wolna niestety. Tak to juz jest, że czasem za bardzo uzęwnetrzniamy uczucia, emocja itd. Rozumiem co przeżywasz... A co do mojej jesieni, to czułam, że to była miłość mojego życia, druga połówka pod każdym względem i bałam sie zaryzykować (odległość, różnica wieku i generalnie konwenanse). Ale to było już 4 lata temu, więc czas się pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:44 tez mialam podobna sytuacje... nas dzielila tylko odleglosc i... niezdecydowanie... teraz on jest jeszcze dalej (w Anglii) i ma dziewczyna z ktora planuje zycie... ja niby z moim obecnym tez chcemy byc zawsze razem... pisze niby bo to sie psuje... i chyba teraz zaczynam tak naprawde rozumiec to ze ja i 'tamten' bylismy prawdziwymi bratnimi duszami.... ehh.. szkoda ze nie wszystkie bledy da sie naprawic :( a tak na przyszlosc, ja uwazam, ze jezeli roznica wieku nie przekracza ok.15lat to jeszcze moze cos z tego byc i nie ma sensu zwazac na jakiekolwiek przeciwskazania, jezeli w glebi duszy czegos sie pragnie, trzeba do tego dazyc, dbac o swoje szczescie... badzmyh szczerzy-ludzie sa egoistami, a wyjatki nie zbawia swiata.. sama sie juz tego nauczylam.. Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:48 W moim przypadku to było aż 19 lat, ale na poziomie emocji, rozumienia świata, erotyki oraz wielu innych spraw, których nie umiem opisać dopasowanie było idealne. To było takie metafizyczne uczucie, chyba już nigdy więcej mnie to nie spotka, ale i tak się ciesze, że mogłam coś takiego przeżyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:53 w zyciu trzeba robic to czego sie chce, a nie zastanawiac sie co ludzie powiedza... ludzie Ci szczescia nie dadza.. tylko poszczegolni.. i widzisz cos nie moge sie oderwac, nie wiem czy oplaca mi sie w ogole klasc jak o 4.30 musze wstac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:58 Ja to już idę, bo pospać troche trzeba i Tobie też jednak radzę:) A tak swoją drogą już nigdy w życiu nie dam sobie wtłoczyć argumentu co ludzie powiedzą, albo nie tak byłaś wychowywana:) Całe szczęscie, że człowiek jednak na błędach trochę się uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
niecalkiemwyimaginowana Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 01:50 Tunezja... słońce... zimne "napoje"... żyć nie umierać! Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 01:54 zrobila sie jakas moda na tunezje :) tez mialam w planach z chlopakiem tam jechac.... ale tak najbardziej /jezeli chodzi o wycieczki;)/ marze o Jamajce, poczuc tn luz, zapalic trawke, posluchac reage (nie wiem czy dobrze napisalam), polozyc sie na plazy na lezaku, pic zimnego soczystego i slodkiego oczywiscie drinka i miec kwiaty na szyi... mmm... :) Odpowiedz Link Zgłoś
niecalkiemwyimaginowana Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 01:56 namastee palisz blanty;)? Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 01:58 ogolnie nie, ale zdarzylo mi sie pare razy (w dluugich odstepach) i chyba nigdy nie poczulam tego "luzu", jak to sie slyszy.. ale wiesz... jak juz wyjezdzac i korzystac z zycia... to co sie bede oszczedzac ;p jak juz sie luzowac to sie luzwac na maksa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 01:55 o tak leżeć pod palmą z kokosem w ręku:) Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 01:59 nie lubie kokosow ;p ale granaty mmm pychota ;] Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:01 Mnie chodziło bardziej o takiego drinka pitego z połówki kokosa:) jeszcze z małą parasolką dla lepszego klimatu;) Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:03 oo tak, drinkom bym nie odmowila ;] i oczywiscie jakis przystojny mulat z boskim cialkiem obok ;] o rany... ale sie rozmarzylam.......... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:06 Taki z wielkim wachlarzem z piór:) ech to by było coś... Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:11 i oczywiscie w samych hawajskich bokserrkach, z zapatrzonym w nas wzrokiem ;] i nic wiecej do szczescia nie trzeba... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:13 To kiedy jedziemy? Pakować już walizke;) Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:22 ja moge w kazdej chwili ;] hehe to co? dozobaczenia na lotnisku? ;] hehe masz takie uczucie czasem, ze strasznie pragniesz osiagnac w zyciu cos o czym marzysz? spelnic sie po prostu, ja bardzo pragne pczegos osiagnac i nie chodzi mi tu np o prace (choc tez) ale np. zwiedzic tyle miejsc, moze nawet sie przeniesc z tej polski, ja zastanawialam sie z chlopakiem nad hiszoania lub dubajem... marze miec wyjatkowe zycie, korzystac z kazdej okazji, spelniac marzenia, robic cos wyjatkowego... a nie prowadzic takiego szarego zycia jak wieksosc ludzi... bywam czasem taka marzycielka ze to az boli, nie potrafie tego przelac takim pisanym tekstem.. Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:27 Normalnie jakby własne myśli czytała:) Doskonale znam to uczucie i emocje mu towarzyszące. Może to wynika z tego, że mamy naprawde sporo mozliwości, wiele z tych marzeń ma realną szanse się spełnić. Nikt nas w kuchni nie zamknie;) Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:31 dokladnie!! mam nadzieje ze polska pojdzie w koncu troche do przodu zamiast sie cofac... zanim my skonczymy studia moze dojda jakies nowe mozliwosci... mamy 21.wiek... checi i sile... damy rade ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:36 Wiadomo, że studia trzymają na miejscu. Ale pomyśl jak je już skończymy to automatycznie staniemy się obywatelkami europy, świata... Nic nie stanie mam na przeszkodzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:40 no coz poecia... czas szybko leci, a ja mam jutro do szkoly na 8 do wieczora... milo ze moglam z kims sobie pogawedzic o pierdolkach :) pozdrawiam cieplutko, powodzenia w zyciu i dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:17 Tylko żeby ta palma za bardzo nie odbiła, jak poniektórym "w ciepłych krajach".Poeciu ty chyba wiesz o czym mówię bo udzielałaś się w tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 02:24 Jest trochę późno i nie bardzo wiem co masz na myśli:) Ostatnio najbardziej udzielałam się w kwestiach wyimaginowanej zazdrości, ale nie wiem czy to masz na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
niecalkiemwyimaginowana Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 01:52 Więc wy też studiujecie? ;) Myślałam, że tu starsze kobitki... ja też studiuje;) sajkolodży:P <<Psychologia>> Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: kto nie ma spania? 29.02.08, 18:38 ja to o tej porze mam 7 faze snu Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 01.03.08, 01:18 A ja znowu spać nie mogę, mimo że zarwałam poprzednią noc:( Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 01.03.08, 01:42 Ech przez faceta, nie jestem przyzwyczajona spać z nim w jednym łóżku. Nie dość, że zabiera mi kołdre i się rozpycha to jeszcze gada przez sen!? Zgroza normalnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kto nie ma spania? 01.03.08, 01:45 Ależ Ty jesteś nieczuła. :-P Ile ja bym dała za faceta w łóżku, oczywiście tylko do spania. ;-) Nawet może sobie mruczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 01.03.08, 01:50 Ech racja, bo dzisiaj go nie ma a ja i tak spać nie mogę, bo tesknie:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kto nie ma spania? 01.03.08, 01:56 > Ech racja, bo dzisiaj go nie ma a ja i tak spać nie mogę, > bo tesknie:( :-DD Rozwalasz mnie. Kurka, to wygląda na to, że z powodu tego faceta insomnia Ci grozi. :-) Ja mykam spać, dobranocka. Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto nie ma spania? 01.03.08, 01:57 Dobranoc:) a bezsenność to mam od lat tylko powody się zmieniają;) Odpowiedz Link Zgłoś