Gość: renia IP: *.ath.spark.net.gr 05.09.03, 00:05 Zostalam wlasnie kobieta trzydziestoletnia . Smiac sie czy plakac? Mam ochote robic obie te rzeczy rownoczesnie. Pozdrawiam i Wasze zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daga Re: Stalo sie ! IP: *.futuro.com.pl 05.09.03, 00:07 Ah nasza stara Renia stara inaczej bo wciaz ma 18 lat i tak co roku po raz pierwszy je obchodzi sto lat sto lat TY juz wiesz czego ci zycze Ta co kocha skrycie buhahah czlowiek nie czuje jak mu sie rymuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Stalo sie ! IP: *.ath.spark.net.gr 05.09.03, 00:11 Gość portalu: daga napisał(a): > TY juz wiesz czego ci zycze Wiem wiem, ale obie wiemy, ze to sie nie spelni. No nic, wypijmy za to, Daga:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Stalo sie ! IP: 217.7.150.* 05.09.03, 00:08 Najlepszego Reniu, ze szczerego serca- wiesz o tym :o) P.S. Nie martw sie za 10 lat nastepna okazja do wypicia Metaxy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Stalo sie ! IP: *.ath.spark.net.gr 05.09.03, 00:09 Kiedy Cie usciskam Stary Pryku? Ajlowju, tez wiesz o tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Stalo sie ! IP: 217.7.150.* 05.09.03, 00:11 Oj widze, ze metaxa juz byla w uzyciu. A kiedy bedziesz w Polsce? Wtedy sie usciskamy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Stalo sie ! IP: *.ath.spark.net.gr 05.09.03, 00:13 Bede w polsce jeszcze przed 31 urodzinami, ale moze Ty bedziesz wczesniej u mnie? Mowiles, ze bywasz w Atenach jesieniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Stalo sie ! IP: 217.7.150.* 05.09.03, 00:15 To bylo wtedy, kiedy mieszkalem jeszcze w Niemczech. teraz jestem w Polsce, a tu jesienie takie urocze :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Stalo sie ! IP: *.ath.spark.net.gr 05.09.03, 00:16 No to do Christmasa (wersja optymistyczna) albo do holideja, (wersja realna). Przywioze siedmiogwiazdkowa specjalnie dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Stalo sie ! IP: 217.7.150.* 05.09.03, 00:21 Dzieki- ale mala prosba- jesli juz to nie ze sklepu. To musi byc taka z wlasnej bimbrowni:o) Moge Ci podac adres w Kavali. P.S. Ja sie zgadzam, ale tylko w wypadku, kiedy oproznisz ja razem ze mna :o) P.S.II no i oczywiscie, kiedy mi opowiesz jak prasowac rekawy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Stalo sie ! IP: *.ath.spark.net.gr 05.09.03, 00:23 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Dzieki- ale mala prosba- jesli juz to nie ze sklepu. To musi byc taka z wlasnej > > bimbrowni:o) > Moge Ci podac adres w Kavali. Koniecznie, bo nie ma pojecia jak dotrzec do bimbrowni ;) > > P.S. Ja sie zgadzam, ale tylko w wypadku, kiedy oproznisz ja razem ze mna :o) To sie chyba samo przez sie rozumi, panie majster > > P.S.II no i oczywiscie, kiedy mi opowiesz jak prasowac rekawy :o) Malpa! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messjasz Re: Stalo sie ! 05.09.03, 00:27 Oki zapodam adres na ten zmieniony adres, ktory podawalas. Ciesze sie, ze zgadzasz sie na wymiane pogladow nt. rekawow koszul meskich i sposobow ich odprasowywania przy okazji oprozniania tak szlachetnego trunku. W Twoim towarzystwie nie boje sie nawet takich tematow :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 to oczywiscie ja :o) IP: 217.7.150.* 05.09.03, 00:28 messjasz napisała: > Oki zapodam adres na ten zmieniony adres, ktory podawalas. Ciesze sie, ze > zgadzasz sie na wymiane pogladow nt. rekawow koszul meskich i sposobow ich > odprasowywania przy okazji oprozniania tak szlachetnego trunku. W Twoim > towarzystwie nie boje sie nawet takich tematow :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Aleś se nicka wymyślil niech cie! ;) nt IP: *.ath.spark.net.gr 05.09.03, 00:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia MESSSSJASHHHH KIM JESTES ???? IP: *.ath.spark.net.gr 05.09.03, 00:30 Nie strasz czlowieku, ze sie mesjasz pojawil, a ja taka pijana =8-OOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: MESSSSJASHHHH KIM JESTES ???? IP: 217.7.150.* 05.09.03, 00:31 juz sobie poszedl zbawiac swiat od idiotek na innym forumie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: MESSSSJASHHHH KIM JESTES ???? IP: *.ath.spark.net.gr 05.09.03, 00:34 Gość portalu: mario2 napisał(a): > juz sobie poszedl zbawiac swiat od idiotek na innym forumie :o) no i cale szczescie bo dejcie spokoj ludzie kochane jescze mi tu mesjasz trzeba;) Odpowiedz Link Zgłoś
colli Re: Stalo sie ! 05.09.03, 00:12 a ja wlasnie skonczylam 21... p.s. wszystkiego najlepszego reniu!!! ============= i co? i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Stalo sie ! IP: *.ath.spark.net.gr 05.09.03, 00:15 Znaczy , tez masz dzisiaj urodziny? Bo ja troszke juz nie kojarze, ale jesli tak, to Twoje zdrowie, niech Ci najblizsze 9 lat uplywa na szczesciu. A potem przez roczek bediemy mialy obie trojke z przodu. Zakladajac optymistycznie, ze ja dozyje, bo u mnie juz od dawna to leci z gorki. Kurde, życ trzeba, bo rany boskie!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
colli Re: Stalo sie ! 05.09.03, 00:21 Gość portalu: renia napisał(a): > Znaczy , tez masz dzisiaj urodziny? dokladnie tyle to znaczy! :) 5 września!!! a skoro żyć trzeba to żyyyyyyyyyjmyyyyy długo i szczęśliwie! Twoje zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Stalo sie ! IP: *.ath.spark.net.gr 05.09.03, 00:18 No, tylko mi chlopy w glowie i dyskoteki :) hahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt sto lat, sto lat... 05.09.03, 00:18 wypada zaspiewac :) nie calkiem szczerze, ale pieje w duchu ;-P nastepnej trzydziechy... i jeszcze.. kolejnych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: sto lat, sto lat... IP: *.ath.spark.net.gr 05.09.03, 00:20 betty-bt napisała: >nie calkiem szczerze, Jakkolwiek mam to rozumiec, biore to za dobra monete i Twoje zdrowie Betty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: sto lat, sto lat... IP: 217.20.201.* 05.09.03, 00:23 stolarz, stolarz!!!!!!!!!!!!! niech szyje szyje nam :-) jak to mowia: zdrowie wasze, gardlo nasze! p.s. gardlo chore, wiec zapijam tylko inka z mlekiem, ale najlepszego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: sto lat, sto lat... 05.09.03, 00:24 Gość portalu: renia napisał(a): > Jakkolwiek mam to rozumiec, biore to za dobra monete i Twoje zdrowie Betty :) jakkolwiek to sobie interpretujesz- zdrowie, pani ginekolog :))) dobrej zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: sto lat, sto lat... IP: *.ath.spark.net.gr 05.09.03, 00:26 betty-bt napisała: > > jakkolwiek to sobie interpretujesz- zdrowie, pani ginekolog :))) > dobrej zabawy... JEdnym slowem, Betty nie rychliwa, ale pamietliwa :)) No zdrowie. I zaspiewajmy "Ratujmy co sie da" jesli mozna falszujac na maksa, ale to taka piekna piesn, ze az sie serce rwie do Lublina!! :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: sto lat, sto lat... 05.09.03, 00:31 Gość portalu: renia napisał(a): > JEdnym slowem, Betty nie rychliwa, ale pamietliwa :)) wcale nie... pamietliwa by z toba nie spiwala :-) > No zdrowie. I zaspiewajmy "Ratujmy co sie da" jesli mozna falszujac na maksa, > ale to taka piekna piesn, ze az sie serce rwie do Lublina!! wypijmy za blendy, za blendy na gorze... :) do gdyni chce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: sto lat, sto lat... IP: *.ath.spark.net.gr 05.09.03, 00:33 betty-bt napisała: > > wypijmy za blendy, za blendy na gorze... :) do gdyni chce!!!! > A ja chce telefon z Lublina. Ale nie zadzwoni. :( Spalone mooostyyyyy toonajleeepszy w zyyyyyyyyyyciu starrtttt laaaaaa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: sto lat, sto lat... 05.09.03, 00:58 Gość portalu: renia napisał(a): > A ja chce telefon z Lublina. Ale nie zadzwoni. :( wyjechal, by pokazac na co go stac??? :) > Spalone mooostyyyyy toonajleeepszy w zyyyyyyyyyyciu starrtttt laaaaaa!!!! po czterch latach wrociusz, ale z kims???? :) znam, lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 No to teraz masz juz z gorki. 05.09.03, 07:21 Jeszcze pare lat i wypadniesz z obiegu :P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Boze, takie nieszczescie! ;oD 05.09.03, 07:28 Pomysl co to bedzie jak bedziesz miala 40-te, 50-te, n-te urodziny. Jezeli przy trzydziestych chce sie Tobie plakac, to przy czterdziestych dostaniesz depresji a przy piecdziesiatych umrzesz na zawal. Albo skoczysz z okna. :oD W takiej sytuacji nie wiem, czy zyczyc Tobie stu lat, czy tez byloby to zbyt zlosliwe? Pozdrawiam - Luiza, juz po drugiej stronie trzydziestki ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Stalo sie ! 05.09.03, 11:07 No to ja przebijam to sto lat na dwiescie na wypadek jakbys chciala pozyc dluzej;O) I czekamy na relacje jak to jest byc kobieta trzydziestoletnia. Ja slyszalam ze takie sa najlepsze bo cialo jeszcze piekne a juz bogate doswiadczenie itp....hihi No to wszystkiego najlepszego! Pozdrowienia Kurczak Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Stalo sie ! 05.09.03, 11:24 Gość portalu: renia napisał(a): > Zostalam wlasnie kobieta trzydziestoletnia . Smiac sie czy plakac? Mam > ochote robic obie te rzeczy rownoczesnie. Pozdrawiam i Wasze zdrowie. Ależ te dwie czynności się nie wykluczają! Oczywiście optuję za radowaniem się z tego, że się dożyło tego "sędziwego" dla kobiety wieku, bo iluż ludzi nie dożywa 30tki. Niedługo 40tka i wówczas dopiero radzę zaopatrzyć się w solidną porcję chusteczek i ciemne okulary. Dużo zdrowia i samozaparcia na następne 10 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Życzę Ci wszystkiego najlepszego :))) 05.09.03, 12:09 Gość portalu: renia napisał(a): > Zostalam wlasnie kobieta trzydziestoletnia . Smiac sie czy plakac? Mam > ochote robic obie te rzeczy rownoczesnie. Pozdrawiam i Wasze zdrowie. Ja tak będę mieła za dwa lata - już niecałe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Życzę Ci wszystkiego najlepszego :))) 07.09.03, 16:15 aguszak napisała: > > Ja tak będę mieła za dwa lata - już niecałe ;) > Ja tez :)) Reniu wszystkiego najlepszego! :) Troche spoznione ale szczere :) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Stalo sie ! 07.09.03, 16:38 Cieszyc sie :) moja mama mowi,ze to najwspanialszy wiek dla kobiety-i gdyby miala do jakiegos wracac,to wlasnie do 30 :)) wszystkiego naj,naj,naj!!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE ja tez zycze... IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 20:11 tyle samo jak nie wiecej - wszystkiego.. co hmmm... najlepsze, :-) fakt, ze po fakcie, ale fakt jest faktem, :-) pozdr., anE Odpowiedz Link Zgłoś