hsirk 22.04.08, 22:03 tego jeszcze chyba nie bylo... no, polejcie nam miodu na serca... och, och Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:05 Ale sprecyzuj nasze zadanie. ;P Mamy stworzyć ranking czy wymieniać wasze ochy i achy? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:08 A może jest jakiś powód, dla którego taki wątek nie powstał nigdy wcześniej...;D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:08 jak mam ochote na prawdziwych mezczyzn, to wchodze na FK :) to byl szczyt mych slodkich klamstewek;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:09 Ines, Demonka, Menka i Izabella (kolejność przypadkowa) mają największe jaja, a są kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: wspaniali faceci z FK... 25.04.08, 07:54 funny_game napisała: > mają największe jaja, a są kobietami. może to tylko pozory? ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Jeden uważa, że jest 22.04.08, 22:09 najwspanialszy. A teraz zagadka. Który to pan? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Jeden uważa, że jest 22.04.08, 22:11 rany, to zagadka jest trudniejsza niż myślisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jeden uważa, że jest 22.04.08, 22:12 I każdy pan sądzi, że jest o nim. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Jeden uważa, że jest 22.04.08, 22:12 slaba zagadka. tak uwazaja wszyscy. dodaj troche innych warunkow. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jeden uważa, że jest 22.04.08, 22:13 Twierdzi, że mu coś amputowali. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Jeden uważa, że jest 22.04.08, 22:18 acha , to wiem :D a co mu amputowali? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:11 hsirk napisał: > tego jeszcze chyba nie bylo... > > no, polejcie nam miodu na serca... > > och, och A przynajmniej chociaż jakiś malutki nóż w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Ok, to może właśnie stwórzmy zagadki o wspaniałych 22.04.08, 22:15 facetach z FK. Numer dwa, bo pierwsza już była. :) Czasem utrzymuje, że jest kobietą i poniekąd się to zgadza. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Ok, to może właśnie stwórzmy zagadki o wspani 22.04.08, 22:19 ja wiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ok, to może właśnie stwórzmy zagadki o wspani 22.04.08, 22:19 Zagadki są tendencyjne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Ok, to może właśnie stwórzmy zagadki o wspani 22.04.08, 22:22 a ja mam zagadkę : czy mnop2 to baba czy chłop? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ok, to może właśnie stwórzmy zagadki o wspani 22.04.08, 22:23 Nie no, baba. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Kolejny najwspanaliszy... 22.04.08, 22:17 twierdzi, że być może woli panów od pań i ma zmysł artystyczny. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Kolejny najwspanaliszy... 22.04.08, 22:20 Jesteś stanowczo za bystra na to forum. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Kolejny najwspanaliszy... 22.04.08, 22:22 muszę się w jakiś sposób dostosować do reszty społeczeństwa, bo inaczej skończę jako pustelniczka ;) a poprzez forum można się dostosować :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Kolejny najwspanaliszy... 22.04.08, 22:23 Racja, słupki IQ spadają w błyskawicznym tempie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Kolejny najwspanaliszy... 22.04.08, 22:23 to na poczatek kup sobie dresik i mow "ooooch" z wytrzeszczem w trakcie ogladania hajzera w reklamie proszku do prania. Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Kolejny najwspanaliszy... 22.04.08, 22:26 moje IQ faktycznie spada z każdym dniem, nie wiem co to jest hajzer :/ :D Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Kolejny najwspanaliszy... 22.04.08, 22:30 okej, ale smiejesz sie do pana co mowi ze biel moze byc jeszcze bielsza... nie? to zacznij bo sie nie przystosujesz i no satisfaction... When i'm watchin' my tv And that man comes on to tell me How white my shirts can be... Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Kolejny najwspanaliszy... 22.04.08, 22:56 hm częściej to robią panie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Kolejny najwspanaliszy... 22.04.08, 22:59 znaczy czesciej piora czy wychwalaja proszek z mina doznania orgazmicznego ? Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Kolejny najwspanaliszy... 22.04.08, 23:05 częściej wychwalają ;) bo chyba kobiety im bardziej ufają ;) w kwestii prania rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Kolejny najwspanaliszy... 22.04.08, 23:09 ale czy musza miec przy tym takie baranie oczy jakby cos im szalonego sie w kroczu dzialo ? Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Kolejny najwspanaliszy... 22.04.08, 23:10 myślę, że one mają tak na co dzień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Kolejny najwspanaliszy... 22.04.08, 23:12 hmmm... tzw szczesliwe idiotki? nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:19 Jacy cudowni, męscy i wspaniali. Żaden nie nosi na codzień damskiej bielizny ani żadnej innej części damskiej garderoby. O czym sami opowiedzieli we wczorajszym wątku. A płodni jak króliki. Najnowszej generacji środki antykoncepcyjne ledwo sibie daja rady z ich plemnikami. I chutliwi jak ryjówki. Jak już sie dorwą do kopulowania to potem ich przez trzy miesiące na OIOMie do życia przywracają. Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:20 bertrada napisała: > I chutliwi jak ryjówki. Jak już sie dorwą do kopulowania to potem > ich przez trzy miesiące na OIOMie do życia przywracają. łomatko ;) a Ty skąd wiesz, pielęgniarką byłaś wtedy ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:44 Chcieli cos miłego usłyszeć to napisałam. Nie miałam sumienia odmówić. ;D Przecież żaden z nich nie będzie mi chciał udowodnić, że to łeż. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:21 Chutliwi ? Co to kurde za słowo ? Skąd, po co i za ile ? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:26 Szczelam, że od chuci. Bo przecież nie od chu.a. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:28 Czyżby tylko w tym jednym miejscu była ? Współczujemy:P Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:30 w końcu nie od parady macie dobre serduszko... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:32 od powiedzenia "zocha, chuć do wyrka" Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.suwak Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:51 eleni80 napisała: > a skąd się wzięła chuć? :D od: Chuć tu, polegaj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:47 > Chutliwi ? Co to kurde za słowo ? Skąd, po co i za ile ? Z Sapkowskiego. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:52 bertrada napisała: > > Chutliwi ? Co to kurde za słowo ? Skąd, po co i za ile ? > > Z Sapkowskiego. ;P A nie przepadamy za fantasy, ale przeszukamy półeczkę i sprawdzimy:P Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:57 Chyba pochodzi od słowa chuć i oznacza osobę odczuwającą chuć permanentną. Sapkowski w opowiadaniach i felietonach też tego słowa używa. Nie musisz od razu brać sie za powieści. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:06 >Nie musisz od razu brać sie za powieści. ;P I tak się nie wezmę - leżą na półce, jest tyle dobrego s-f do przeczytania że szkoda czasu, właśnie zgłębiam po raz kolejny Franka Herberta:) -- Mam bardzo dobre serduszko. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:22 > I tak się nie wezmę - leżą na półce Po co je kupowałeś skoro nie zamierzasz czytać? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:57 > Po co je kupowałeś skoro nie zamierzasz czytać? Po to żeby leżały - trudno było zapełnić taki kawał przestrzeni tym co już czytałem:) Zapełniłem więc tym co może mnie kiedyś zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: wspaniali faceci z FK... 23.04.08, 00:14 Ale tego sie nie czyta dlatego że jest interesujące i jest dziełem sztuki literackiej, tylko dlatego, że się to dobrze czyta. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:22 w kwestii upodobań politycznych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:24 stanowicie? tzn kto? i jakie upodobania? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:26 Ja i on jesteśmy w mniejszości na tym forum. Zważywszy na to co stanowi większość łatwo domyślić się reszty. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:34 nie wiem dokladnie o czym mowisz, ale zwazywszy ze stanowie z reguly mniejszosc to sie chyba tez dolaczam Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Upodobania 22.04.08, 22:27 avital84 napisała: > w kwestii upodobań politycznych. :) Avi, upodobania to ma się seksualne. Polityczne to przekonania. Ale to nie wstyd być w mniejszości. :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Upodobania 22.04.08, 22:29 A mnie się podoba Paweł Poncyljusz i już!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Upodobania 22.04.08, 22:31 avital84 napisała: > A mnie się podoba Paweł Poncyljusz i już!!! A to przepraszam. Bo pan Poncyljusz to z radiomaryjnianej frakcji jest. Ładny masz moherek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Upodobania 22.04.08, 22:34 avital84 napisała: > Prześliczny. ;P Wysoki i przystojny, zgoda. Ale jaki ortodoks! Weź się dziewczyno nawróć coś. :P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Upodobania 22.04.08, 22:36 W sobotę z nim rozmawiałam i się zakochałam. Przepadłam. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Upodobania 22.04.08, 22:43 > W sobotę z nim rozmawiałam i się zakochałam. Przepadłam. ;))) No wiem, wiem. Pisałaś gdzieś, że lubisz jak faceci kłamią. :P Ten pewnie jest w tym biegły. :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Upodobania 22.04.08, 22:44 Jako facet jest uroczy. A każdy polityk kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Upodobania 23.04.08, 08:45 Pan Poncyljusz to swoj czlowiek PO w PiS ;-). Tez mam dla niego swoje wyrazy uznania :-). No i z Palikotem robia niezla robote w komisji PP. Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:28 tego to nie wiem ;) nie sądziłam, że jest ktoś drugi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:30 Ostatnio mój ulubieniec. Jestem bardzo nietolerancyjnym moherem, więc preferuję swoich. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:32 :DDDDD a gotujesz się w środku jak te papryki z biedronki, gdy berecik Ci się przekrzywia ;) ja żartuję ofkoz, miej sobie jakie chcesz przekonania i upodobania, ale mam nadzieję, że Cię nie zwolnią gdy zmienisz te drugie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:36 Nie, tak na poważnie to się nie utożsamiam z żadną partią. Aczkolwiek ostatnio faktycznie głosowałam na PIS. Kwestia polityki to temat na dłuższą rozmowę przy wódeczce.;))) Zagadka nadal nie jest rozwiązana. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:38 odszczekuje. jesli pis to sie nie podlaczam do mniejszosci Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:40 Może tak. Oboje jesteśmy antylewicowi. Ale ja jestem antylewicowa jeżeli chodzi o polskie podwórko tylko i wyłącznie. Co do niego nie mam pojęcia. Zagadka jest otwarta. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:41 tyle ze pis to tez tak naprawde lewica... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:43 Mam być dosadna i powiedzieć jak pisowiec? ;P Nie lubię komuchów. Precz z komuną i takie tam. ;P O to cała ja w jednej tysięcznej. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:45 no tu bym sie zgodzil. tylko co lepsze - inteligentny skur.wysyn, czy nawiedzony idiota? tez pierwszy przynajmniej w imie idei nie zarznie kury, na ktorej pasozytuje. temu drugiemu moze sie zdarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:40 o polityce lepiej nie rozmawiać, a przy wódeczce to broń Boże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:41 No ze mną już połowa rodziny nie rozmawia. ;) To jeden z tematów, których lepiej ze mną nie podejmować zwłaszcza przy wódeczce. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:41 sorry ale nie zauwazylem tutaj zwolennikow PiSu, raczej lewacko platformerskosc dominuje, po troche upr, reszta sie nie przyuznaje, moze ta milczaca reszta to PiSowcy ale nie sadze po co woogle interesowac sie polityka, przeciez zyje sie lepiej- wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:54 jaceks20 napisał: > po co woogle interesowac sie polityka, przeciez zyje sie lepiej- wszystkim zwłaszcza absolwentom z wyżu demograficznego... na emigracji :D Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 22:57 to bylo napisane z przymruzeniem oka ta cala emigracja to wlasnie na Tuska glosowala bo to przeciez przez kaczora wyjevchac musieli, toz demokracja zagrozona, duszno w tej zasciankowej polsce itd a teraz bidulki wracaja bo im funciak spadl do 4,5zl jak mawial klasyk- wiwat nam i naszym kolegom- ....., kto zna druga czesc cytatu to faktycznie znawca polityki:P Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Z kolejnym stanowimy mniejszość... 22.04.08, 23:01 ja myślę, że mieli w dupie demokrację i zaściankowość gdy wyjeżdżali, bo gdy nie jesteś krawcową, cieślą, brukarzem albo nie masz przynajmniej 5 lat doświadczenia po studiach - to szanse na znalezienie pracy w Polsce są znikome, bez względu na to jakie ugrupowanie jest przy władzy Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:31 Możecie się śmiać, ale ja tu naprawdę poznałam paru niezwykłych mężczyzn. :-) I ci mężczyźni wiedzą, że tak o nich myślę. :-] To dopiero zagadka, co? :-P Poza tym wielu ciekawych i błyskotliwych panów tu bywa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:32 Niczym się nie wyróżniasz. ;P A tak poważnie to...mam tak samo jak Ty. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:37 Ale oni się wyróżniają. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:38 To ilu ich było <pyta moher> !!!!??? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:40 Dwóch. :-P Ale nie na raz! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:45 W sensie, że Mikołaj i Dziadek Mróz na ten przykład? Jeśli tak, to nie. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz No właśnie 22.04.08, 22:33 > Poza tym wielu ciekawych i błyskotliwych panów tu bywa. :-) Np. ja. :D W sumie musiałem sam się obsłużyć, bo żadna by nie pomyślała. :P Dzięki, Kitek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: No właśnie 22.04.08, 22:35 milleniusz napisał: > > > Poza tym wielu ciekawych i błyskotliwych panów tu bywa. :-) > > Np. ja. :D > W sumie musiałem sam się obsłużyć, bo żadna by nie pomyślała. :P > Dzięki, Kitek. :) nie no, moim zadaniem pomyślały nawet te , co nie wiedzą co to forum ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: No właśnie 22.04.08, 22:37 > nie no, moim zadaniem pomyślały nawet te , > co nie wiedzą co to forum ;PPP Może, ale one mi przecież reklamy nie zrobią. :P No dobrze, czuję się połechtany. Dziękuję. :] Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: No właśnie 22.04.08, 22:42 milleniusz napisał: > Może, ale one mi przecież reklamy nie zrobią. :P potrzebujesz kampanii reklamowej? ;) można by coś wykombinować :D tu zdolne dziewczyny są ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: No właśnie 22.04.08, 22:45 > potrzebujesz kampanii reklamowej? ;) Nie. Tak tylko wspomniałem. Przecież nie będę o sobie pisał, że jestem "podobno fajny", czy coś równie głupiego. Więc nic nie piszę, tylko się wyzłośliwiam od czasu do czasu. :D > tu zdolne dziewczyny są ;) A zdolne dziewczyny lubię tak czy owak. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: No właśnie 22.04.08, 22:47 > Nie. Tak tylko wspomniałem. Przecież nie będę o sobie pisał, że jestem "podobno > fajny", Ehh na pewno możemy o Tobie powiedzieć, że masz słabą pamięć. :-P 'Podobno fajne ciacho'. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: No właśnie 22.04.08, 22:51 > Ehh na pewno możemy o Tobie powiedzieć, że masz słabą pamięć. :-P > 'Podobno fajne ciacho'. :-P Hmm. Mówisz o tej mojej wypowiedzi: --- > Jesteś niezłe ciacho czy nie? Przyznawać się tu proszę szybko. ;-) Ja jestem. Ja i mój brat. Brat Pyt, znaczy się. :PPP --- forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=78666018&a=78675897 Sprecyzuj proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: No właśnie 22.04.08, 22:53 Ej, ale to chyba nie do Ciebie to pytanie adresowałam, tylko do Profana. ;-P Fakt, że i Ty odpowiedziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: No właśnie 22.04.08, 22:56 kitek_maly napisała: > Ej, ale to chyba nie do Ciebie to pytanie adresowałam, tylko do > Profana. ;-P Fakt, że i Ty odpowiedziałeś. No, raczyłem się wciąć w wątek, w związku ze swoim świeżo poczętym alter ego, który w istocie ma być fajnym ciachem. :D Poza tym, jestem kąśliwy i mam dobrą pamięć. Oraz wiele innych wad. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: No właśnie 22.04.08, 22:57 Niedobrą masz pamięć. O, zepsutą bardzo. :-P Albowiem zacytowałeś, żeś podobno fajny a nie 'fajne ciacho'. A to znaczna różnica. :-P Kąśliwość Twa wielce sympatyczną i docenioną jest. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: No właśnie 22.04.08, 22:58 kitek_maly napisała: > > Ej, ale to chyba nie do Ciebie to pytanie adresowałam, tylko do > Profana. ;-P Fakt, że i Ty odpowiedziałeś. > ;DDDDDDDDDDDDDDDD reklama dobija nas zewsząd ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: No właśnie 22.04.08, 22:59 > ;DDDDDDDDDDDDDDDD reklama dobija nas zewsząd ;P Jej, przeczytajcie dwa zdania ze zrozumieniem, proszę. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: No właśnie 22.04.08, 23:03 > Jej, przeczytajcie dwa zdania ze zrozumieniem, proszę. :/ wytłumacz, bo ja i moje alter ego nie rozumiemy :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: No właśnie 22.04.08, 23:05 > wytłumacz, bo ja i moje alter ego nie rozumiemy :D Nie chce mi się. Wracam do swej larwalnej tu-mi-wiśnej postaci przetrwalnikowej. Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: No właśnie 22.04.08, 23:09 milleniusz napisał: > Nie chce mi się. Wracam do swej larwalnej tu-mi-wiśnej postaci przetrwalnikowej > . i cała kampania reklamowa wzięła w łeb. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: No właśnie 22.04.08, 23:21 > i cała kampania reklamowa wzięła w łeb. ;) Dam radę bez akcji reklamowej. Ja naprawdę jestem tu przejazdem. Szkoda energii. Ale dzięki za chęć niesienia kaganka. :D Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: No właśnie 22.04.08, 23:24 jak każdy... chociaż niektórzy są tu przelotem Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: No właśnie 22.04.08, 23:31 eleni80 napisała: > jak każdy... chociaż niektórzy są tu przelotem Ja jestem jednak przejazdem. Przyszedłem z forum motoryzacyjnego i tamże odejdę. Samochody są prostsze, choć też dość słabo znam ich zasadę działania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: No właśnie 22.04.08, 23:36 milleniusz napisał: > Ja jestem jednak przejazdem. Przyszedłem z forum motoryzacyjnego i tamże odejdę > . > Samochody są prostsze, choć też dość słabo znam ich zasadę działania. :) to tak jak ja ;) jakieś 2 lata temu, po prostu gugle wskazały, że odpowiedź na pytanie znajdę na forum o samochodach i tak jakoś pozaglądałam o czym rozmawiają w innych pokojach. Ale ja odejdę zupełnie gdzieś indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: No właśnie 22.04.08, 23:41 > Ale ja odejdę zupełnie gdzieś indziej. znaczy do hadesu. jak wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: No właśnie 22.04.08, 23:47 aaa, to sorry :) wiec pewnie odejdziesz do pewnej instytucji zmieniajacej zycie i postrzeganie. my, lekarze nazywamy to malzenstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: No właśnie 22.04.08, 23:53 a skąd ta pewność, że nie jestem siostrą zakonną? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: No właśnie 23.04.08, 00:07 bo za mloda jestes na przelozona. a zwykla by juz spala albo sie modlila a nie po necie nieskromnosci wyczyniala. Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: No właśnie 22.04.08, 23:04 milleniusz napisał: > > > potrzebujesz kampanii reklamowej? ;) > > Nie. Tak tylko wspomniałem. Przecież nie będę o sobie pisał, że jestem "podobno > fajny", czy coś równie głupiego. Więc nic nie piszę, tylko się wyzłośliwiam od > czasu do czasu. :D > > > tu zdolne dziewczyny są ;) > > A zdolne dziewczyny lubię tak czy owak. :) ja nie to nie ;) łaski bez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: No właśnie 22.04.08, 22:38 Trafiłeś. :-) Między innymi Ciebie miałam na myśli, gdy pisałam o tych błyskotliwych. Choć od niedawna Cię kojarzę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: No właśnie 22.04.08, 22:41 kitek_maly napisała: > Choć od niedawna Cię kojarzę. :-) Bo ja tu jestem przejazdem i dopiero od tygodnia. Nawet popełniłem jakiś wątek powitalny wtedy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: No właśnie 22.04.08, 22:43 Żem ja go przegapiła, sugerujesz waść? ;-) I co, faaaajnie? Tyle kobiet, raj. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: No właśnie 22.04.08, 22:47 > I co, faaaajnie? Tyle kobiet, raj. :-P Śmiesznie, powiedziałbym, dlatego się zasiedziałem. Czy raj, to nie wiem - nie wiem jak wygląda raj. Może ich jest tam więcej. I może od razu nieubrane. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: No właśnie 22.04.08, 22:49 > I może od razu nieubrane. :D Jej, Ty zawsze o jedzeniu. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:35 Kitku, ale ty wiesz na pewno, ze to panowie są? Tak na 100%!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
milamber7 Re: wspaniali faceci z FK... 25.04.08, 10:05 no nie musialas ale dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:45 jestem jestem:) ci wspaniali faceci z FK przed swymi rozświetlonymi monitorami:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:50 Nawiązujesz subtelnie do wiejskich motocyklistów? :> Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:52 funny_game napisała: > Nawiązujesz subtelnie do wiejskich motocyklistów? :> > nie do wspaniałych mężczyzn w swych szalejących gruchotach czy jak tam to szło:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:54 Na swych ryczących maszynach, nie ściemniaj ;) Widziałam Twoją ryczącą maszynę (czyt.: rozświetlony monitor) i co teraz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 22:56 funny_game napisała: > Na swych ryczących maszynach, nie ściemniaj ;) > > Widziałam Twoją ryczącą maszynę (czyt.: rozświetlony monitor) i co teraz? :D > teraz proponuję ci walenie się na cycki;) a, ide zobaczyć czy nie szukam linków siatkarskich bo mi ktoś głowe suszył:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:00 Ooooooooo, ktoś jest ogromnie wdzięczny :))))) Aż cycki oszczędzi. P. S. To plotka z tym Falascą w Skrze??? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:05 funny_game napisała: > Ooooooooo, ktoś jest ogromnie wdzięczny :))))) > Aż cycki oszczędzi. > > P. S. To plotka z tym Falascą w Skrze??? > > nie mam pojęcia klub pocżatkowo dementował stanowczo teraz dementuje mniej stanowczo mysle ze cos musi byc na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:14 Fora też huczą, sprawdziłam dziś :) Czy myślisz, że jest szansa, że skoro ja jestem na FK, to Miguel też się tu pojawi??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:18 funny_game napisała: > Fora też huczą, sprawdziłam dziś :) > > Czy myślisz, że jest szansa, że skoro ja jestem na FK, to Miguel też się tu > pojawi??? :D > może ale najpierw wypuści brata jako szpicę;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:20 Angela? :DDDD Odejć mnię z Gijermem! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:27 funny_game napisała: > Angela? :DDDD > > Odejć mnię z Gijermem! > mówi się: Giiiiźźźźiermooooo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:33 Swendrowski tak nie mówi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:45 funny_game napisała: > Swendrowski tak nie mówi :/ > bo Swendrowski mówi tylko "pozno tam trzeba skoczyć do bloku" albo "kapitalnie obrócił przy antence" albo "i tego sie Wojtek trzymajmy":) no dobra Gijermo ale takie prawie w źź wchodzące pl.youtube.com/watch?v=MyYjkfXPzU8 Szpaku by na pewno mówił Giziermo albo Gidziermo;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:55 Manana obejrzę, bo teraz się krzaczy z pewnych względów :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wspaniali faceci z FK... 23.04.08, 16:35 funny_game napisała: > Manana obejrzę, bo teraz się krzaczy z pewnych względów :) > podpisał kontrakt ze Skrą niejaki Dawid Murek ale nie trać nadziei;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 22:53 Który ma największy do amputowania... mały palec u lewej stopy??? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 22:54 a co jeśli ktoś nie ma lewej stopy? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 22:55 Czy jest na forum Daniel Day-Lewis??? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 22:57 Który, który??? Obstawiam Coitus_Online. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 23:02 Neeeee :D Ktoś mniej oczywisty, jakiś "cichy" nick to musi być ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 23:05 Może Hsirk, on jest skromny. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 23:07 iiiiahahahahahaha. ale jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 23:15 No so? Jedną rzecz macie podobnie fajną :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 23:19 Prawie jak Bisti Bojs zaśpiewałeś :P Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 23:22 no i co z tego :) sej łot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 23:25 Dont sej łot mi :P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 22:56 To może być lewe jajko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 22:55 > Który ma największy do amputowania... Ale dlaczego od razu do amputowania?... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 22:56 no bo wstydzila sie zapytac wprost ktory ma najwiekszego. dla ulatwienia dodam ze nie ja i nie zamierzam sie porownywac. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 22:58 No już. Linijka, ekierka i do roboty. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 23:01 juz sie kidys okreslilem. 6 cm i ani huhu wiecej. a wy suwmiarki w dlonie. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.08, 23:04 Zapomniałam. Pewnie nie chciałam pamiętać. ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.08, 12:35 Ale jak widać jednak size matters... wszak całkiem niewinny wątek w końcu sprowadził się do rozmiaru. Widać z tego, że przynajmniej avi ocenia facetów po rozmiarze ;P ------------------- Krzyżówki rulez.. Odpowiedz Link Zgłoś
milamber7 Re: A teraz typujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.08, 10:11 ...nos, to zapewne bede ja :-P Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:02 to nie będzie miód na Twoje serce ale mam tu na oku takiego jednego pana :)))) bardzo inteligentnego i zabawnego (ale z tymi cechami na forum się nie ujawnia) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:14 och co ja najlepszego narobiłam nieeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:24 no widzisz? bede cie straszyl we snie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:27 eeeeeee tam nie przebijesz się przez moje erotyki <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:31 spoko. z moimi 6 cm przebijam sie nawet przez betonowe sciany schronow. a jakie we snie smierdzace baki puszczam... przebije sie przez wszystko. i bede cie straszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: wspaniali faceci z FK... 23.04.08, 19:30 to teraz mnie nastraszyłeś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:16 Poczekaj na raport mniejszości. Po co założyłeś ten wątek? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:24 po co? no, zeby sie dowartosciowac. a tu taka wtopa. do dupy z takimi pomyslami. ide sie wieszac. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:26 Pożyczę Ci mój łuk. Jest gwarancja, że się nie uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:33 kiedy ja nie lubie z luku... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:30 ale ze mnie gapa nie wpadłabym na to że mam Cię dowartościować :)) jak rzucę stówkę to przybędzie Ci wartości <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:33 jak to nie wpadlas? a po co tu piszesz? nie dla wlasnie tego samego? Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: wspaniali faceci z FK... 23.04.08, 19:31 no nie dlatego przeczytaj mój pierwszy wpis jeszcze raz :) i zobaczysz czy dotyczy Ciebie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:14 nieeeeeeeeeee ale też na a :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:18 Ale nick na a czy imię na a? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:24 ajajaj i jedno i drugie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: wspaniali faceci z FK... 22.04.08, 23:25 Chyba wiem. Łatwe. ;) Oczywiście, że chodzi o tego Avitala. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 A teraz wspaniali Panowie tańczą przy rurce!!!! 22.04.08, 23:10 Spodobało mi się wodzirejowanie. ;D Który pierwszy pokaże swój palec do amputacji? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: A teraz wspaniali Panowie tańczą przy rurce!! 22.04.08, 23:13 ooo tak. jeszcze czego. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: A teraz wspaniali Panowie tańczą przy rurce!! 22.04.08, 23:20 avital84 napisała: > Spodobało mi się wodzirejowanie. ;D > > Który pierwszy pokaże swój palec do amputacji? ;D po piłce dwa duże palce maja kolorek mocno fioletowy i wygladają jak do amputacji ale nie chce mi sie fotek robić:) jutro ci zapodam jak bedziesz jesc;) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: co było w tej butelce? 22.04.08, 23:43 musi jaki szalej czy terpentyna? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: A teraz wspaniali Panowie tańczą przy rurce!! 23.04.08, 16:45 avital84 napisała: > Spodobało mi się wodzirejowanie. ;D > > Który pierwszy pokaże swój palec do amputacji? ;D spier.dalaj Odpowiedz Link Zgłoś