przystojny_sasiad 31.03.08, 08:56 No wiec jestem - i co? Tylko w gadaniu jestescie mocne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiecejczarnego Re: No to jestem. 31.03.08, 09:09 w zlym momencie sie pojawileś , teraz przesilenie zimowe i wszyscy maja spadek energii ( zwlaszcza seksualnej ) , choruja i chodza niewyspani bo jeszcze ta zmiana czasu na nasza niekorzysc , moze za tydzien ... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.grzeczna.kobieta Re: No to jestem. 31.03.08, 09:10 przystojny_sasiad napisał: > No wiec jestem - i co? Tylko w gadaniu jestescie mocne. no i ??? chyba nie kumam o co chodzi, chyba za malo kofeiny we krwi;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: No to jestem. 31.03.08, 09:12 poczekaj aż przejdą do czynów , będziesz w niebo wzięty :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.grzeczna.kobieta Re: No to jestem. 31.03.08, 09:14 ok juz wiem o co chodzi:))) wcale nie jestem pewna, ze ktoś Ciebie tutaj potrzebuje;))) teraz w modzie aseksualizm;) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: No to jestem. 31.03.08, 09:24 Kto się tam za przystojnego podszywa? Nie gadaj tylko dawaj fotkę do obiektywnej oceny, bo jak narazie to nie masz nawet wizytówki. ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: No to jestem. 31.03.08, 09:26 Nie tylko. Samo gadanie to lajcik w porównaniu z resztą. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: No to jestem. 31.03.08, 09:38 Ha ha ale się chwali ,a gdzie fotka Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: No to jestem. 31.03.08, 10:00 Te najbardziej zaangażowane w temat forumowiczki,wczoraj długo dyskutowały i teraz pewnie jeszcze śpią lub zmieniły swe preferencje po dłuższym zastanowieniu:)).Ale uwodż, uwodż, może któraś się nawróci i zainteresuje;)) Odpowiedz Link Zgłoś