2szarozielone 20.04.08, 16:58 tak patrzę - i jakie piękne zbitki: "z cyklu: urocze imiona kobiece - Sikorski, Bosak, Wałęsa, Olejniczak " a pod spodem: "Stałam dziś pod latarnią :/ .... z katechetą" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 16:58 Wilk robił juz taki watek kiedyś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 17:00 nie wilk tylko ja osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 17:02 se poszukaj a znajdziesz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: se poszukałam i znalazłam :D ;P 20.04.08, 17:11 to sie nazywa plagiat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=67922997&a=67922997 Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: se poszukałam i znalazłam :D ;P 20.04.08, 17:17 wszystko już było i przed tobą na różnych forach. Wg polskiego rozumienia prawa własności intelektualnej, nie miałbyś szansy na patent.:) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: se poszukałam i znalazłam :D ;P 20.04.08, 17:18 soulshunter napisał: > to sie nazywa plagiat > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=67922997&a=67922997 z ust mi to wyjąłeś :D Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: se poszukałam i znalazłam :D ;P 20.04.08, 17:22 eee tam, wiem, że było - ale chciałam szybko zareagować, bo się akurat tematy fajnie pod sobą nałożyły. Myślę nawet, że było nie raz i też nie byłeś pierwszy... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: se poszukałam i znalazłam :D ;P 20.04.08, 17:25 A to już nie mój problem :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 17:00 A to: Kogo z FK połączylibyście w pary... do 26 latek i więcej :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 17:02 do kociarzy z Białegostoku i okolic...jak udało wam sie rzucić palenie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 17:06 a to moja fotka na golasa...gdy mąż pisze z koleżankami... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 17:08 Spodobało Ci się to, przyznaj się ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 17:11 :DDD Nie ma to jak żona się nudzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 17:04 Brak orgazmu podczas masturbacji - czy jest sens? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 17:27 Jest! może akurat następnym razem zjawi sie pan orgasm ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzowa Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 17:44 Moje propozycje: Apetyt na linię czyli...retusz mózgu Swatka ->pies ogrodnika - co sądzicie o takim kierunku studiów Dobra żona to cudza żona - teledysk Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 17:39 Apetyt na linię, czyli ..Co jecie na śniadanie? Stałam dziś pod latarnią :/ ciekawe, jak mnie sobie wyobrazacie :) Kto tu jest ze slaska? Sikorski, Bosak, Wałęsa, Olejniczak Dlaczego nie moge miec dzieci? .... z katechetą jak zapomni o urodzinach To ja spadam stąd :-P teledysk "Wycieczkowicze" - naprawde swioetny film ! Kobieta wygrała wyścig samochodowy Indy do 26-latek i wiecej LOT Centralwings - porazka !!! doniesc na nia czy nie? Szukam starego kawalera elizabethgrant Co robić w sobotni wieczór? samej do klubu? Kolejny wątek wizualny kogo z forum najbardziej chcielibyscie ujrzeć Kryzys przed-trzydziestkowy. :/ Białe małżeństwo - ile czasu im dajecie? odwieczne pytanie Chrzciny... i nie jestem oryginalna... zakupy w internecie Co sądzicie o odbieraniu dzieci matkom? jesteście patriotkami? Miss Bimbo, "pokolenie T" i popularność w szkole będę podoficerem Mój wspaniały facet.... Mój mąż zdradzał mnie..jak byłam w ciąży partnerka niepełnosprawnego Kto był w Pradze????? Jaka jest norma cukru?? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 17:43 Jak udało sie wam rzucić palenie - odwieczne pytanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 18:10 Mój mąż zdradzał mnie, jak byłam w ciąży/ z katechetą. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Zdradzał z katechetą czy w ciąży z katechetą? nt 20.04.08, 19:11 Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 18:46 jakiej nacji kobiety są ze Śląska? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity more 20.04.08, 19:27 Sikorski Bosak Wałęsa Olejniczak...pasożyty w ludzkim ciele co wy na to? okropne.... dlaczego żałuję że...stałam dziś pod latarnią:/ ciekawe jak mnie sobie wyobrażacie...z katechetą gdzie na weekend majowy..z katechetą...help Amsterdam deserek...z katechetą apetyt na linię czyli...deserek być czy nie być...sfrustrowana masochistka do kociarzy z Białegostoku i okolic...szukam starego kwalera Sikorski, Bosak, Wałęsa, Olejniczak...wymyślcie imię dla mojego kota sąsiadka gotuje bigos...gdzie do lekarza?? wierzycie w Ufo? czy możliwe abym była w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: more 20.04.08, 19:37 funny_game napisała: > POR FAVOR :D > > Przepona mi wysiada :D > na zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: poezja forumowych tematów... :) 20.04.08, 19:44 dlaczego nie mogę mieć dzieci małostopiastych? dlaczego żałuję, że mnie sobie wyobrażacie zostawiłyście kiedyś faceta podczas rozmowy kwalifikacyjnej? będę oficerem żonatego faceta czy jest sens rozmowy kwalifikacyjnej? ciekawe jak mnie sobie jecie na śniadanie Sikorski, Bosak, Wałęsa, Olejniczak są najbardziej namiętne Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kto był w Pradze... z katechetą? - aktualnie nt 20.04.08, 20:05 Odpowiedz Link Zgłoś