trypel 24.04.08, 08:54 Co ja zrobie że lubie ten gupkowaty i naiwny amerykański serial. Tylko że on niestety sie zaczyna o 5.35 więc zacząłem wstawać o tej porze żeby go tylko nie przegapić. A to już chyba patologia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cebulka.niewydymka Re: statek miłości 24.04.08, 08:59 czy to cos w stylu Titanica?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: statek miłości 24.04.08, 09:07 nie w stylu titanica tylko taki moralizatorski i poprawny ze wszech miar serial o miłosci i takich tam Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka.niewydymka Re: statek miłości 24.04.08, 09:22 cos mi nie pasuje trypel + moralizatorska i poprawna milosc Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: statek miłości 24.04.08, 09:40 bo to takie słodko-naiwne jest :) i zawsze kończy sie dobrze i zawsze wynika z tego jakis morał i w ogóle :) PS no i uwielbiam statki i promy i morze Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: statek miłości 24.04.08, 09:02 trypel napisał: > A to już chyba patologia :) Yhy :P E tam, ja potrafię wstawać na siatkówkę albo nogę o takich porach, to łaj not wstawać na ulubiony serial, jakikolwiek by nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: statek miłości 24.04.08, 09:06 Patologia. Gorsze jest tylko sprzątanie o 5 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: statek miłości 24.04.08, 09:14 sprzątanie to nie patologia tylko zboczenie, i to chyba karalne Odpowiedz Link Zgłoś
kedrok1 Re: statek miłości 24.04.08, 09:09 hehe, się nie martw. JA oglądam, klan, czasem plebanie, m jak miłość i ten nowy, barwy szczęścia :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
m.nikla Re: statek miłości 24.04.08, 09:23 bardzo lubiłam statek miłosci jak byłam mała:D leciał w normalnych godz. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: statek miłości 24.04.08, 09:30 w zasadzie to patologia:) Moja mama była w podobnej sytuacji ale zaczęła nagrywać i oglądać później... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: statek miłości 24.04.08, 09:41 Wstawanie o wpół do szóstej - to już jakieś niesamowite zboczenie. Nie lepiej nie kłaść się spać i położyć się PO serialu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: statek miłości 24.04.08, 09:45 trypel napisał: > Co ja zrobie że lubie ten gupkowaty i naiwny amerykański serial. Tylko że on > niestety sie zaczyna o 5.35 więc zacząłem wstawać o tej porze żeby go tylko > nie przegapić. A to już chyba patologia :) > Nie wiem co by musiało być w telewizorni , żeby mnie ktoś o tej porze w wyra wyciągnął i kazał oglądać. No chyba że oglądać nie w telewizorni. Wtedy moze byc w srodku nocy o północy.:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: statek miłości 24.04.08, 10:20 Bardzo lubie, taki rozbrarający, wszyscy zakochuja sie po 4 dniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: statek miłości 24.04.08, 10:24 I Ty wreszcie wiesz o czym mówie :) wszyscy sie zakochują, stają sie lepsi, naprawiają błędy ostatnich 30 lat i wychodzą szczęsliwi :) od razu człowiek pozytywnie dzien rozpoczyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: statek miłości 24.04.08, 10:37 Ale mało poprawny politycznie, bo nie było, żeby tam dwie panie, albo dwaj panowie wyszli zakochani w sobie z tego rejsu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: statek miłości 24.04.08, 11:19 wtedy BYŁ poprawny :) zero nagosci, niewinne pocałunki, jak pary to czarne lub białe i zadnych mieszanych itd Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: statek miłości 24.04.08, 11:55 I ciepłe morze i wszyscy tacy śliczni, ślicznie ubrani;)), taki styl amerykański lat 50tych;)).Sama słodycz i raj na ziemi,pssst, na morzu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
metrona Re: statek miłości 24.04.08, 10:31 nie kuście, bo jutro sobie budzik ustawię :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: statek miłości 24.04.08, 18:12 a wiesz ,ze ja też go zawsze lubilam?:D ,nawet mi sie Goffer ( tak sie jakos nazywal?) podobal i zawsze mialam nadzieję ,ze bedzie z Julie ,no i kapitan Stubb ,jakos tak:D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: statek miłości 24.04.08, 19:05 Ojej, pobudka o 5.35 połączona dieta 350kcal nie wróży niczego dobrego. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś