Gość: Kochanek IP: 10.0.0.* / 217.96.16.* 25.06.01, 00:00 Wiele z Pań deklaruje zainteresowanie męskimi pośladkami. Czy chciałybyście, aby Wasz mężczyzna nosił stringi? Co sądzicie o skąpej i obcisłej męskiej bieliźnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sisi Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: 217.17.32.* 25.06.01, 00:00 Gość portalu: Kochanek napisał(a): > Wiele z Pań deklaruje zainteresowanie męskimi pośladkami. Czy chciałybyście, > aby Wasz mężczyzna nosił stringi? Co sądzicie o skąpej i obcisłej męskiej > bieliźnie? Facet w stringach jest super sexowny,pod warunkiem że jest przyzwoicie umięsniony i ma śliczny tyłeczek.Mój facet nosi stringi , także w wersji plażowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giselle Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: *.pl 25.06.01, 00:00 raczej w szpongach, bo tak się nazywa wersja dla mężczyzn. Sisi ma rację w 100% ja też lubię umięśnione posladeczeńki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochanek Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: 10.0.0.* / 217.96.16.* 25.06.01, 00:00 Szpongi? Pierwszy raz słyszę tą nazwę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mensa Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 25.06.01, 00:00 Ja też nie słyszałam tej nazwy aż do tej pory... Ale takie niezakryte męskie pośladki są wyjątkowo seksowne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: 10.10.41.* 25.06.01, 00:00 Facet w szpongach jak najbardziej, tylko może zmienić tę okropna nazwę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00 Facet w stringach lub jak kto kowoli w szpongach (ale to nie to samo, szpongi nie musza wbijać sie w dupsko, szpongi to są majtasy a''la Jezus Chrystus)jest paskudny. Narcystyczny pedał, obojatnie jakie posladki posiada. Juz lepiej całkiem bez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: *.toya.net.pl 25.06.01, 00:00 Ja tez wole bez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mąż Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: 10.30.42.* 25.06.01, 00:00 Gość portalu: aldona napisał(a): > Facet w stringach lub jak kto kowoli w szpongach (ale to nie to samo, szpongi > nie musza wbijać sie w dupsko, szpongi to są majtasy a''''la Jezus Chrystus)jest > paskudny. Narcystyczny pedał, obojatnie jakie posladki posiada. Juz lepiej > całkiem bez. Ola, ale mnie żona kupiła. Więc co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: *.toya.net.pl 25.06.01, 00:00 Cytujesz Aldone a piszesz do mnie. Ja nie podsumowuje facetow w stringach dokladnie tak jak ona. Ale tez nie lubie. A skoro zona tobie kupila to znaczy ,ze ona lubi wiec musisz nosic :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: 203.202.95.* 26.06.01, 00:00 O szpongach pierwsze slysze - co to jest? A stringi? Brzmi jak sznurki, ale nikt majtow ze sznurkow przeciez nosil nie bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: 217.17.32.* 26.06.01, 00:00 Gość portalu: paul napisał(a): > O szpongach pierwsze slysze - co to jest? A stringi? Brzmi jak sznurki, ale > nikt majtow ze sznurkow przeciez nosil nie bedzie! A próbowałes chociaż? Wiesz jak sexownie wyglada w nich męski tyłeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: *.telia.com 26.06.01, 00:00 Najczesciej faceci ktorzy lubuja sie w stringach sa homo-seksualni.Prawdziwy mezczyzna lubi luzne kalesonki, granatowe w sloniki albo inne zwierzaczki. Jesli zauwazycie pewne sklonnosci mozecie podejrzewac, ze wasz ulubieniec jest gejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: 217.17.32.* 26.06.01, 00:00 Gość portalu: basia napisał(a): > Najczesciej faceci ktorzy lubuja sie w stringach sa homo-seksualni.Prawdziwy me > zczyzna lubi luzne kalesonki, > granatowe w sloniki albo inne zwierzaczki. Jesli zauwazycie pewne sklonnosci mo > zecie podejrzewac, ze wasz > ulubieniec jest gejem W bokserkach ? A co w tym seksownego? I w słoniki? Zoofil jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: 127.0.0.* / *.gliwice.sdi.tpnet.pl 26.06.01, 00:00 Jak na moj gust facet w bokserkach jest duzo bardziej podniecajacy niz w stringach. Zreszta nie kazalabym nosic mojemu facetowi majtek ktorych ja osobiscie na swoj tylek nie wloze (oczywiscie w damskim wydaniu), jak dla mnie sa po prostu kosmicznie niewygodne. Ika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: FACET W STRINGACH!?!?!?do Iki IP: 217.17.32.* 26.06.01, 00:00 Gość portalu: Ika napisał(a): > Jak na moj gust facet w bokserkach jest duzo bardziej > podniecajacy niz w stringach. Zreszta nie kazalabym > nosic mojemu facetowi majtek ktorych ja osobiscie na > swoj tylek nie wloze (oczywiscie w damskim wydaniu), > jak dla mnie sa po prostu kosmicznie niewygodne. > Ika Niewygodne ? Widocznie trafiłas na zły model - spróbuj Triumpha lub Felliny,te atynowe sa cudowne.Ja nie każę swojemu męzowi nosic stringów - on poprostu wi że uwielbiam go w nich.Ale moze racja że jak facet jest chudy jak klatka na bociany i mało męski to bokserki lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: FACET W STRINGACH!?!?!?do Iki IP: 127.0.0.* / *.gliwice.sdi.tpnet.pl 26.06.01, 00:00 Gość portalu: Sisi napisał(a): > Niewygodne ? Widocznie trafiłas na zły model - spróbuj Triumpha lub Felliny,te > atynowe sa cudowne.Ja nie każę swojemu męzowi nosic stringów - on poprostu wi ż > e > uwielbiam go w nich.Ale moze racja że jak facet jest chudy jak klatka na bocian > y > i mało męski to bokserki lepsze. Probowalam i Triumpha, niestety nic z tego, mialam dobra wole, ale jakos nie potrafilam sie przyzwyczaic :-( Co do facetow to to naprawde rzecz gustu, nawet niezaleznie od postury takiego i meskosci takiego. A tak poza tym to moj mezczyzna jest tradycjonalista, po prostu najchetniej uciera sie w zwykle majtki w stylu atlantica :-)) Pozdrawiam Ika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.01, 00:00 mnie osobiście nie podoba się nagi facet. zdecydowanie bardziej wolę patrzeć na zdjęcia nagich kobiet niż mężczyzn... a stringi, czy jak by je nazywać w męskim wydaniu?? fuj, nawet najlepiej umięśnione męskie ciało nie umywa się do kobiecego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: *.telia.com 26.06.01, 00:00 A nie mowilam, ze faceci lubia luzne gatki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosiarz Re: FACET W STRINGACH!?!?!? IP: *.hyundai.com.pl 26.06.01, 00:00 Kobiety dajcie spokój swoim facetom. To naprawde mało przyjemne jak gumowana plandeka ściska ci pewne wielce wrażliwe miejsca. Osobiście wolę pelen luz (luźne bokserki albo nic). Dodam, że nie wygladam jak klatka na bociany (strasznie mi się spodobał ten tekst) Pozdro, Kosiarz Odpowiedz Link Zgłoś