dita.von.teese 25.04.08, 12:22 Ogladalyscie? Ja tylko ogladalam pierwsza czesc, czytalam obydwie ksiazki . Czy fajna jest druga, filmowa czesc? zastanawiam sie czy nie wypozyczyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekomimimode Re: Bridget jones cz.2 25.04.08, 12:26 głupsza niż pierwsza. znacznie mniej realistyczna Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Bridget jones cz.2 25.04.08, 12:30 hm...nie zniesienia glupia? w ogole w ogole? nawet jesli mialabym wieczorem glupawke?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Bridget jones cz.2 25.04.08, 12:34 do zniesienia ale lekkie rozczarowanie jest Odpowiedz Link Zgłoś
eu_nika Re: Bridget jones cz.2 25.04.08, 12:33 Strasznie naciągana.. Mogę polecić inny film: "Okrucieństwo nie do przyjęcia". Wczoraj oglądałam - bardzo mi się podobał. Przewrotny, prześmiewczy. Z tym, że to nie jest typowa babska komedia. Może Tobie się też spodoba? Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Bridget jones cz.2 25.04.08, 12:35 tytul intrygujacy;) a mniej wiecej o czym film jest? Wszystko co nie jest komedia romantyczna i jest przesmiewcze ma u mnie plusa;) a najlepsze sa slodko-gorzkie filmy Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Bridget jones cz.2 25.04.08, 12:38 jeszcze zastanawiam sie nad filmem z Audrey Tatou - nie pamietam tytulu, wiem ze bohaterzy mieszkaja razem w wynajetym mieszkaniu i rozne dziwne rzeczy sie dzieja,w koncu ona zakochuje sie w jednym z nich, kurcze nie pamietam juz ale wiem ze chcialam zobaczyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
eu_nika Re: Bridget jones cz.2 25.04.08, 12:43 Ja się nie rozczarowałam. Film reżyserowany przez braci Coen - nie jestem ich fanką ale to mnie do obejrzenia filmu zachęciło. Catherine Zeta-Jones jest łowczynią posagów a George Clooney wziętym prawnikiem - specem od rozwodów a raczej ratowania panów przed niszczącymi skutkami rozwodów mimo ich ewidentnej winy. Fabuły nie będę zdradzać... ;) Autentycznie się pośmiałam ale trzeba poczuć klimat bo to naprawdę parodia tego typu intryg i historii holyłódzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Bridget jones cz.2 25.04.08, 13:33 druga Bridget tragiczna, a tak sie szykowałem na wieczór z filmem. Paskudztwo!!!!!!! popłuczyny po cz I Odpowiedz Link Zgłoś